Mijn partner twijfelt aan onze relatie

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Denk je wel eens ‘Mijn partner twijfelt aan onze relatie, maar ik wil met hem/haar door?’ Dan kan deze gedachte je veel stress bezorgen. Zeker als je niet zeker weet of die twijfel bij je partner er wel daadwerkelijk is, maar je wel die twijfel voelt. Je partner reageert anders en de sfeer tussen jullie is niet meer zo goed als die is geweest. De afstand die er zo ontstaat, maakt het niet makkelijker om over deze strubbelingen te praten. Communicatie is juist zo belangrijk als je regelmatig denkt: ‘Mijn partner twijfelt aan onze relatie’.

Mijn partner twijfelt aan onze relatie, wat is daar aan te doen?

Zoals gezegd is het belangrijk dat je met elkaar praat als er relatieproblemen zijn. Spreek je gevoelens en twijfels uit, want alleen zo kan je partner het gedrag waar je je zo aan ergert aanpassen. Dit kan natuurlijk alleen als je partner weet waar je je aan stoort en wat dat met je doet. Bespreek samen hoe je partner zijn of haar gedrag kan aanpassen, zodat de kou uit de lucht is en je niet langer denkt: ‘Mijn partner twijfelt aan onze relatie’. Merk je dat je jezelf verliest in je relatie en daardoor denkt dat je partner twijfelt? Of twijfel je zelf aan je relatie? Ook dan kan ik je helpen met de video’s in de reeks ‘Verliefd op een ander’. Deze zijn aan te raden als je één van de volgende situaties herkent:

  • Ik heb gevoelens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik maak minder goed contact met mijn partner
  • Ik vind het lastig keuzes te maken in mijn relatie
  • Toch is mijn gezin belangrijk voor mij
  • Door al deze gedachten heb ik slaapproblemen
  • Ik heb twijfels bij mijn relatie

 

Schakel mijn hulp in bij het praten met je partner

Het is moeilijk de eerste te stap zetten bij een goed gesprek met je partner. Maar ik help jullie hier graag bij. In mijn videoreeks ‘Verliefd op een ander’ geef ik bijvoorbeeld tips voor een goede communicatie. Deze videoreeks is vooral bedoeld voor mensen die het vertrouwen willen herstellen na vreemdgaan, maar voor iedereen met relatieproblemen zitten er handige tips in. Deze tips vind je bijvoorbeeld ook in mijn boeken. Heb je andere vragen, stuur dan een e-mail naar info@rijkdominjerelatie.nl of een WhatsAppbericht op 06-23549844. Ook kun je nog mijn contactformulier invullen.

Pin It on Pinterest

Share This