Relatietherapie consult in Naarden

relatie therapieRelatiecrisis?

Boek een intake en start met relatietherapie

Relatietherapie, op onze prachtige locatie aan het Gooimeer in Naarden voel jij je direct op de juiste plek. Het uitzicht, de sfeer, de warme begroeting doet je beseffen dat je iets goeds gaat doen voor jezelf en je relatie. Als je nu veel stress ervaart vanwege een relatiecrisis is dit een goed moment om een afspraak te plannen met een specialist op het gebied van overspel, burn-out en relatiecrisis.

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Boek direct een intake. Geen wachtlijsten & High End. Hoge kwaliteit coaching.  #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen.

Collega’s en klanten omschrijven Marieke Proper als volgt; Doortastend, betrokken, sterk en warm, Met haar hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

‘Samen verder na overspel of een crisis?’

Gaan jullie dwars door een relatie crisis op dit moment? Denk jij er zelfs over na om uit elkaar te gaan? Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Relatietherapie biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe.

 

Met deze intake beloof ik je helderheid, inzichten en perspectief’

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • Je krijgt antwoorden op vragen
  • de kans om de stresspunten aan te pakken,
  • ervaart opluchting
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Een duidelijk stappenplan
  • Perspectief voor de nabije toekomst

 

Welke ervaringen kan ik met je delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen en vitaliteit. Partners die samen verder willen na overspel, wanneer een partner kampt met een burn-out en/of koppels die een relatiebreuk definitief willen voorkomen kunnen bij mij terecht voor een intake.

Als koppels te maken krijgen met een uitgekomen affaire dan verkeren ze vaak in een grote relatiecrisis. Denk aan hormonen die uit balans zijn, oververmoeidheidsklachten die ontstaan, soms zelfs depressie door liefdesverdriet en/of het niet kunnen loslaten van die ander  (obsessie).

Als je door een crisis gaat met elkaar dan is het van belang dat een relatietherapeut weet wat stress doet met lichaam en geest. Als overspel een thema is dan wil je een expert op dit gebied. Omdat er dan voldoende ervaring en kennis is om de rust terug te brengen en een chaos te voorkomen.

Veel koppels komen tegenwoordig ook preventief naar mijn praktijk. Ze hebben meerdere relaties achter de rug en willen het met deze relatie anders gaan doen. De communicatie verbeteren en elkaar beter leren begrijpen.

Lees hier welke ervaringen klanten hebben met Marieke Proper

Wanneer kan je starten?

Je kunt een intake boeken via de mail info@rijkdominjerelatie.nl of via de app 06-23549844 . Omschrijf kort je situatie. Nadat je jouw bericht hebt verzonden krijg je spoedig een reactie.

Ja, ik wil een intake boeken Ik wil liever online coaching

 

Pin It on Pinterest

Share This