Relatietherapie in ‘t Gooi

Screenshot 20240208 111944 WhatsApp

Bezoek de praktijk in ‘t Gooi

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk voor relatietherapie. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Kom je daarvoor graag naar Marieke haar praktijk in ‘t Gooi? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Onder aan deze pagina delen we ook enkele klantervaringen! 

Boek jouw intake

‘Kom je samen met je partner in relatietherapie?’

Relatietherapie van Marieke Proper in het hart van ‘t Gooi biedt uitkomst voor jou/jullie als je verder wilt na  een diepe crisis (bijvoorbeeld door overspel), maar niet weet hoe? Het is cruciaal om actie te ondernemen en niet te blijven steken in de verwarring en pijn die een relatiecrisis of overspel met zich meebrengt. Een intakegesprek met Marieke Proper kan een wereld van verschil maken. Met haar expertise en empathische benadering biedt Marieke een veilige ruimte om je gevoelens te uiten, te begrijpen wat er is gebeurd, en te werken aan herstel.

Met deze intake beloofd Marieke helderheid, inzichten en perspectief’

Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis. Je krijgt helderheid over keuzes en antwoorden op je vragen en een duidelijk stappenplan naar herstel en perspectief voor de nabije toekomst. Kom je liever alleen voor een intake? Dat kan. Marieke Proper ontvangt zowel individuen als koppels die willen werken aan zichzelf en de relatie in haar praktijk voor relatietherapie in ‘t Gooi.

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Persoonlijke trajecten zijn altijd High End.  Wat inhoud dat Marieke er is voor jou/jullie en ook op de momenten dat je haar nodig hebt. Zowel in de praktijk, als telefonisch en online. Ze helpt je door de moeilijkste fase heen. En heeft hierin veel succes behaald. Voor mensen in overspel situaties is het lastig om een keuze te maken. Marieke helpt je de juiste keuzes maken en het vertrouwen terug te krijgen in elkaar, te helen van liefdesverdriet (van een verbroken affaire) en/of van een scheiding of relatie trauma’s uit het verleden. Ze helpt jaarlijks honderden koppels en individuen met een bewezen strategie. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot haar kennis, kunde en adviezen helpt deze mannen en vrouwen om spoedig rust te hervinden en emotionele genezing te ervaren. Maar bovenal het vertrouwen in elkaar en de relatie te hervinden. Naast therapeut is Marieke o.a. auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. en heeft ze vele video’s voor je klaarstaan op YouTube kanaal. Daarnaast is ze actief op Spotify, en de verschillende social media platforms.

Wanneer kan je starten?

Je kunt een intake boeken via het contactformulier, de mail info@rijkdominjerelatie.nl of via de app 06-23549844 . Omschrijf kort je situatie. Nadat je jouw bericht hebt verzonden krijg je spoedig een reactie.

Reviews

Jack
Ondernemer

Marieke, jouw interventie was cruciaal in dit proces. Zonder jouw hulp en de inzichten die je ons bood, vraag ik me af of we ooit de weg terug naar elkaar hadden kunnen vinden. Je hebt ons niet alleen geleerd te vergeven, maar ook hoe we sterker vooruit kunnen gaan, met een dieper begrip en respect voor elkaar. Dankzij jou hebben we onze liefde teruggevonden en bouwen we aan een toekomst die rijker en vollediger is dan we ooit hadden durven dromen. Jouw begeleiding was een geschenk in onze tijd van nood, en daar zullen we je eeuwig dankbaar voor zijn. Met oprechte dankbaarheid, Jack

Kimberley
Teamleider

Marieke is een fijn mens, doortastend en ze laat je dingen inzien. Ze is ook niet bang om je daarmee te ”confronteren”. Het voelde voor mij zeker dat Marieke betrokken was, er was aandacht voor hoe het ging, en ik vond het ook leuk dat ze tussen de gesprekken door bijvoorbeeld een appje stuurde om te vragen hoe het gaat.

Hans
Media

Door het traject dat we met jou hebben doorlopen, heb ik inzichten gekregen die ik anders nooit zou hebben gevonden. Je hebt ons geholpen de diepere oorzaken te begrijpen die tot dit moment hadden geleid, en belangrijker nog, hoe we samen verder konden gaan. Het was geen gemakkelijke reis, maar met jouw professionele begeleiding, empathie, en de praktische tools die je ons aanreikte, zijn we erin geslaagd om onze liefde te herontdekken en onze relatie te herstellen.

Monique
Manager

“Ik ben heel tevreden. Ik bedacht het mij laatst nog hoe wonderlijk het is dat je best lang bepaald gedrag vertoond of dingen op een bepaalde wijze doet en hoeveel verandering daar dan nog in te behalen is.

Barbara
Ondernemer

Na maanden van complete chaos in mijn hoofd, stress in mijn lijf. Niet meer kunnen slapen of functioneren. Ik was verliefd op een ander en wist me geen raad. Door rust te nemen en het traject bij Marieke te volgen heb ik een hoop weer helder gekregen. Veel zelf inzicht over mijn angsten en verlangen. Ik heb het traject alleen gedaan en zo ben ik er ook weer grotendeels uitgekomen en kan nu zeggen dat ik blij ben dat ik geen hals over kop beslissingen heb genomen, en ook weer inzie dat ik een hele leuke en toegewijde man heb. Al heel veel jaren. Marieke geeft heel veel stof tot nadenken en de video’s bij het traject zijn erg verhelderend.

Johan
Managing Director

Marieke is een echte sparringpartner voor me. Ze stelt veel mooie vragen en geeft daarmee perspectief. Fijn ook dat ze mij soms achter de broek aan zit om follow-up ook echt te plegen. In de waan van de dag is het makkelijk om dingen te vergeten of niet te doen. Marieke helpt me ook om duidelijke prioriteiten te stellen. 

Theo
Directeur

In die donkere dagen van ongeloof en woede was jouw website, Rijkdominjerelatie.nl, een baken van licht. De beslissing om een intakegesprek te plannen, was een van de belangrijkste die ik ooit heb genomen. Dat gesprek opende een nieuwe weg naar begrip, heling, en uiteindelijk, vergeving.

Jan
Ondernemer

Het traject heeft mij (en mijn vrouw) erg goed geholpen. Ik zag eigenlijk geen weg meer om mijzelf en elkaar terug te vinden, maar het traject van Marieke heeft ervoor gezorgd dat wij allebei met nieuwe energie en met andere ogen naar onszelf en elkaar zijn gaan kijken. Onze relatie heeft een complete metamorfose ondergaan, en ook voel ik me als individu en man sterker en met meer zelfvertrouwen. Natuurlijk zijn er ups en downs, maar Marieke biedt voldoende handvatten in haar traject om daar mee om te gaan. Ze maakt de dingen heel concreet en gaat de lastige vraagstukken niet uit de weg en komt met praktische adviezen. En daarnaast kan je gewoon met haar bellen en zij neemt daar echt de tijd voor. Nog dagelijks heb ik plezier van het traject en kan het een ieder aanbevelen.

 

Pin It on Pinterest

Share This