🔐

rijkdom in je relatie

Jezelf verliezen in relatie

Wat kunnen mindfulness, de juiste communicatie en gedragsverandering voor jou betekenen als jezelf verliezen binnen je relatie jouw realiteit is?

✔ Ontdek nieuwe perspectieven 
✔ Online programma
✔ Verschillende methodes 

Jezelf verliezen in een relatie kan veel schade veroorzaken, voor zowel jezelf, voor je partner en voor jullie omgeving. Je kunt dan claimgedrag gaan vertonen, wat beklemmend kan overkomen voor je partner. Hierdoor kunnen er nog meer onenigheden ontstaan tussen jou en je partner. Merk je dat je jezelf aan het verliezen bent in je relatie? Probeer dan wat meer ruimte te geven aan je partner. Dat kan lastig zijn.

Jezelf herpakken

Terugkomen in je eigen kracht is belangrijk en iets waar ik geregeld mannen en vrouwen binnen relaties mee verder help. Door middel van gedragsverandering, communicatie en mindfulness hervinden mensen zelfvertrouwen, relatietherapeut Marieke Proper.

Jezelf verliezen in een affaire?

Als relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel komt het geregeld voor dat mannen of vrouwen zichzelf verliezen in een affaire. Jezelf verliezen in een affaire is heel erg pittig. Voor jou als voor je partner. Ik heb een videoreeks van 5 waardevolle video’s voor je opgenomen die je geheel kosteloos kunt downloaden. Je ontvangt vandaag al video 1 & 2. Houd je spambox in de gaten als je niets ontvangt.  Deze video’s helpen je als je jouw situatie herkent in een of meerdere van deze stellingen:

  • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin is belangrijk voor mij
  • Ik slaap slecht
  • Ik twijfel over mijn relatie
rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Wat te doen als je jezelf aan het verliezen bent in een relatie?

Als je je partner te weinig ruimte geeft en je jezelf aan het verliezen bent in de relatie, is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Net zoals met veel relatieproblemen, is ook hier goede communicatie belangrijk. Praat met elkaar om te bespreken hoeveel ruimte jij en je partner nodig hebben.

Gedragsverandering helpt als je jezelf verliest in je relatie

Wat kun je doen om je partner die ruimte te geven? Het is belangrijk om afspraken te maken, want alleen dan kun je voorkomen dat je jezelf compleet gaat verliezen in een relatie en je altijd gaat twijfelen aan je relatie. Maar het is nog belangrijker om je eigen grenzen en behoeftes goed helder te hebben en vanuit daar voor verandering te zorgen. 

Vanaf nu Grenzen stellen en behoeftes aangeven?

Join deze masterclass voor 22,- euro

Mindfulness ontdekken

Mindfulness nodigt ons uit om in het huidige moment te leven, om onze gedachten en gevoelens te observeren zonder oordeel, en om met volle aandacht aanwezig te zijn bij onszelf en onze partner. Als je jezelf verliest in je relatie biedt mindfulness een anker, een manier om rust en helderheid te vinden te midden van de emotionele storm. Door deze beoefening kunnen partners beginnen met het genezingsproces, leren luisteren naar elkaar’s pijn en verlangens met een open hart, en bouwen aan een fundament van wederzijds begrip en respect.

Samen Sterker Voorwaarts

De reis uit een relatiecrisis vereist moed, geduld, en de wil om te groeien, zowel individueel als samen. Mindfulness is de gids op deze reis, een bron van licht en wijsheid die koppels helpt om hun weg te vinden door het duister. Met de steun van Marieke Proper en de schat aan hulpbronnen op RijkdominjeRelatie.nl, kunnen partners stap voor stap bouwen aan een toekomst waarin hun relatie niet alleen herstelt, maar bloeit met een rijkdom aan liefde, vertrouwen, en wederzijdse ondersteuning.

Relatietherapeut Marieke Proper
Relatietherapeut Marieke Proper

Neem contact op zodat ik je kan helpen

Als je merkt dat je jezelf aan het verliezen bent in een relatie, dan kan ik je helpen. Ik kan je bijstaan via e-mail of WhatsApp, maar je kunt ook online relatietherapie volgen met mijn video’s. Of lees mijn inspirerende boeken. Je bereikt mij via een WhatsAppbericht op 06-23549844. Ook kun je nog mijn contactformulier invullen. Ga het verliezen van jezelf in je relatie tegen om zowel jezelf als je omgeving weer vrijheid te geven.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven