Bindingsangst, verlatingsangst of trauma door overspel?

Online Programma “Volledig Terug in Je Kracht: Herstel Na Overspel in 3 Maanden”

terug in je kracht

Trauma of Verlatingsangst door Overspel? Ontdek de Kracht van Transformatie met Mariekes Exclusieve Online Programma!

Ben je klaar om de pijn & trauma door overspel achter je te laten en een nieuw hoofdstuk in je leven te beginnen? Marieke Proper, de gerenommeerde relatietherapeut en oprichter van rijkdominjerelatie.nl, introduceert een revolutionair online programma: “Volledig Terug in Je Kracht: Herstel Na Overspel in 3 Maanden”. Dit programma is zorgvuldig ontworpen om jou te begeleiden op je pad naar emotionele heling en persoonlijke groei, waardoor je sterker en zelfverzekerder uit deze uitdaging komt.

Waarom “Volledig Terug in Je Kracht”?

In het hart van een relatie staat vertrouwen. Wanneer dat vertrouwen wordt geschonden door overspel, kan het voelen alsof je fundament is weggeslagen. Maar er is hoop. Met de juiste begeleiding en ondersteuning kun je uit deze ervaring komen met een hernieuwd gevoel van kracht en zelfbewustzijn na trauma door overspel. Dat is precies wat “Volledig Terug in Je Kracht” biedt.

Wat Maakt Dit Programma Uniek?

  • Persoonlijke Aanpak: Elk traject is uniek. Mariekes methode gaat verder dan generieke adviezen en biedt gepersonaliseerde strategieën die aansluiten bij jouw specifieke situatie.
  • Deskundige Begeleiding: Profiteer van Mariekes uitgebreide ervaring in relatietherapie en persoonlijke ontwikkeling. Haar empathische en deskundige aanpak biedt niet alleen steun maar ook praktische handvatten voor herstel.
  • Flexibel en Toegankelijk: Het volledig digitale format maakt het programma toegankelijk waar je ook bent, op momenten dat het jou uitkomt. Dit zorgt voor een optimale integratie in je dagelijks leven.

Programma Highlights

  • Diepgaande Zelfontdekking: Leer de onderliggende oorzaken van je emoties en reacties begrijpen en hoe je deze kunt beïnvloeden voor positieve verandering.
  • Krachtige Copingstrategieën: Ontwikkel effectieve technieken om met stress, angst en onzekerheid om te gaan, waardoor je weer controle krijgt over je eigen welzijn.
  • Vernieuwde Relatiedynamiek: Ontdek hoe je de relatie met jezelf en anderen kunt herstellen en versterken na trauma door overspel, ongeacht de keuze om al dan niet in de relatie te blijven.

Voor Wie Is Dit Programma?

“Volledig Terug in Je Kracht” is voor iedereen die het trauma door overspel heeft ervaren en vastbesloten is om dit hoofdstuk af te sluiten met een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen en innerlijke vrede.

Het is ideaal voor personen die:

  • Verlangen naar emotionele heling en persoonlijke groei.
  • Zoeken naar praktische en effectieve strategieën om met hun situatie om te gaan.
  • Openstaan voor zelfontdekking en het verbeteren van hun relatie met zichzelf en anderen.

Jouw Reis Naar Herstel Begint Vandaag

Laat de pijn van het verleden niet langer je toekomst bepalen. Met “Volledig Terug in Je Kracht: Herstel Na Overspel in 3 Maanden”, zet je een krachtige stap vooruit naar een leven vol vreugde, vertrouwen en liefde. Schrijf je vandaag nog in en begin aan je transformatie.

Wat het programma jou gaat geven:

Met een krachtige combinatie van deskundige begeleiding, persoonlijke ontwikkeling, en flexibele toegankelijkheid, biedt “Volledig Terug in Je Kracht: Herstel Na Overspel in 3 Maanden” alles wat je nodig hebt om het verleden achter je te laten en met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Transformeer je pijn in kracht en word de beste versie van jezelf. Dit is jouw moment.

Een online intake (60 min a EUR 200,- / 90 min 300,- ) met Marieke Proper geeft je direct meer inzicht of een 1-1 traject jou gaat helpen om meer rust en zelfvertrouwen in relaties te gaan ervaren.

Sta niet langer in de schaduw van het verleden. Neem de regie over je toekomst en herontdek je innerlijke kracht en zelfvertrouwen. “Volledig Terug in Je Kracht: Herstel Na Trauma door Overspel in 3 Maanden” is jouw sleutel tot een nieuw begin. Schrijf je nu in en zet de eerste stap op weg naar een leven vol vreugde, vertrouwen en liefde. Dit is geen moment om te wachten; het is een moment om te handelen. Jouw pad naar herstel en persoonlijke groei begint hier. Klik op de knop hieronder en begin vandaag nog aan jouw transformatie. Je verdient het om volledig in je kracht te staan en trauma door overspel te overwinnen..

Dus, let’s make it happen:

Ja, ik wil graag eerst mijn verhaal delen en onderzoeken of een online intake mij past Ja, ik wil graag direct een online intake boeken Ik wil weten wat de investering is voor het online programma van 3 maanden

Ben je super bang de ander te verliezen? Of vind je het lastig om je (nog) te committeren? Ontstaat er daardoor veel stress in jullie relatie? Heb je een onverwerkt Trauma door Overspel?

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Trauma door Overspel, relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaan door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Het trauma dat ontstaan is door overspel zit soms zo diep dat het raadzaam is een aantal gesprekken 1-1 gesprekken te hebben om meer rust te kunnen krijgen. Vaak wordt daar binnen de reguliere koppel relatietherapie onvoldoende aandacht aan besteed.

Daarom geloof ik in 1-1 gesprekken. Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van overspel van groot belang om tot heling van trauma te kunnen komen.  Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 ontvang ik ontelbare mails van partners die in precies dezelfde onzekerheid zitten als jij. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om een online sessie te boeken met mij. Heb je direct dringende spoedeisende hulp nodig? Whatsapp me dan en ik leg je uit hoe nu verder!

 

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This