Wat levert een relatie analyse jou op?

Wat levert een relatie analyse jou op?

  • Dieper inzicht in de reden van overspel
  • Inzicht in waarom je die ander niet kunt loslaten
  • Betere gesprekken thuis
  • meer rust in je hoofd
  • Handvatten hoe te handelen als je onder druk staat
  • Perspectief om uit een relatiecrisis te komen
  • kracht en mogelijkheden om deze relatiecrisis op te lossen

Voor wie is een relatie analyse?

Een relatie analyse is geschikt voor jou als je op dit moment worstelt met een zware keuze. Jullie in een relatie crisis zitten. Je verstrikt bent geraakt in een overspelsituatie en/of driehoeksverhouding. Of als de gevoelens voor een ander tussen jou en je partner in blijven staan.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Wat doen we tijdens de relatie analyse?

De relatie analyse is een telefonisch gesprek dat zo is opgebouwd dat we razend snel inzichten krijgen in de dieper liggende reden van deze relatie crisis. Ik verzeker je. Dit zijn nieuwe inzichten! Deze relatie analyse echt een enorme eyeopener. Een krachtige tool om binnen een uur tijd inzicht te krijgen. En handvatten zodat je weet wat je precies kunt doen om een positieve verandering in gang te zetten.

Wat speelt er in jouw leven momenteel?

Heb jij gevoelens voor iemand anders dan je partner? Of heb jij jouw partner op overspel betrapt? Twijfels over de relatie kosten vreselijk veel energie en kunnen tot een relatiecrisis leiden. Een relatie crisis is een uitputtingsslag, zowel fysiek als mentaal. Het kan zelfs tot overspannenheid leiden. Dat gebeurd dan ook geregeld. De onzekerheid, de gesprekken, de zorgen om de kinderen en de toekomst. Gesprekken met familie en vrienden. Een relatie crisis heeft mega veel impact op je leven en je gevoel van veiligheid. In eerste instantie bespreken we de situatie waar je momenteel in zit en kan je vragen stellen.

Tijdens dit gesprek krijg je antwoorden op brandende vragen. Ik stel je een aantal cruciale vragen waar vanuit een relatie blauwdruk tot stand komt. Deze blauwdruk bevat hele belangrijke informatie over en voor jou. Deze relatie blauwdruk bevat ook de sleutel naar de oplossingen. Momenteel voel jij je erg onder druk staan. Daardoor handel je op een bepaalde wijze. Die manier van handelen werkt mogelijk niet voor je. Zodra jij je bewust bent van jouw blauwdruk, verandert die wijze van handelen direct. Er ontstaat tijdens het gesprek een Aha moment.

Aan het einde van de analyse krijg je hele concrete handvatten om dingen anders aan te pakken. En zie je ineens mogelijkheden die je voorheen niet zag.

Boek nu je relatie analyse

Tijdens de relatie analyse, (een telefonisch consult van 60 min met Marieke Proper.)  krijg je alle ruimte en aandacht om je vraagstuk te bespreken en vragen te stellen. We analyseren samen hoe de situatie heeft kunnen ontstaan. Dus wat de werkelijke oorzaak is. En welke mogelijkheden je nu hebt. Je krijgt handvatten mee om direct mee verder te kunnen. Je ontvangt na afloop van het gesprek een analyse, jouw relatieblauwdruk (een tekening) en een raadzaam advies.

Boek hier je Relatie Analyse

Wil je eerst jouw verhaal delen, om te onderzoeken of een relatieanalyse datgene is wat je nu nodig hebt of heb je behoefte aan een andere vorm van hulp? Mail Marieke Proper info@rijkdominjerelatie.nl of stuur een WhatsApp +31 (0)6 23549844

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This