Samen met je Partner Verder na Overspel

Samen met je partner verder na Overspel, dat is een beslissing die veelal wordt gemaakt.

Als jullie een situatie meemaken waarin één van jullie beiden een affaire heeft gehad, en/of diepe gevoelens heeft voor een anders, dan kan je toch besluiten om samen met je partner verder te willen gaan. Er kunnen allerlei motivaties voor zijn. Je hebt veel samen opgebouwd en wellicht ook een gezin. Jullie hebben vele herinneringen gemaakt en ingrijpende en mooie dingen beleefd. Doorgaans is er ook nog liefde of een houden van. Lang niet alle relaties waren slecht voor het overspel. In tegendeel zelfs. Overspel kan een relatie overkomen. Meestal is er wel een aanwijsbare reden voor het overspel. Als jullie besluiten samen verder te gaan na overspel, dan heb je behoefte aan handvatten, een plan of in elk geval na een periode van stress behoefte aan een perspectief. Er is veel gebeurd en dat heeft nogal iets met jullie gedaan, daarnaast wil je een herhaling van zetten voorkomen en werken aan de reden(en) van het overspel, zodat dit niet nog eens gebeurd, maar jullie bovenal weer gelukkig worden en het gevoel voor elkaar weer terugvinden.

Samen met je partner verder na Overspel, welke stappen zijn er te nemen?

Er zijn een aantal belangrijke stappen te nemen als je besluit om samen met je partner verder te gaan na overspel. In de video neem ik je mee in deze stappen om uiteindelijk tot een relatie 2.0 te kunnen komen. Een relatie waarin je het beste in jezelf en elkaar naar boven haalt.  In de video verwijs ik ook hoe ik je verder kan helpen. Op deze pagina vind je alle stappen die nodig zijn en de beloofde links om je verder te kunnen helpen.

Samen met je partner verder na Overspel? Onzeker over je keuze?

online aan relatie werken

online aan relatie werken

Het kan zijn dat je allerlei vragen hebt na het lezen van deze informatie. Als je jouw vraag stelt is het raadzaam om iets meer over jouw situatie te vertellen. Dan kan ik je ook het beste adviseren. Ik lees al mijn inkomende mails zelfs zonder tussenkomst van een office medewerker, juist omdat het doorgaans enorm privé kwesties betreft. Je mag mij ook een App bericht +31 623549844 sturen of een mail info@rijkdominjerelatie.nl. Spontaan bellen heeft doorgaans geen resultaat!

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This