🔐

logo-rijkdominjerelatie

Over Marieke

‘Partners die vastlopen in hun relatie snel helpen naar meer verbinding en passie!’

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Ziet een RIJKE RELATIE er voor jou zo uit?

 • Je kunt op een prettige manier met elkaar praten
 • Je vertrouwt elkaar en helpt elkaar verder
 • Je bouwt samen aan een droom leven
 • Je geniet van elkaar
 • Je zit vol energie en straalt in je relatie

Bij relatieproblemen gaan partners vaak of té laat hulp op zoek naar hulp of wil een van beiden absoluut niet naar een therapeut. Zomaar twee redenen waarom relatietherapie niet voor iedereen werkt. Via dit platform heb jij nu de kans om direct zelf aan de slag te gaan, en sneller dan je denkt de verbinding en passie terug te brengen in jullie relatie.

Thuis op de bank kunnen jullie video’s bekijken en/of het werkboek erbij pakken, maar ook zonder je partner kun je starten.

Vanuit de Inner Circle – het online relatiecoaching programma ontvang je een zorgvuldig samengesteld stappenplan dat jullie helpt te verbinden en de passie terug kan brengen.

 

Wat ik terugkreeg van mijn klanten:

 • ‘Ik sta weer met zelfvertrouwen in mijn relatie.’
 • ‘We praten zonder ruzie te maken.’
 • ‘Ik doe nu ook dingen die ikzelf belangrijk vind.’
 • ‘Ik slaap ‘s nachts, in plaats van dat ik lig te piekeren.’
 • ‘We zijn weer intiem.’
 • ‘De humor is terug.’
 • ‘We hebben nu echt contact.’

Dit programma is speciaal voor jou en je kunt hiermee niet alleen je relatie, maar je hele leven, een positieve draai te geven. 

‘Ik heb Marieke leren kennen als een therapeute die heel goed kan luisteren en mij snel tot inzicht bracht. En daar bleef het niet bij. Ik kreeg een simpel stappenplan in handen waardoor ik al heel snel meer verbinding kreeg met mijn man. Ik was in het verleden vooral bezig geweest met de ander en raakte hierdoor mezelf kwijt. Ik kan inmiddels mijn grenzen aangeven en heb geleerd om mijn gevoelens goed te verwoorden. Onze gesprekken eindigen dus niet meer met ruzie. Dat is een verademing. We hebben weer plezier samen en dat zien onze kinderen ook terug. Ik ben Marieke zeer dankbaar.’

S. de Boer, Loosdrecht
 

Marieke Proper

# Gediplomeerd Relatie Counsellor (Stichting Counselling Nederland)
# Gediplomeerd Counsellor bij verslaving
# Gecertificeerd Vitaliteitscoach
# Supervisor bij Mind & Health
# Auteur
# Oprichtster van het online platform RIJKDOM IN JE RELATIE

 
Scroll naar boven