🔐

rijk dom in je relatie

Aantrekkingskracht

Wat zijn de 4 redenen dat jij je niet aangetrokken voelt tot je eigen partner?

In deze video/podcast deel ik de 4 redenen met je waarom partners Het gevoel missen. Ze hebben hierdoor geen behoefte meer aan intimiteit en de verlangens naar de partner zijn nagenoeg nihil. Best heel erg lastig en vaak ook verdrietig als de aantrekkingskracht ontbreekt en er wel een wens is om met elkaar verder te gaan.

Welke ervaring kan ik, relatie therapeut Marieke Proper, met jou delen?

High end begeleiding intake praktijk consult praktijk relatie therapeut Marieke Proper

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. 

Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Natuurlijke aantrekkingskracht versus Broer/Zus relatie

Als de aantrekkingskracht tussen partners ontbreekt, of nauwelijks (meer) aanwezig is, dan kan dat een enorme druk leggen op jouw relatiegeluk. Je kan je zorgen gaan maken over jullie toekomst samen. Je bent immers een romantisch stel en wilt geen broer/zus relatie. Het kan zelfs zijn dat jij je wel tot iemand anders aangetrokken voelt en niet tot je eigen partner. Dat is enorm lastig. Je hebt dan het gevoel dat je iets mist. Zeker als jij graag bij je partner wilt blijven en een fijn intiem leven voor jou (en/of voor je partner) belangrijk is, is het goed om de situatie eens vanuit een ander perspectief te bekijken. 

Dat kan op 11/11 tijdens de online Masterclass die ik geef speciaal voor jou als jij de aantrekkingskracht met jouw partner terug wilt krijgen, maar niet weet hoe? Ik help al jaren koppels in een overspel situatie(s). Ik heb honderden koppels geholpen om het vertrouwen terug te winnen en door een crisis te komen. En weet dat het voor veel koppels lastig is om ook weer een fijn intiem leven te krijgen samen, zeker na een crisis. In deze masterclass ga ik je exact vertellen wat er nodig is voor meer natuurlijke aantrekkingskracht.

Wat het jou oplevert als jij je nu aanmeldt voor de online masterclass, 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht;

  • Je begrijpt beter waarom er nu weinig aantrekkingskracht is
  • Je zal stoppen met vrijen vanuit een schuldgevoel
  • Je krijgt 3 belangrijke sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht
  • Je krijg direct handvatten om mee verder te kunnen
Aantrekkingskracht

Na aanschaf ontvang je direct de Online Masterclass met de 3 sleutels tot natuurlijke  aantrekkingskracht in jouw inbox.

Deze masterclass is niet voor iedereen.  Het is alleen voor mensen die niet willen settelen voor een broer/zus relatie. Die intimiteit wel degelijk belangrijk vinden en behoefte hebben aan warmte en passie. Voor mensen die weten dat ze best heel dankbaar mogen zijn in het leven dat ze leven, maar ook duidelijk voelen dat ze iets wezenlijks missen in de relatie. namelijk echt fijne intimiteit en passie. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de drie sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht met jouw eigen partner.

Scroll naar boven