Keuze maken bij overspel

Een keuze maken bij overspel, download nu de videoreeks en ontvang direct 3 video’s

Voor wie heb ik de video reeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ opgenomen?

  • Voor als jij twijfelt over je huidige relatie
  • Voor als je overweegt om je relatie te verbreken
  • Voor als je stress hebt van al het piekeren
  • Voor als jij verliefd bent geworden op iemand anders
Ja, ik wil de videoreeks ‘Keuze maken bij overspel’ aanschaffen.

of één of meerdere van mijn boeken. Of bekijk de gratis videoreeks ‘Verliefd op een ander’.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Relatieproblemen zijn heftig en leggen een enorme druk op partners, door samen te werken brengen we direct meer rust en perspectief. Partners voelen zich alleen staan met hun probleem. Door mijn betrokkenheid ontstaat er verbinding tussen beiden. Een aantal koppels en individuen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  

Vele honderden begeleid ik met online programma’s,  online sessies (individueel of als stel) of via een intake in de praktijk in Naarden. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.’

 

Wat maakt het zo lastig voor partners om een Keuze te maken bij overspel?

De keuzes waarmee mensen worstelen in een situatie rondom overspel of een affaire, zijn het al dan niet verbreken van de relatie en/of de affaire. Onze relatie verbreken brengt allerlei vraagstukken met zich mee. Zowel emotioneel als materieel. Onze relatie vormt een belangrijke bouwsteen. Een stabiele factor. Een relatie hebben, ook al is deze niet perfect geeft zekerheid. Daarnaast heeft het verbreken van een relatie grote gevolgen. Niet alleen voor jezelf en voor je partner. Maar ook voor het thuis dat je samen hebt gecreëerd. Voor eventuele kinderen als die er zijn is het minstens zo impactvol. Denk ook aan gezamenlijke vrienden en familie. Vaak vergeven partners liever het overspel dan alles overhoop te halen. Een scheiding is heftig. Hoewel een keuze maken ogenschijnlijk een opluchting kan lijken komt er met een scheiding zoveel op je af. Emoties van je partner. Je eigen verdriet. Schuldgevoelens naar de kinderen, het zoeken van een nieuw huis, financiële zorgen, ga zo maar door. Dat een keuze maken na overspel verdomd lastig is, dat is heel begrijpelijk.

Hoe gaat het nu met jou?

Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens kunnen plaatsmaken voor zorgen over de toekomst. Je wilt een weloverwogen beslissing maken. Maar hoe gaat dat als de gehele situatie aanvoelt als een emotionele rollercoaster?
Allereerst; Hoe gaat het met je? Hoe slaap je? Sta je in de alert-stand of ben je op momenten nog ontspannen?
Heb je het gevoel van dag tot dag te leven. Doe je je dingen op de autopiot? of ben je in contact met je eigen behoeftes en lukt het je hiernaar te handelen?
Het is goed om jezelf een aantal van dit soort vragen voor te leggen, omdat je voor een belangrijke keuze staat.

Als je verliefd bent op een ander dan gebeurd er van alles in je lichaam. Je gaat allerlei hormonen aanmaken. Gelukshormonen, knuffelhormonen, etc.  Die persoon heeft je hoofd op hol gebracht en je hart sneller laten kloppen. Je laten ervaren dat er meer is en enkele pijnlijke zaken in je relatie blootgelegd. De situatie is er dus niet makkelijker op geworden. En de keuze al helemaal niet. Die keuze geeft stress en daardoor maak je weer allerlei stresshormonen aan. Ik vertel je daar graag meer over..

Welke keuze kan je maken bij overspel?

Vaak denken we dat we 2 keuzes hebben. Of we verbreken de relatie, of we blijven bij elkaar. Dat zijn beide hele belangrijke keuzes om uit een te zetten. Maar er is meer. Er is zelfs nog een derde keuze, waar ik je graag van op de hoogte breng. Ik wil je ook graag meer vertellen over de hormonen waar je mee te maken hebt en de mogelijke gesprekken die je kunt voeren met je partner en met degene waarmee je in een affaire zit (mocht dat actueel nog zo zijn). Ik heb 3 video’s voor je opgenomen. Specifiek voor als jij in deze situatie zit. De video’s bieden je nieuwe inzichten over de situatie waar je in zit en hoe die is ontstaan. Ik bied je een nieuw perspectief voor de toekomst en handvatten en tips om juist in deze lastige situatie om te gaan met de keuzes die voor je liggen.

Keuze maken bij overspel

Keuze maken bij overspel

Warme groeten,
Ps; behoefte aan online relatie coaching? Na aanschaf van de videoreeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ krijg je korting op mijn online relatie coaching programma van 7 weken. In dit relatie coaching programma krijg je alle handvatten en een concreet stappenplan om samen verder te gaan na overspel.

Crisis door overspel?

Veel relaties komen mede door het uitkomen van overspel onder gigantische druk te staan. Zeker als het geheel onverwacht komt is de schok enorm. Maar ook als een partner al langer voelde dat er verbinding miste en overspel ‘verwacht’ werd, is de klap van de realiteit van een relatiecrisis voor beide partners groot.

Ik heb 7 videolessen voor je opgenomen om hier samen sterker uit te komen, als overspel is uitgekomen en jullie je middenin een enorme relatiecrisis bevinden.

Check dan even deze link! >>>

Samen sterker (nadat overspel is uitgekomen)

Pin It on Pinterest

Share This