🔐

logo-rijkdominjerelatie

Keuze maken bij overspel

Download 3 video’s en laat je begeleiden bij jouw keuze bij overspel

Deze videoreeks wordt aangeschaft door mannen en vrouwen die in driehoeksverhoudingen terecht zijn gekomen. Een keuze maken bij overspel is een energieslopend proces. Om hier niet aan onderdoor te gaan, maar ook om hun partner en eventuele andere betrokkenen te beschermen tegen (nog meer) verdriet is het belangrijk om actie te ondernemen.

 

In de complexe wereld van relaties brengt ontrouw uitdagingen met zich mee, zowel voor degene die bedrogen is als voor degene die ontrouw is geweest. De online videoreeks *”Keuze Maken bij Overspel,”* zorgvuldig samengesteld door de deskundige Relatie Therapeut Marieke Proper, biedt een unieke kans voor beide partijen om door de emotionele verwikkelingen van ontrouw te navigeren. Beschikbaar voor slechts €19,95, is deze mini cursus een bron van zelfinzicht en richting voor iedereen die geconfronteerd wordt met de nasleep van ontrouw en zich geen raadt weet.

Wat biedt deze cursus aan?

“Keuze Maken bij Overspel” bestaat uit drie diepgaande video’s waarin je wordt meegenomen in de keuzes die voor je liggen en de keuze waar je zelf wellicht nog niet aan hebt gedacht. Deze cursus is ontworpen om zowel de bedrogen partner als de partner die ontrouw is geweest, te voorzien van essentiële inzichten en coping strategieën. Het biedt concrete handvatten voor herstel van de relatie of voor persoonlijke groei wanneer samen verder gaan geen optie is.

Hoe werkt het?

Marieke Proper deelt haar jarenlange ervaring in relatietherapie en psychotherapeutische technieken, die zowel de emotionele chaos kunnen verhelderen als wegen naar herstel kunnen wijzen. Deze benaderingen zijn specifiek gericht op het bevorderen van begrip, vergeving en het maken van constructieve keuzes, ongeacht de kant van de ontrouw waarop je je bevindt.

Waarom inschrijven voor deze cursus?

Deze cursus helpt je naar de keuzes te kijken die je hebt. Met de focus op herstel, begrip en persoonlijke ontwikkeling voor alle betrokkenen. Het is een essentiële stap voor iedereen die toe is aan een stuk rust, helderheid en emotionele genezing. “Keuze Maken bij Overspel” is niet alleen een pad naar het oplossen van een zeer ingewikkeld vraagstuk, maar ook een investering in je persoonlijke groei en welzijn.

Of je nu degene bent die ontrouw is geweest of degene die bedrogen is, deze cursus biedt de tools en inzichten die nodig zijn om vooruit te komen. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar herstel en vernieuwing in je relatie en in jezelf.

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Wat maakt het zo lastig voor partners om een Keuze te maken bij overspel?

De keuzes waarmee mensen worstelen in een situatie rondom overspel of een affaire, zijn het al dan niet verbreken van de relatie en/of de affaire. Onze relatie verbreken brengt allerlei vraagstukken met zich mee. Zowel emotioneel als materieel. Onze relatie vormt een belangrijke bouwsteen. Een stabiele factor. Een relatie hebben, ook al is deze niet perfect geeft zekerheid. Daarnaast heeft het verbreken van een relatie grote gevolgen. Niet alleen voor jezelf en voor je partner. Maar ook voor het thuis dat je samen hebt gecreëerd. Voor eventuele kinderen als die er zijn is het minstens zo impactvol. Denk ook aan gezamenlijke vrienden en familie. Vaak vergeven partners liever het overspel dan alles overhoop te halen. Een scheiding is heftig. Hoewel een keuze maken ogenschijnlijk een opluchting kan lijken komt er met een scheiding zoveel op je af. Emoties van je partner. Je eigen verdriet. Schuldgevoelens naar de kinderen, het zoeken van een nieuw huis, financiële zorgen, ga zo maar door. Dat een keuze maken na overspel verdomd lastig is, dat is heel begrijpelijk.

Voor wie heb ik de video reeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ opgenomen?

  • Voor als jij twijfelt over je huidige relatie
  • Voor als je overweegt om je relatie te verbreken
  • Voor als je stress hebt van al het piekeren
  • Voor als jij verliefd bent geworden op iemand anders

Hoe gaat het nu met jou?

Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens kunnen plaatsmaken voor zorgen over de toekomst. Je wilt een weloverwogen beslissing maken. Maar hoe gaat dat als de gehele situatie aanvoelt als een emotionele rollercoaster?
 
Allereerst; Hoe gaat het met je? Hoe slaap je? Sta je in de alert-stand of ben je op momenten nog ontspannen?
Heb je het gevoel van dag tot dag te leven. Doe je je dingen op de autopiot? of ben je in contact met je eigen behoeftes en lukt het je hiernaar te handelen?
Het is goed om jezelf een aantal van dit soort vragen voor te leggen, omdat je voor een belangrijke keuze staat.
 

Als je verliefd bent op een ander dan gebeurd er van alles in je lichaam. Je gaat allerlei hormonen aanmaken. Gelukshormonen, knuffelhormonen, etc.  Die persoon heeft je hoofd op hol gebracht en je hart sneller laten kloppen. Je laten ervaren dat er meer is en enkele pijnlijke zaken in je relatie blootgelegd. De situatie is er dus niet makkelijker op geworden. En de keuze al helemaal niet. Die keuze geeft stress en daardoor maak je weer allerlei stresshormonen aan. Ik vertel je daar graag meer over..

Welke keuze kan je maken bij overspel?

‘Vaak denken we dat we 2 keuzes hebben. Of we verbreken de relatie, of we blijven bij elkaar. Dat zijn beide hele belangrijke keuzes om uit een te zetten. Maar er is meer. Er is zelfs nog een derde keuze, waar ik je graag van op de hoogte breng. Ik wil je ook graag meer vertellen over de hormonen waar je mee te maken hebt en de mogelijke gesprekken die je kunt voeren met je partner en met degene waarmee je in een affaire zit (mocht dat actueel nog zo zijn). Ik heb 3 video’s voor je opgenomen. Specifiek voor als jij in deze situatie zit. De video’s bieden je nieuwe inzichten over de situatie waar je in zit en hoe die is ontstaan. Ik bied je een nieuw perspectief voor de toekomst en handvatten en tips om juist in deze lastige situatie om te gaan met de keuzes die voor je liggen.

 
Liefdesverdriet van rouw naar Heling
Keuze maken bij overspel
Warme groeten,
Ps; behoefte aan online relatie coaching? Na aanschaf van de videoreeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ krijg je bijna 70% korting op mijn online relatie coaching programma van 7 weken. In dit relatie coaching programma krijg je alle handvatten en een concreet stappenplan om samen verder te gaan na overspel.

Ervaringen van Marieke Proper

Vele honderden begeleid relatietherapeut Marieke Proper met online hulpmiddelen (video’s, boeken en programma’s),  online sessies (individueel of als stel) of via een intake in de praktijk in Kortenhoef. Ze helpt hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Marieke heeft inmiddels honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot haar kennis, kunde en adviezen helpt mensen om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast haar werk als coach en therapeut is ze o.a. auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2.
 

– Onlinecursus ontrouw
– Relatietherapie na overspel
– Herstellen van ontrouw
– Persoonlijke groei na overspel
– Emotionele heling na ontrouw

Scroll naar boven