BLOG

Tweelingziel gevonden en nu?

Tweelingziel gevonden en nu?

Tweelingziel gevonden Veel mails die ik ontvang gaan over het proces dat ontstaat vanaf te ontmoeting van jouw tweelingziel. De mannen en vrouwen die contact opnemen zitten in een vaste relatie tijdens de ontmoeting. Dat maakt het enorm complex. Als auteur van de...

Lees meer
Broer zus relatie, 6 tips patronen doorbreken

Broer zus relatie, 6 tips patronen doorbreken

Het doorbreken van Patronen: Spiegelgedrag in de Relatie 

Door: Marieke Proper relatietherapeut van RijkdomInJeRelatie.nl 

Doorbreken van Patronen: Spiegelgedrag in de Relatie
Kernwoord; broer zus relatie

Door: Marieke Proper relatietherapeut van RijkdomInJeRelatie.nl 

Laurens en Mirthe vormen op het eerste gezicht het perfecte plaatje: samen al ruim zeven jaar, twee prachtige kinderen, en een leven dat ze vanaf hun eerste ontmoeting op de werkvloer zorgvuldig hebben opgebouwd. Hun liefdesverhaal begon vol beloftes en dromen, maar achter de schermen van dit idyllische tafereel schuilt een realiteit gevuld met onbegrip en het ontlopen van verantwoordelijkheden. Na de geboorte van hun jongste besloot Mirthe haar carrière op pauze te zetten om voor het huishouden te zorgen, terwijl Laurens zijn professionele ambities naar nieuwe hoogtes stuwde. Deze veranderingen hebben hun dynamiek fundamenteel veranderd, resulterend in een relatie die meer weg heeft van een broer-zus relatie waarbinnen de passie ontbreekt.

Lees meer
Samengesteld gezin en 12 tips

Samengesteld gezin en 12 tips

De Gids voor een Samengesteld Gezin: Van Eerste Introductie tot Harmonieus Samenleven 

Ontdek hoe een samengesteld gezin succesvol kunnen navigeren door de uitdagingen van het samenvoegen van levens, met deskundig advies over co-ouderschap, het creëren van een nieuw gezin, en het behouden van harmonie thuis. 

Inleiding 

Het vormen van een samengesteld gezin is een reis vol liefde, uitdagingen en nieuwe kansen. Deze gids biedt essentiële inzichten en praktische tips om u door elke fase van dit proces te leiden, van de eerste introductie van uw kinderen tot het bouwen van een sterk, harmonieus gezinsleven. 

Lees meer
Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven

Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven

Ontdek de Kracht van Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven met Marieke Proper!

Ben jij op zoek naar richting in een persoonlijke of relatiecrisis? Voel je dat het tijd is om jouw grenzen duidelijk te stellen en je diepste behoeften te communiceren? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou. Marieke Proper, gerenommeerd relatietherapeut van Rijkdominjerelatie.nl, presenteert een exclusief webinar: “Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven – Jouw Gids voor Persoonlijke Groei en Relatieherstel” voor slechts 22,-.

Wat Je Kunt Verwachten:

In dit krachtige uur (waarin je tevens een inkijk krijgt  in het online relatie coaching programma) deelt Marieke Proper essentiële inzichten en praktische tools

Lees meer
Darmbacteriën en Depressie in Relaties, 5 tips

Darmbacteriën en Depressie in Relaties, 5 tips

Het verband tussen darmbacteriën en depressie, zoals depressieve gevoelens en mentale problemen ervaren in je relatie, is een opkomend onderzoeksgebied dat licht werpt op hoe ons lichaam en onze geest met elkaar verbonden zijn. Dit inzicht biedt nieuwe perspectieven op depressie, niet alleen als een psychologische of neurologische aandoening maar ook als een aandoening die beïnvloed kan worden door onze darmgezondheid.

Het Belang van Darmbacteriën

Recent onderzoek heeft aangetoond dat er een significante relatie bestaat tussen de samenstelling van onze darmbacteriën en de aanwezigheid van depressieve gevoelens.

Lees meer
5 tips dating na scheiding

5 tips dating na scheiding

Dating Na Scheiding: Een Nieuw Begin in de Liefde 

Tijdens een scheiding moet je er niet aan denken. Aan daten. Je hebt genoeg aan je hoofd. Je poogt te wennen aan je nieuwe leven. Probeert taken tot de nieuwe routines te maken. En likt de wonden van de scheiding. Soms van het bedrog en de leugens, van de ruzies of van het gemis van je ex en de kinderen. Maar er komt een moment. Dat anderen vragen; En? Ben je al weer aan het daten? Of dat je zelf denkt. Zou ik misschien weer eens iemand moeten ontmoeten? Marieke Proper deelt in dit artikel 5 tips dating na scheiding met je. En helpt jou met 5 tips naar groei en persoonlijke ontwikkeling zodat je vol zelfvertrouwen kan daten na je scheiding. 

Lees meer
Past polyamorie bij onze relatie?

Past polyamorie bij onze relatie?

In een wereld waar de contouren van liefde en relaties voortdurend verschuiven, verkent Relatie Therapeut Marieke Proper van Rijkdominjerelatie.nl de diepten van non-monogame relaties, hun potentieel en de uitdagingen die ze met zich meebrengen. Of terwijl; een open relatie. Door haar werk biedt ze niet alleen inzicht en begeleiding, maar ook een steunpilaar voor diegenen die zich buiten de traditionele paden van monogamie wagen.

Past polyamorie bij onze relatie?

Zitten wij in een fase waarin een open relatie ons gelukkiger gaat maken?

Lees meer
Affaire met collega

Affaire met collega

Het is een verhaal zo oud als de tijd, maar met moderne wendingen: de verborgen affaire met collega op de werkvloer, waarbij ten minste een van de betrokkenen een partner thuis heeft. Deze complexe web van emoties en geheimen kan een diepgaande impact hebben op persoonlijke levens, carrières, en de algemene sfeer op de werkvloer. In dit blog verkennen we de nuances van zo’n affaire, de uitdagingen waarmee de betrokkenen worden geconfronteerd, en de essentiële rol van professionele begeleiding door experts zoals Marieke Proper van Rijkdominjerelatie.nl.

Verliefd op een Collega?

Lees meer
Relatietherapie Exclusief programma high-end professionals

Relatietherapie Exclusief programma high-end professionals

Relatietherapie in Nederland: Het Spectrum van Aanbod en Kwaliteit

In de zoektocht naar harmonie binnen relaties worden velen geconfronteerd met een breed scala aan therapeutische opties in Nederland. Van traditionele sessies op basis van ‘uurtje factuurtje’ tot flexibele, op maat gemaakte online en offline pakketten, de keuzes zijn uitgebreid. Echter, de verschillen in prijs en kwaliteit kunnen overweldigend zijn. Wachtlijsten en het gevoel niet meer dan een nummer te zijn, contrasteren scherp met de persoonlijke aandacht van high-end coaches die intensieve begeleiding bieden op de momenten dat je het meest kwetsbaar bent.

Relatietherapie High End professionals maatwerk
Exclusief programma voor professionals met een druk bezette agenda

Lees meer

In een relatie crisis?

Samen Sterker na overspel

 

 

 

Volg op Social Media

Pin It on Pinterest

Share This