🔐

logo-rijkdominjerelatie
Samen sterker na overspel

Zitten jullie momenteel in een relatiecrisis (vanwege overspel)?

In een wereld die plotseling op zijn kop staat door overspel, wil ik, Marieke Proper, je een hart onder de riem steken. Het is een tijd waarin alles wat eens vast stond, wankelt; je toekomst, je gevoel van verbondenheid, en zelfs hoe jij en je partner deze storm beleven. Maar laat me je iets vertellen: je staat er niet alleen voor.

Herstel en Groei na Overspel: Een Persoonlijke Gids van Marieke Proper.

Ontdek Jouw Weg naar Herstel met ‘Samen Sterker na Overspel’. Mijn 7-delige videocursus is speciaal ontworpen voor jou – of je nu samen met je partner deze uitdaging wilt aangaan of individueel de kracht wilt vinden om verder te gaan. Deze reis na overspel is zwaar, maar ik beloof je dat je hier sterker uit kunt komen. Met de juiste mindset en door het toepassen van bewezen strategieën en tools, kun je deze crisisfase achter je laten.

Wat Kun Je Verwachten van Deze Levens veranderende Videoreeks?

Deze cursus is een schatkist vol met inzichten, ervaringen, en praktische strategieën. Ik deel de lessen die ik heb geleerd van duizenden gesprekken met koppels die precies in jouw schoenen hebben gestaan:
  • Herkenning en Empathie. Voel je gezien en begrepen terwijl je leert van de ervaringen van anderen.
  • Nieuwe Inzichten en Antwoorden. Krijg helderheid over je gevoelens en de situatie waarin je je bevindt, om zo bewuste keuzes voor je toekomst te kunnen maken.
  • Je hervindt kracht en zelfvertrouwen. Vindt de innerlijke kracht om door deze moeilijke tijd heen te komen, met praktische tips om herhaling van zulke crises te voorkomen.
  • Diepgaande en Constructieve Gesprekken. Leer hoe je open en eerlijk kunt communiceren over wat er gebeurd is en hoe je samen verder kunt.

Maak de Stap naar Herstel en Groei

Voor slechts €277,- bied ik je alle tools en inzichten die je nodig hebt om deze crisis te boven te komen. Laat deze kans niet liggen om te groeien en te herstellen van de pijn en het verdriet dat overspel met zich meebrengt.
Ik begrijp dat dit een grote stap kan zijn. Daarom vertel ik je er in deze video alvast wat meer over. Ik deel 4 dingen met je die jij gaat herkennen als overspel net is uitgekomen.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Schrijf je in voor ‘Samen Sterker na Overspel’ en begin aan jouw reis naar herstel en groei.

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?


relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik je begeleiden om sterker uit deze crisis te komen. Wil je een persoonlijk gesprek om de achterliggende redenen van dit overspel helder te krijgen? Hiervoor kan ik je een online relatie analyses sessies aanbevelen. Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 en relatietherapeut heb ik ontelbare sessies met partners die in precies dezelfde onzekerheid zitten als jij. Ik help hen hier uit te komen met de juiste raad en daad. Het je vragen? Wil je dingen delen? Mail mij gerust

Ben jij Verliefd op iemand anders?

Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens maken snel plaats voor zorgen over de toekomst. Misschien heb je het gevoel dat je moet kiezen of kan je die ander niet vergeten. De gehele situatie kan aanvoelen als een emotionele rollercoaster en grote twijfels brengen over je huidige relatie. Ontvang 5 video’s gratis.
verliefd op een ander mockup

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven