Samen sterker (na overspel) door deze 7 videolessen

Zitten jullie momenteel in een relatiecrisis (vanwege overspel)?

Een videoreeks voor koppels en individuen, en alleen voor jou als jij een overspel situatie hebt meegemaakt en zo snel mogelijk uit deze crisis fase wilt komen. Je bent niet langer alleen. Jij gaat hier sterker uit komen, en HOE. Deze videoreeks gaat over de juiste mind-set, en over het direct toepassen van allerlei tools en bewezen strategieën om uit een crisis te komen nadat overspel is uitgekomen. Blijf niet langer bij de pakken neerzetten en voel je met het kijken van deze videoreeks enorm gesteund, gezien en geholpen! Dit gaat je de kracht geven die je nu nodig hebt.

 

Samen Sterker na overspel

Wat ga ik met je delen tijdens de 7 videolessen ‘Samen sterker (na overspel)’

Als je plots in een relatiecrisis zit vanwege een opgebiechte of uitgekomen affaire. Of omdat jij of je partner aangeeft sterke gevoelens te hebben voor iemand anders, dan staat je wereld op z’n kop. Er is bijna niets mee te vergelijken.

 • Tijdens een relatiecrisis is alles wat voorheen vanzelfsprekend was onzeker
 • Maak je je grote zorgen om de toekomst
 • Voel je je alleen in de relatie
 • Zijn er grote verschillen in hoe partners ermee om gaan.

Tijdens de 7 videolessen Samen sterker na overspel, die je op deze pagina kunt aanschaffen, neem ik je mee in wat je kunt verwachten, hoe je hiermee om kunt gaan, hoe je jezelf niet verliest en hoe je de juiste gesprekken gaat voeren over de toekomst. Dit is dus geen online relatie therapie programma, omdat je al een keuze hebt gemaakt om samen verder te gaan na overspel. Dit zijn 7 onmisbare videolessen voor als jij je nog midden in een crisis bevindt.

In de 7 video’s deel ik datgene wat je van andere koppels kan leren die in exact dezelfde crisissituatie hebben gezeten en ook door een hele moeilijke en onzekere tijd heen zijn gegaan vanwege uitgekomen overspel. Of door een relatiecrisis gingen omdat één van beide heftige gevoelens voor iemand anders dan de eigen partner had gekregen, waardoor de relatie zwaar onder druk kwam te staan en één van de partners zich zelfs afvroeg; Hoe moeten we nu in hemelsnaam nog verder? Als mijn gevoel voor jou weg is. Of het respect en/of het vertrouwen. In deze reeks krijg je exact te horen wat je kunt verwachten de komende periode. En alle handvatten om hier sterker uit te komen. Ik heb duizenden gesprekken gehad in de praktijk als relatietherapeut en de belangrijkste 7 lessen die ik daaruit heb geleerd voor je opgenomen en gebundeld in een 7-delige videoreeks die ik iedereen aan kan bevelen die zich momenteel in een crisis bevindt vanwege o.a. overspel.

Ik deel de 7 belangrijkste dingen die je MOET weten als je nu in een relatiecrisis zit vanwege overspel

Er is bijna niets zo heftig als een plotselinge relatiecrisis. Alsof het fundament onder je voeten wordt weggeslagen. Sommige partners schieten letterlijk in de paniek. En dat is heel begrijpelijk. Er kan zomaar een heleboel veranderen. Het gevoel kan overheersen dat je nu iets moet doen voor het te laat is.

Wat is het eerste dat je ontvangt tijdens het luisteren en kijken naar de 7 videolessen Samen sterker (na overspel);

 • Herkenning
 • Nieuwe inzichten
 • zonder deze inzichten kan je wel eens te snel een keuze maken
 • Je ontvangt antwoorden op belangrijke vragen die je hebt over de gevoelens voor die ander
 • Kracht en zelfvertrouwen om hierdoorheen te komen
 • Over de zorgen rondom het ontbreken van seksuele aantrekkingskracht
 • Alles om herhaling te voorkomen
 • Bevestigingen van dingen die je zelf al vermoedde
 • Belangrijke vragen om jezelf en elkaar te stellen tijdens in deze crisis
 • Hands on handvatten om jezelf (en elkaar) niet te verliezen

Schaf direct de 7 videolessen aan voor 277,- Binnenkort gaat de investering van deze reeks met 25% omhoog.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaat door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken.  Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van overspel van groot belang, omdat er een complexe mix van zaken en emoties ontstaat bij overspel. Natuurlijk heeft het overspel een reden. Ook deze is van belang om uit te diepen. Hiervoor voer ik online relatie analyses sessies met partners 1-1. De duizenden analyse gesprekken gaven mij ontelbare inzichten in de redenen van overspel. Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 en relatietherapeut heb ik ontelbare sessies gehad met partners die in precies dezelfde onzekerheid zitten als jij. Ik zal je dan zo goed mogelijk bijstaan en al mijn ervaringen met je delen. Het je vragen? Wil je dingen delen? Mail mij gerust

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This