Liefdesverdriet van een affaire

Liefdesverdriet van een affaire

Als je verliefd bent geworden op iemand anders, terwijl je in een vaste relatie zit. Dan is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met Verborgen Liefdesverdriet. Of terwijl. Verdriet dat je niet deelt met anderen, omdat het simpelweg voor de buitenwereld niet bestaat of jij er anderen niet mee wilt belasten. Tranen die blijven stromen door gemis van iemand waarmee je nooit een relatie had mogen beginnen, simpelweg, omdat je al een partner had. Een hele ingewikkelde heftige emotie die voortkomt vanuit het verbreken van de relatie met jouw schaduwpartner.

Ik heb een korte video opgenomen, speciaal voor als jij liefdesverdriet hebt van een verbroken affaire.

Verborgen Liefdesverdriet Helen

Liefdesverdriet is een hele heftige emotie, die een fase lang kan duren en zelfs kan leiden tot depressie achtige klachten. Liefdesverdriet brengt een or pijn naar boven. Je voelt je afgesneden van de ander. Om deze intense pijn te vermijden gaan we vaak terug naar de affaire en houden we een cirkel in stand. Als je deze cirkel wilt doorbreken is het van belang om erachter te komen welke oude pijn er geraakt wordt. In de video reeks van rouw naar heling bij liefdesverdriet reik ik je een ‘behandeling’ aan die werkt voor velen die mijn praktijk bezoeken met intense pijn en liefdesverdriet door het verbreken van een affaire. Het is een uitzonderlijke pijn, omdat deze pijn er in wezen helemaal niet kan of mag zijn, maar wel heel intens gevoeld wordt. Een affaire waarin diepe gevoelens zijn voor diegene verbreken is enorm pijnlijk. Als je een affaire verbreekt kan je verscheurd worden door liefdesverdriet en er steeds voor kiezen terug te gaan in de affaire of depressie achtige gevoelens te gaan tonen in je eigen relatie. Dit liefdesverdriet speelt zich vaak intern af en dat maakt behandelen ook zo lastig. er wordt simpelweg vaak geen hulp voor gezocht. In deze videoreeks neem ik je stap voor stap mee door het proces van rouw naar heling bij liefdesverdriet van een verbroken affaire.

Liefdesverdriet van rouw naar Heling

Liefdesverdriet; van Rouw naar Heling (videoreeks)

In de eerste fase van rouw krijg je te maken met oer-pijn. Je voelt je als het waren afgesneden van de ander. Heel heftig. Je kunt dit verdriet meestal niet delen met diegene, en ook niet met anderen. Deze 3 video’s gaan je steun, inzichten en handvatten bieden  bij liefdesverdriet na het verbreken van een affaire.

Liefdesverdriet; van Rouw naar Heling (Bestel de videoreeks)

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Relatieproblemen zijn heftig en leggen een enorme druk op partners, door samen te werken brengen we direct meer rust en perspectief. Partners voelen zich alleen staan met hun probleem. Door mijn betrokkenheid ontstaat er verbinding tussen beiden. Een aantal koppels en individuen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  

Vele honderden begeleid ik met online programma’s,  online sessies (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.’

 

Heb je na het lezen van deze pagina behoefte om je verhaal te delen? Herken jij je in de teksten op deze pagina en heb je eigenlijk behoefte aan een telefonisch consult of een gesprek in de praktijk?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This