🔐

logo-rijkdominjerelatie

ontrouw ontdekt verliefd affaire vreemdgaan

Hoe verder; Als overspel je overkomt?

In het webinar ‘Als overspel je overkomt’ beantwoorden we jouw belangrijkste vragen. En de vraag; Hoe nu verder? Vreemdgaan maakt grote impact op jou en op je partner. Maar ook als jouw partner niets van de vermeende verliefdheid of affaire afweet heeft het een effect op de relatie en jullie verbinding.  Als overspel jou overkomt doordat je verliefd bent geworden op iemand anders of bedrogen bent door jouw partner, dan staat jouw wereld en die van je partner op z’n kop. Marieke Proper helpt orde scheppen in deze chaos.

Jij of je partner Verliefd op een ander?

Heb jij of jouw partner gevoelens voor iemand anders ontwikkeld? Is er zelfs een affaire ontstaan vanuit deze gevoelens? Dan is het webinar: Als overspel je overkomt, van Marieke Proper een must watch. Je krijgt inzichten in wat verliefdheid met je doet, hoe je overhaaste beslissingen kunt voorkomen en hoe deze crisis jou en je partner uiteindelijk zelfs dichter bij elkaar kan brengen.

Voor wie is het Webinar; Als overspel je overkomt?

Dit webinar is zowel voor  diegene die verliefd is geworden op een ander, als voor de bedrogene. En voor eenieder die plots geraakt wordt door vreemdgaan, te maken krijgt met verliefde gevoelens van zichzelf of zijn of haar partner en op zoek is naar antwoorden en hoe om te gaan met deze situatie. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je een schat aan informatie en wordt jarenlange ervaring en kennis toegankelijk. 

Wie is relatietherapeut Marieke Proper

In dit webinar ga je herkenning, steun en directe handvatten aangeboden krijgen van relatietherapeut Marieke Proper. Zij is oprichtster van het online platform rijkdominjerelatie.nl en al jaren gespecialiseerd in High end en remote begeleiding van koppels in een crisis situatie vanwege een affaire, incidenteel vreemdgaan of verliefde gevoelens. Tijdens dit deelt ze al haar kennis en ervaring, zodat je een chaos kunt voorkomen of beperken en bovenal meer begrip krijgt voor de situatie waarin je verkeerd.

Join the webinar Als overspel je overkomt

Hoe schaf ik mijn ticket aan voor dit Webinar?

Je kunt jouw ticket nu met een hoge korting aanschaffen. De ticketprijs is normaal 111,- euro en nu slechts 14,77,-. Ook als je er niet live bij aanwezig kunt zijn krijg je na afloop direct toegang tot de uitzending. Je mag eventuele vragen achteraf inzenden, deze gaat Marieke beantwoorden tijdens een volgende live uitzending.

Schaf nu de opname ticket aan

Is deelname aan het webinar Anoniem?

Zeker is deelname anoniem. Op jouw rekeningafschrift staat ook geen vermelding van de deelname aan dit webinar.

Kan ik het webinar vaker bekijken of delen met mijn partner?

Je kan de opname vaker bekijken. Deze blijft toegankelijk voor je de komende weken. Je kunt deze dus zeker ook nog met jouw partner bekijken. Je kunt de opname niet downloaden. Ook blijft de opname eigendom van Marieke Proper. Het is niet toegestaan om deze opname elders te publiceren of door te verkopen. Je kunt mensen wel altijd doorverwijzen naar deze pagina. Daarvoor zijn we jou enorm dankbaar.

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaan door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Als je wilt samenblijven met een partner, een scheiding wilt voorkomen, of juist aan de vooravond staat van een belangrijke keuzen dan kan je wel wat hulp gebruiken als jullie te maken krijgen met overspel. Ik begeleid jaarlijks honderden koppels in High End trajecten of remote om overspel te overwinnen en vertrouwen en verbinding te herstellen.

Naast therapeut en coach ben ik auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 (deel 3 komt uit in de zomer van 2024) en andere boeken over relaties. Natuurlijk is het mogelijk om een online sessie te boeken met mij. Heb je direct dringende spoedeisende hulp nodig? Whatsapp me dan en ik leg je uit hoe nu verder!

Scroll naar boven