🔐

logo-rijkdominjerelatie

Relatie crisis? Vreemdgaan? Help, zit ik in de overgang? Mijn hormonen zijn uit balans?

Ineens in een relatie crisis of vreemdgaan? Help, zit ik in de overgang?

Partners raken samen in de problemen als ze niet in staat blijken (daadwerkelijke) problemen die zijn ontstaan samen op te lossen. Als partners verder willen (na overspel) of ondanks een relatiecrisis, dan is dat een moedige beslissing, alleen weten partners dan nog niet meteen Hoe het tij te keren.  Ben je mede door de overgang in relatieproblemen beland? Voel je een onweerstaanbare drang om seks te hebben met iemand anders dan je partner? Of weerhoud de angst van de afname van progesteron je een destructieve relatie te beëindigen? Als je jezelf/of je partner soms niet meer herkent door hormoonschommelingen of een disbalans dan is het extra belangrijk om deze video te bekijken!

Relatie crisis?

Wanneer spreek je eigenlijk van relatieproblemen? Als er een situatie ontstaat binnen een liefdesrelatie waardoor partners zich een langere periode ongelukkig en/of gestrest voelen in het contact met de ander. Of als er een acute crisis achtige situatie is ontstaan waar partners niet (meer) tot oplossingen kunnen komen samen, voor problemen die hen zijn overkomen en/of zijn veroorzaakt door één of beiden. Partners raken doorgaans in de problemen als één of beiden gaat vluchten voor de situatie, of weigert te communiceren. Weigert écht naar de ander te luisteren. Maar je kunt ook in relatieproblemen raken onder invloed van de hormoonschommelingen.

Wanneer je meerdere van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, zou het kunnen zijn dat je je bevindt in de overgangsfase of menopauze. En is het raadzaam om een hormoon analyse sessie te boeken met Marieken van der Leest om vast te stellen of/en in welke mate de (pre) menopauze bij jou speelt. En hoe je weer meer jezelf kunt worden.

Ben je tussen de 35/40 en 60 jaar? En heb je last van bijvoorbeeld:

 • stemmingswisselingen
 • gespannen/gejaagd gevoel
 • concentratie problemen?
 • ongeïnteresseerdheid?
 • slaapproblemen?
 • neerslachtigheid/ niet gelukkig voelen?
 • geen zin in seks(met eigen partner)?
 • geen zin meer om te zorgen voor iedereen?
 • Last van vermoeidheid?
 • paniekaanvallen of angstig gevoel?
 • huilbuien?
 • minder zelfwaardering?

Een online Hormoon analyse sessie met Marieken van der Leest

Marieken van der Leest
Marieken van der Leest

Het is voor je 50/52ste niet zo gemakkelijk om via een bloedonderzoek te analyseren of je in de overgang bent. Zeker niet als je nog heel regelmatig menstrueert. De schommelingen in hormonen maken dat uitslag van een bloedonderzoek het ene moment kan uitwijzen dat je Oestrogeen laag is, maar het volgende moment laat de uitslag een reguliere oestrogeen spiegel zien. Marieken van der Leest kan aan de hand van een vragenlijst nagaan hoever jij in het overgangsproces zit en jou helpen jezelf en je gevoelens, verlangens en emoties beter te leren begrijpen. Daarnaast helpt ze je met handvatten om het overgangsproces soepeler te doorlopen.

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven