Telefonisch consult & e-support Marieke Proper

Telefonisch consult & e-support Marieke Proper

Heb je behoefte aan advies, een luisterend oor en/ of een brainstormpartner tijdens een relatiecrisis en of naderende scheiding?

Telefonisch consult & e-support van Marieke Proper is zeer geschikt voor mensen die direct hulp nodig hebben bij een serieuze relatie crisis of tijdens een fase voorafgaand aan een scheiding.

We doen ons uiterste best om een telefonische/online sessie telkens weer zo spoedig mogelijk te laten plaatsvinden, in geval van urgentie kan dat vaak dezelfde of volgende dag. Het is mogelijk om tussen de bel/online afspraken WhatsApp contact te hebben voor steun of raad. Hier wordt actief gebruik van gemaakt door de klanten die een consulten bundel aanschaffen. Deze bundel (meerdere telefonische consulten) wordt vaak gebruikt voor mensen die plots geconfronteerd zijn met ernstige relatieproblemen en gedurende een fase veel baad hebben bij steun, handvatten en een communicatieplan.

Boek direct je online/telefonisch consult

Je kunt een eenmalig telefonisch consult boeken, een relatie analyse of een belbundel incl. whats app vraagbaak.

Lukt het niet om een keuze te maken rondom een relatie? Dan is een Telefonisch consult & e-support van Marieke Proper een hele goede wijze om tot een overwogen besluit te komen.

Denk jij er de laatste tijd vaker over na om uit elkaar te gaan? Of voel je dat er iets moet gebeuren om een breuk te voorkomen? Om vele redenen stellen we scheiden zo lang mogelijk uit. Denk aan eventuele kinderen, een gezamenlijke thuis, vele gemaakte herinneringen en banden die we hebben opgebouwd met vrienden en bekenden. Scheiden is ingrijpend. Voor jou en voor je partner. ‘En beslissing als scheiden is zondemeer het begin van een grote verandering.’ Als we onszelf de vraag stellen of scheiden werkelijk is wat we willen, blijken er vaak nog allerlei mogelijkheden te zijn om de relatie in de basis te versterken en een scheiding af te wenden. Scheiden is namelijk enorm definitief. Aan een relatie werken is opbouwend. Maar waar begin je?

Ben jij plots geconfronteerd met een affaire? Of zelf verliefd geworden op een ander? Dan biedt een telefonisch consult van marieke Proper helderheid over jouw situatie en brengt nieuw perspectief.

Er zijn diverse wijze om jou bij te staan, allereerst is het belangrijk dat we een beeld krijgen van de situatie die speelt. We vragen je via het contactformulier een goed beeld te schetsen van jouw relatie, de uitdaging die actueel speelt en jouw hulpvraag. Je mag zeer spoedig een reactie verwachten. Waarschijnlijk stellen we nog een aantal aanvullende vragen om een goed beeld te krijgen van jouw situatie en hoe we jou optimaal en spoedig kunnen helpen.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Je kunt direct een telefonisch consult aanvragen met #1relatietherapeut Marieke Proper & al jouw relatie-vragen voorleggen. Stuur een mail met je verhaal en ik neem spoedig contact op voor het inplannen van een telefonisch consult. We hebben allerlei mogelijkheden om je te helpen.  

Marieke Proper, is auteur en relatietherapeut en o.a. gespecialiseerd in overspel, burn-out en relatie crisis.  (van haar roman In De Ban Van De Tweelingziel zijn inmiddels 10,000 exemplaren verkocht, er is inmiddels ook een deel 2) Marieke heeft als professional aan de zijlijn gestaan van honderden relatie vraagstukken. Een scheiding kan in veel gevallen voorkomen worden door haar interventie. Neem bijvoorbeeld overspel. Als hier sprake van is veranderd dit je relatie ingrijpend. Het is belangrijk om hulp in te schakelen van iemand met veel ervaring met dit vraagstuk. De stress kan uitputtend zijn. 

‘Heeft een Telefonisch consult & e-support van Marieke Proper nog zin als één van jullie al wil scheiden?’

 • Als jij een noodzaak voelt om je gezin/relatie en of jullie thuis bij elkaar te houden, als jij een diep verlangen hebt naar rust en harmonie in de relatie. Dan heeft werken aan je relatie waarschijnlijk zin.

Er zijn nog een aantal andere scanario’s waarbij het wel degelijk zin heeft om te investeren in een telefonisch consult.

 • Als een scheiding niet datgene is wat jij werkelijk wilt, dan heeft het nog zin om een gesprek aan te gaan met een relatietherapeut.
 • Als jij antwoorden wilt op vragen als; hoe zijn we in deze crisis beland? Waarom zijn we de verbinding kwijt? Welke gezamenlijke belangen spelen er? Wat is er NU nodig om elkaar terug te vinden?
 • Als je het belangrijk vindt om de communicatie te verbeteren
 • Als je helderheid wilt over de keuze die jij of de ander gaat maken
 • Als je jouw visie eens tegen een professional wilt aanhouden
 • Als je plots in een zeer stressvolle relatie uitdaging bent terecht gekomen en behoefte hebt aan steun en handvatten

Spreken de volgende inzichten en verbeteringen je aan?

 • Je komt achter de werkelijke oorzaak van de relatieproblemen
 • Hoe je direct je stressniveau verlaagd
 • Wat de eerste stap is die je kunt nemen naar rust en harmonie
 • Je ontdekt wat je kunt doen om je partner te helpen
 • Je ontdekt welke behoeftes bij jou spelen
 • Wie er over grenzen gaat
 • Hoe je veel effectiever kan communiceren
 • Je zelfvertrouwen groeit
 • er ontstaat binnen een uur perspectief. 
telefonisch consult relatietherapeut

telefonisch consult relatietherapeut

Neem vrijblijvend contact op voor een eventueel telefonisch consult en of e support en deel je verhaal

Het kan enorm spannend zijn om contact te zoeken met een relatietherapeut. Het kan ook enorm opluchten om je verhaal eens op een rij te zetten. Kwetsbaarheid is niet gemakkelijk. Om de drempel te verlagen stel ik je 2 vragen die je via het contactformulier kunt beantwoorden.

 • Wat is de reden dat je contact opneemt?
 • Hoe zou je jullie situatie op dit moment omschrijven? Ik dank je alvast hartelijk, warme groet, Marieke Proper

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This