🔐

logo-rijkdominjerelatie

Telefonisch/Online consult & e-support Marieke Proper

Online intake bij relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel en crisis.

Heb je behoefte aan advies, een luisterend oor en/ of een brainstormpartner tijdens een relatiecrisis en of naderende scheiding? Boek dan vandaag nog een online intake.

Een online intake/consult van Marieke Proper is zeer geschikt voor mensen die direct hulp nodig hebben & behoefte hebben aan een sparringpartner om een stappenplan te kunnen maken.

Lukt het niet om een keuze te maken rondom een relatie? Hebben jullie te maken gehad met overspel? Een online intake brengt spoedig meer rust, perspectief en helderheid rondom je keuze.

Hebben jullie te maken gehad met een overspel situatie. Is jouw partner vreemdgegaan? Of heb jij zelf diepe gevoelens voor een ander gekregen? Denk jij er de laatste tijd vaker over na om uit elkaar te gaan? Of voel je dat er iets moet gebeuren om een breuk te voorkomen? Om vele redenen stellen we scheiden zo lang mogelijk uit. Denk aan eventuele kinderen, een gezamenlijke thuis, vele gemaakte herinneringen en banden die we hebben opgebouwd met vrienden en bekenden. Scheiden is ingrijpend. Voor jou en voor je partner. ‘En beslissing als scheiden is zondemeer het begin van een grote verandering.’ Als we onszelf de vraag stellen of scheiden werkelijk is wat we willen, blijken er vaak nog allerlei mogelijkheden te zijn om de relatie in de basis te versterken en een scheiding af te wenden. Scheiden is namelijk enorm definitief. Aan een relatie werken is opbouwend. Maar waar begin je?

Ben jij plots geconfronteerd met een affaire? Of zelf verliefd geworden op een ander? Dan biedt een online consult/intake van Marieke Proper direct helderheid over jouw situatie. Je krijgt handvatten en tips waar jij direct je voordeel mee kunt doen.

Je kunt direct een telefonisch/online consult aanvragen met #1relatietherapeut Marieke Proper & al jouw relatie-vragen voorleggen. Stuur een mail met je verhaal en ik neem spoedig contact op voor het inplannen van een telefonisch consult. We hebben allerlei mogelijkheden om je te helpen.  

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

‘Heeft een online consult/intake & e-support van Marieke Proper nog zin als één van jullie al wil scheiden?’

 • Als jij een noodzaak voelt om je gezin/relatie en of jullie thuis bij elkaar te houden, als jij een diep verlangen hebt naar rust en harmonie in de relatie. Dan heeft werken aan je relatie waarschijnlijk zin.
 • Als je eens met een professional/buitenstaander wilt bespreken wat een scheiding voor jou inhoud.
 • Als een scheiding niet datgene is wat jij werkelijk wilt, dan is het raadzaam te onderzoeken wat er wel nodig is om gelukkig te zijn met elkaar.
 • Als jij antwoorden wilt op vragen als; hoe zijn we in deze crisis beland? Waarom zijn we de verbinding kwijt? Welke gezamenlijke belangen spelen er? Wat is er NU nodig om elkaar terug te vinden?
 • Als je het belangrijk vindt om de communicatie te verbeteren.
 • Als je helderheid wilt over de keuze die jij of de ander gaat maken.
 • Als je jouw visie/gedachten eens tegen een professional wilt aanhouden.
 • Als je plots in een zeer stressvolle relatie uitdaging bent terecht gekomen en behoefte hebt aan steun en handvatten van iemand die al honderden mannen en vrouwen heeft geholpen in een vergelijkbare situatie.

Spreken de volgende inzichten en verbeteringen je aan?

 • Je komt achter de werkelijke oorzaak van de relatieproblemen
 • Hoe je direct je stressniveau verlaagd
 • Wat de eerste stap is die je kunt nemen naar rust en harmonie
 • Je ontdekt wat je kunt doen om je partner te helpen
 • Je ontdekt welke behoeftes bij jou spelen
 • Wie er over grenzen gaat
 • Hoe je veel effectiever kan communiceren
 • Je zelfvertrouwen groeit
 • er ontstaat binnen een uur perspectief. 
Telefonisch consult Relatie Analyse sessie
telefonisch consult relatietherapeut

Deel je verhaal in het contactformulier, samen stemmen we een goed moment af voor jouw online intake.

Het kan enorm spannend zijn om contact te zoeken met een relatietherapeut. Het kan ook enorm opluchten om je verhaal eens op een rij te zetten. Kwetsbaarheid is niet gemakkelijk. Om de drempel te verlagen stel ik je 2 vragen die je via het contactformulier kunt beantwoorden.

 • Wat is de reden dat je contact opneemt?
 • Hoe zou je jullie situatie op dit moment omschrijven? Ik dank je alvast hartelijk, warme groet, Marieke Proper

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven