🔐

rijkdom in je relatie

Ik ben vreemdgegaan, wat nu?

✔ Ontdek nieuwe perspectieven
✔ Online programma
✔ Verschillende methodes

Vreemdgegaan en Verliefd geworden?

Zijn er minstens drie van deze stellingen voor jou van toepassing?

Download ‘Verliefd op een ander’ en ontvang direct de eerste video (gratis).

  • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin is belangrijk voor mij
  • Ik slaap slecht
  • Ik twijfel over mijn relatie

 

Verliefd op een ander?

Download nu 5 video’s gratis en ik help je vanuit de gesprekken met honderden koppels graag stap voor stap verder als jij bent vreemdgegaan.

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’

De wat nu vraag roept veel stress op. Het roept op tot actie ondernemen. Juist in deze situatie zou ik je vragen niet te overhaast te handelen. De oorzaak dat je bent vreemdgegaan hoeft niet altijd in de relatie te liggen. Soms heeft het te maken met jouw verleden. Of is er iets dat je niet goed hebt kunnen verwerken. En ben je gevlucht in deze affaire. Het kan zijn dat je een band hebt opgebouwd met een collega en  van die persoon bent gaan houden. Dat betekent niet dat je meteen je hele leven op z’n kop moet zetten.

De impact van een affaire met een collega

Een buitenechtelijke affaire met een collega op de werkvloer kan verwoestende gevolgen hebben. Niet alleen voor de persoonlijke relaties van de betrokkenen, maar ook voor hun collega’s en het algemene werkklimaat. Een uitgekomen affaire kan leiden tot ongemak, verstoring van de teamdynamiek, en zelfs tot juridische complicaties afhankelijk van het bedrijfsbeleid en de lokale wetgeving. Als de affaire is uitgekomen moet of besluit 9 van de 10 keer, minimaal 1 van de 2 een andere functie te zoeken.

Afscheid nemen van de uitgekomen affaire

Als je afscheid moet nemen van de uitgekomen affaire dan is de kans groot dat je te maken hebt met Verborgen Liefdesverdriet. Of terwijl. Verdriet dat je niet deelt met anderen, omdat het simpelweg voor de buitenwereld niet bestaat of jij er anderen niet mee wilt belasten. Tranen die blijven stromen door gemis van iemand waarmee je nooit een relatie had mogen beginnen, simpelweg, omdat je al een partner hebt. Een hele ingewikkelde heftige emotie die voortkomt vanuit het verbreken van de relatie met jouw collega.

Als je niet zonder die ander en niet zonder je partner kan

Wil je in gesprek over de reden dat je dit overkomt? Ben je op zoek naar handvatten? Boek een online relatie analyse sessie.

Dat je bent vreemdgegaan ligt aan jouw relatie

Het kan wel degelijk aan de relatie liggen. Misschien voel jij je niet begrepen. Mis je aantrekkingskracht. Ben je ontevreden over het leven in het algemeen. Je hebt een gebrek aan spanning, hebt het gevoel dat je alleen maar aan het zorgen bent voor anderen en verder niks meemaakt. Vanwege compensatiedrang gaan mensen dan soms vreemd, puur om zelf iets mee te maken. Natuurlijk is het belangrijk niet alleen maar te denken ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’, maar doe er ook alles aan om je relatie te redden. Je voelt je wellicht schuldig, of wilt de oorzaak van het vreemdgaan onderzoeken, zodat je leven geen chaos wordt en je samen verder kunt na overspel. Leren van het verleden en jezelf leren vergeven na vreemdgaan. Ik, Marieke Proper, #1 relatietherapeut bij overspel en bestsellerauteur, help je hier graag bij met mijn blogs en video’s. Ook wanneer je op de rand van een scheiding staat en jullie je huwelijk willen redden, bied ik high-end begeleiding aan. Lees mijn boeken om nog meer te leren.

Relatietherapeut Marieke Proper

Een intake met Marieke Proper belooft helderheid, inzichten en perspectief’

Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis. Je krijgt helderheid over keuzes en antwoorden op je vragen en een duidelijk stappenplan naar herstel en perspectief voor de nabije toekomst. Een intake kan online of in de praktijk in ‘t Gooi plaatsvinden.

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Persoonlijke trajecten zijn altijd High End.  Wat inhoud dat Marieke er is voor jou/jullie en ook op de momenten dat je haar nodig hebt. Zowel in de praktijk, als telefonisch en online. Ze helpt je door de moeilijkste fase heen. En heeft hierin veel succes behaald. Voor mensen in overspel situaties is het lastig om een keuze te maken. Marieke helpt je de juiste keuzes maken en het vertrouwen terug te krijgen in elkaar, te helen van liefdesverdriet (van een verbroken affaire) en/of van een scheiding of relatie trauma’s uit het verleden. Ze helpt jaarlijks honderden koppels en individuen met een bewezen strategie. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot haar kennis, kunde en adviezen helpt deze mannen en vrouwen om spoedig rust te hervinden en emotionele genezing te ervaren. Maar bovenal het vertrouwen in elkaar en de relatie te hervinden. Naast therapeut is Marieke o.a. auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. en heeft ze vele video’s voor je klaarstaan op YouTube kanaal. Daarnaast is ze actief op Spotify, en de verschillende social media platforms.

Voorkom chaos door overspel

Een oplossing voor jullie relatieproblemen vind je niet door te blijven piekeren: ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’ of ‘Ik wil mijn relatie redden.’. Inzichten en de juiste handvatten zijn nu het belangrijkst. Door veel te praten met je partner kunnen jullie achter de oorzaak van het vreemdgaan komen. Het kan ook zijn dat je dit geheim wilt houden, en de drang om vreemd te gaan enorm sterk blijft. Neem dan de ruimte om dingen te kunnen beleven, is het raadzaam te zoeken naar een andere baan, of werken jullie aan meer spanning in jullie relatie? Ik begeleid jullie graag tijdens deze ingewikkelde fase door middel van online relatietherapie. Stuur daarom een WhatsAppbericht naar 06-23549844

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven