Ik ben vreemdgegaan, wat nu?

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Kon je de verleidingen niet weerstaan en denk je nu: ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’. Troost je met de gedachte dat je niet de enige bent. Uit onderzoeken is gebleken dat 20 tot 30% van de mensen wel eens is vreemdgegaan. Het vreemdgaan heeft in de meeste gevallen een reden. Soms zijn de gevoelens voor je partner weg, maar ook kan spanning in de relatie of in je leven ontbreken. Kies nu voor relatietherapie bij vreemdgaan om je relatie te herstellen en te versterken.

Zijn er minstens drie van deze stellingen voor jou van toepassing?

Download ‘Verliefd op een ander’ en ontvang direct de eerste video (gratis).

  • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin is belangrijk voor mij
  • Ik slaap slecht
  • Ik twijfel over mijn relatie

Denk niet alleen maar: ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’

De oorzaak van het vreemdgaan hoeft dus niet altijd in de relatie te liggen. Het kan wel. Misschien voel jij je niet begrepen. Mis je aantrekkingskracht. Ben je ontevreden over het leven in het algemeen. Je hebt een gebrek aan spanning, hebt het gevoel dat je alleen maar aan het zorgen bent voor anderen en verder niks meemaakt. Vanwege compensatiedrang gaan mensen dan soms vreemd, puur om zelf iets mee te maken. Natuurlijk is het belangrijk niet alleen maar te denken ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’, maar doe er ook alles aan om je relatie te redden. Je voelt je wellicht schuldig, of wilt de oorzaak van het vreemdgaan onderzoeken, zodat je leven geen chaos wordt en je samen verder kunt na overspel. Leren van het verleden en jezelf leren vergeven na vreemdgaan. Ik, Marieke Proper, #1 relatietherapeut bij overspel en bestsellerauteur, help je hier graag bij met mijn blogs en video’s. Ook wanneer je op de rand van een scheiding staat en jullie je huwelijk willen redden, bied ik high-end begeleiding aan. Lees mijn boeken om nog meer te leren.

Voorkom chaos door overspel

Een oplossing voor jullie relatieproblemen vind je niet door te blijven piekeren: ‘Ik ben vreemdgegaan, wat nu?’ of ‘Ik wil mijn relatie redden.’. Inzichten en de juiste handvatten zijn nu het belangrijkst. Door veel te praten met je partner kunnen jullie achter de oorzaak van het vreemdgaan komen. Het kan ook zijn dat je dit geheim wilt houden, en de drang om vreemd te gaan enorm sterk blijft. Neem dan de ruimte om dingen te kunnen beleven, is het raadzaam te zoeken naar een andere baan, of werken jullie aan meer spanning in jullie relatie? Ik begeleid jullie graag tijdens deze ingewikkelde fase door middel van online relatietherapie. Stuur daarom een WhatsAppbericht naar 06-23549844. Ook kun je mijn contactformulier invullen.

Pin It on Pinterest

Share This