🔐

logo-rijkdominjerelatie

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Leggen je relatieproblemen een beslag op jou? Zorg er dan voor dat je vanaf vandaag de keuze maakt om de juiste vorm van hulp te kiezen.

Door meer op mijn pagina te lezen en te luisteren ervaar je al rust en steun, door mijn videolessen en online trainingen komen er inzichten en wijs ik je de weg om uit een crisis te komen en weer geluk te vinden in je relatie na overspel. Ik heb een video voor je opgenomen waarin ik je meer vertel over welke vormen van online relatiehulp ik aanbied en zo hoor je ook wat er past precies bij de situatie waar jij nu inzit. Elke situatie is immers anders.

Samen Sterker na overspel

Gaan jullie momenteel door een hele serieuze crisis vanwege uitgekomen overspel?

Als overspel net is uitgekomen dan kan het dat je ineens in een enorme crisis bent beland. Klik dan direct door naar deze pagina.

Willen jullie aan de relatie werken?

Hoe mooi is het al je op het punt bent aangekomen dat je hebt besloten dat je relatie het waard is om in te investeren. Jullie hebben zo veel moois opgebouwd. Dat gooi je niet zomaar weg. Online aan je relatie werken, hoe gaat dat? Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 modules bij #1 relatiecoach Marieke Proper en alles wijst zich van zelf. Je ontvangt wekelijks video’s, opdrachten en precies datgeen wat jij moet weten om weer gelukkig te kunnen worden in jouw relatie. Met mijn 7 gouden geheimen voor een rijke relatie komen jullie er samen sterker uit. Een relatiecrisis hoeft niet het einde van jullie relatie te betekenen, met deze 7 gouden geheimen kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. Online relatie coaching biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na een diepe crisis of overspel, maar niet weet hoe. Je kunt dit programma zelfstandig of samen met je partner doorlopen. Laat mij je er in deze video meer over vertellen.

 

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

En je kunt via de onderstaande link een intake boeken met mij persoonlijk, zodat we jouw situatie kunnen bespreken en jij er niet langer alleen voor staat!

Merk je dat de gevoelens voor een ander voor veel piekergedachten zorgen? Heb je de reden van het overspel niet helder voor jezelf?

Een online relatie analyse sessie kan jou enorm veel inzichten geven. Lees er meer over.

Met al mijn vormen van online relatie coaching en al mijn online producten beloof ik je helderheid, verbinding en betere gesprekken’

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Heb je vragen, wil je jouw verhaal delen? Weten welke vorm van online hulp het beste bij jouw vraagstuk aansluit. Mail mij! En voel je niet langer alleen.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven