Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Relatieproblemen ?

Wanneer spreek je van relatieproblemen? Als er een situatie ontstaat binnen een liefdesrelatie waardoor partners zich een langere periode ongelukkig en/of gestrest voelen. Of er een acute crisis achtige situatie is ontstaan waar partners niet (meer) tot oplossingen kunnen komen voor problemen die hen zijn overkomen en/of zijn veroorzaakt door één of beiden. Partners raken doorgaans in de problemen als één of beiden gaat vluchten voor de situatie, of weigert te communiceren. Of doordat partners niet in staat zijn daadwerkelijke problemen die zijn ontstaan samen op te lossen. Als partners verder willen (na overspel) of ondanks een relatiecrisis, dan is dat een moedige beslissing, alleen weten partners nog niet meteen Hoe het tij te keren.

online aan relatieproblemen werken

online aan relatieproblemen werken

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan?

Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Als jij op dit moment relatieproblemen ervaart, dan is het raadzaam om de volgende video te bekijken, om te zien of Online aan relatieproblemen werken voor jullie een goed alternatief is voor een bezoek aan een relatietherapeut (dat vaak toch een hoge drempel is voor partners)

Aan relatieproblemen werken?

Online aan relatieproblemen werken, hoe gaat dat? Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. Online relatie coaching biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na een diepe crisis of overspel, maar niet weet hoe.

Welke ervaring kan ik, Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel. Ik weet alles van deze complexe mix van problemen die ontstaan door relatieproblemen en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Denk aan hormonen die uit balans zijn, stress & vermoeidheidsklachten klachten die zijn ontstaan, depressie doordat je je lange tijd niet begrepen voelt en of het niet kunnen loslaten van die ander  (als overspel een obsessie lijkt te zijn geworden). Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van relatieproblemen van groot belang om een grote chaos te voorkomen. Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 ontving ik ontelbare mails van partners die in precies dezelfde onzekerheid zaten als jij. Wekelijks houd ik velen telefonische en online sessies om inzichten & handvatten te krijgen bij Overspel en/of een relatie crisis.

Boek direct je online/telefonisch consult

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Met online relatie coaching programma beloof ik je helderheid, verbinding en betere gesprekken’

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Er zijn 7 stappen die een relatie in crisis snel perspectief bieden. Deze 7 stappen heb ik voor je samengevoegd in een online relatie coaching programma van 7 weken. Je kan dit Online relatie coaching programma samen met je partner of geheel zelfstandig doorlopen. Soms besluit een partner later alsnog mee te gaan doen vanuit nieuwsgierigheid. Het is mooi als dat zo organisch ontstaat.

Het programma wordt door deelnemers omschreven als uiterst effectief en precies wat zij nodig hadden’ Marieke Proper

Ik wil weten wat de investering is van online relatie coaching

Wil jij weten of online relatie coaching voor jullie de beste wijze is om te werken aan relatieproblemen?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This