Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Ben jij je Relatieproblemen zat? Wil jij volledig terug in je eigen kracht komen?

Wanneer spreek je van relatieproblemen? Als er een situatie ontstaat binnen een liefdesrelatie waardoor partners zich een langere periode ongelukkig en/of gestrest voelen. Of er een acute crisis achtige situatie is ontstaan waar partners niet (meer) tot oplossingen kunnen komen voor problemen die hen zijn overkomen en/of zijn veroorzaakt door één of beiden. Partners raken doorgaans in de problemen als één of beiden gaat vluchten voor de situatie, of weigert te communiceren. Of doordat partners niet in staat zijn daadwerkelijke problemen die zijn ontstaan samen op te lossen. Als partners verder willen (na overspel) of ondanks een relatiecrisis, dan is dat een moedige beslissing, alleen weten partners nog niet meteen Hoe het tij te keren.

online aan relatieproblemen werken

online aan relatieproblemen werken

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan?

Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Als jij op dit moment relatieproblemen ervaart, dan is het raadzaam om de volgende video te bekijken, om te zien of Online aan relatieproblemen werken voor jullie een goed alternatief is voor een bezoek aan een relatietherapeut (dat vaak toch een hoge drempel is voor partners)

Aan relatieproblemen werken?

Online aan relatieproblemen werken, hoe gaat dat? Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan. Online relatie coaching biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na een diepe crisis of overspel, maar niet weet hoe.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Boek direct je online/telefonisch consult

Online aan relatieproblemen werken en direct resultaat!

Met online relatie coaching programma beloof ik je helderheid, verbinding en betere gesprekken’

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen

Er zijn 7 stappen die een relatie in crisis snel perspectief bieden. Deze 7 stappen heb ik voor je samengevoegd in een online relatie coaching programma van 7 weken. Je kan dit Online relatie coaching programma samen met je partner of geheel zelfstandig doorlopen. Soms besluit een partner later alsnog mee te gaan doen vanuit nieuwsgierigheid. Het is mooi als dat zo organisch ontstaat.

Het programma wordt door deelnemers omschreven als uiterst effectief en precies wat zij nodig hadden’ Marieke Proper

Ik wil weten wat de investering is van online relatie coaching

Wil jij weten of online relatie coaching voor jullie de beste wijze is om te werken aan relatieproblemen? Boek een online intake. Het is nu mogelijk om online 1-1 gesprekken met Marieke Proper te hebben in aanvulling op het online relatie coaching programma, Voor wie is dat? Voor mensen die behoefte hebben aan maatwerk. Die graag hun verhaal willen delen en gecoacht willen worden naar een verandering die past bij hun levensfase.

Online programma, Volledig terug in je kracht’ in 3 maanden, lees hier meer.

 

 

 

 

 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This