verliefd op een ander

Ben jij Verliefd op iemand anders?

Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens maken snel plaats voor zorgen over de toekomst. Misschien heb je het gevoel dat je moet kiezen of kan je die ander niet vergeten. De gehele situatie kan aanvoelen als een emotionele rollercoaster en grote twijfels brengen over je huidige relatie.

Door wie is de pagina; Verliefd op een ander, geschreven?

Deze pagina is geschreven door Marieke Proper, auteur van bestseller In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 & 2relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel, relatiecrisis en burn-out. Deze pagina is geschreven nadat ik honderden gesprekken heb gevoerd met mensen die verliefd zijn geworden op iemand anders. Velen van hen zijn bij mij in de praktijk geweest en heb ik geholpen bij het krijgen van helderheid en in het proces van het maken van een weloverwogen keuze. De inzichten vanuit deze gesprekken maak ik in de videoreeks ‘Verliefd op een ander’ toegankelijk voor jou.

Zijn minstens 3 stellingen voor jou van toepassing?
Download ‘Verliefd op een ander’ en ontvang direct de eerste video (gratis). 

  • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin is belangrijk voor mij
  • Ik slaap slecht
  • Ik twijfel over mijn relatie

Ben jij in een rollercoaster van emoties beland doordat je gevoelens hebt gekregen voor iemand anders? Heeft de relatie met die ander zich dusdanig ontwikkeld en verdiept dat je twijfels hebt over je huidige relatie? Er staan 5 video’s voor je klaar die je inzicht gaan geven, steun en handvaten. De eerste video ontvang je direct na aanmelding.

((check je spambox als je video 2 niet direct ontvangt in je inbox))

Warme groeten,

Marieke Proper,
Auteur en relatietherapeut

Wil je jouw verhaal delen? Dat kan.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This