Ontsluier Je Diepste Verlangens: Hoe High-End 1:1 Coaching Je Kan Helpen Trouw te Blijven aan Zowel Jezelf als Je Partner

Trouw aan jezelf blijven en trouw aan je partner zijn. Zijn dat verschillende dingen? Of ben je automatisch niet trouw aan jezelf als je niet trouw bent aan je partner. Of ben je niet trouw aan jezelf als je trouw blijft aan je partner? Terwijl je wel een enorme drang voelt om een andere kant op te bewegen. Hoe kan High End coaching jou helpen om trouw aan jezelf te zijn en trouw aan je partner te blijven. In dit blog helpt therapeut Marieke Proper je alvast een stap hierin te zetten.

Blog door Marieke Proper van rijkdominjerelatie.nl

Ben je een succesvolle man of vrouw die worstelt met onvervulde seksuele verlangens en de neiging heeft tot affaires? Dit blog verkent hoe diepere psychologische processen, geïnspireerd door Carl Jung, kunnen verklaren waarom je misschien gedreven wordt tot vreemdgaan en biedt een krachtige oplossing door high-end 1:1 coaching met Marieke Proper. Wijze leermeesters kunnen ons raad en daad brengen op momenten dat we het zelf even niet meer weten. Carl Gustav Jung (Kesswil26 juli 1875 – Küsnacht6 juni 1961) was een Zwitsers psychiater en psycholoog. Hij was de grondlegger van de analytische psychologie. In dit artikel helpt hij ons ontrouw begrijpen. Relatietherapeut Marieke Proper van het platform Rijkdom in je relatie zet een aantal belangrijke denkwijze van hem in dit artikel uiteen voor je en helpt jou ontrouw begrijpen. Ook als dit nu heel lastig is.

Trouw aan jezelf Trouw aan je partner Marieke Proper Carl JungVoor wie is het Webinar; Als overspel je overkomt?

Voor we veel meer kennis delen in dit artikel wil ik je alvast even wijzen op het aankomende webinar dat voor jou zeer interessant zal zijn. Dit webinar is zowel voor diegene die verliefd is geworden op een ander, als voor de bedrogene. En voor eenieder die plots geraakt wordt door vreemdgaan, zoals jij nu bedrogen bent door jou man en beste vriendin. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je een schat aan informatie en wordt jarenlange ervaring en kennis toegankelijk. 

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

Het Onzichtbare Gevecht met de Schaduw

Volgens Carl Jung bevat onze ‘schaduw’ aspecten van ons onbewuste zelf die we vaak onderdrukken. Als succesvolle man kan het moeilijk zijn om seksuele verlangens die niet conventioneel zijn, te erkennen of te verkennen binnen je relatie. Deze onderdrukking kan onvolledigheid veroorzaken en je aanzetten tot het zoeken naar vervulling buiten je huidige partnerschap.

De Zoektocht naar Individuatie

Jung’s concept van individuatie beschrijft het proces naar heelheid door het integreren van alle facetten van je persoonlijkheid, inclusief die onderdrukte seksuele behoeften. Wanneer deze behoeften niet erkend worden binnen je relatie, kun je geneigd zijn deze buiten de relatie te verkennen, vaak via affaires.

De Rol van Anima en Animus

Je innerlijke conflicten, aangedreven door de anima (vrouwelijke aspecten) en animus (mannelijke aspecten) van je onbewuste, kunnen je verlangens in conflict brengen met traditionele rollen, wat leidt tot ontevredenheid en het verlangen elders vervulling te zoeken.

Hoe Kan High-End 1:1 Coaching Helpen?

Marieke Proper biedt exclusieve 1:1 coaching aan die speciaal is ontworpen voor mannen zoals jij. Haar benadering helpt je de diepere oorzaken van je affaires te ontdekken, deze complexe psychologische dynamieken te begrijpen en manieren te vinden om je verdrongen seksuele verlangens veilig binnen je relatie te integreren.

Neem de Stap

Je hoeft deze reis niet alleen aan te gaan. Door de deskundige begeleiding van Marieke te zoeken, kun je leren hoe je trouw kunt blijven aan zowel jezelf als je partner, terwijl je werkt aan een rijkere en meer vervullende relatie. Dit is een kans om te investeren in je relatie en in je persoonlijke groei op een manier die zowel respectvol als transformerend is.

Neem vandaag nog contact op met Marieke via rijkdominjerelatie.nl voor een vertrouwelijk gesprek en begin aan je reis naar zelfontdekking en echte verbintenis. Zet nu de stap naar een rijkere relatie waar beide partners zich volledig kunnen uiten en samen kunnen groeien.

Dit blog is een uitnodiging aan jou, de succesvolle man die op zoek is naar diepgang en echte verbinding in zijn relaties. Marieke Proper wacht om jou te begeleiden naar een toekomst waarin je zowel jezelf als je relatie volledig kunt waarderen.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Remote hulp van Marieke Proper

We zitten midden in een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel, wat ik kan ik doen? Schaf de videoreeks ‘Keuze maken bij Overspel’ aan voor meer helderheid, nu EUR 19,77 Online Live Webinar; verliefdheid, ontrouw en hoe verder?

 

Mijn man gaat vreemd heeft een verhouding

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk voor relatietherapie. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Kom je daarvoor graag naar Marieke haar praktijk in ‘t Gooi? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Boek jouw intake

Afsluiting

Het gesprek over overspel is complex en geladen met emotionele, morele en sociale dilemma’s. Dit maakt het een van de meest taboe-onderwerpen in onze samenleving. Zonder ruimte voor open discussie en begrip blijft de cyclus van geheimhouding, pijn en vergelding voortbestaan. De vraag blijft: hoe kunnen we dit onderwerp op een gezondere manier benaderen, waarbij we ruimte bieden voor begrip en genezing?

Het doorbreken van het taboe rond overspel vereist moed, empathie en een diepgaand begrip van menselijke relaties. Sterkte aan iedereen die met deze complexe kwestie te maken heeft.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This