6 redenen waarom anderen kozen voor High End Begeleiding – in 12 maanden naar een nieuwe realiteit

6 redenen waarom anderen kozen voor High End Begeleiding – in 12 maanden naar een nieuwe realiteit – tijdens een relatiecrisis en/of een scheiding

De 1e reden ‘Ik raakte compleet uitgeput en de stressklachten waren enorm vanwege de relatiecrisis’

Een relatiecrisis is vaak het ergste wat mensen mee kunnen maken. Mijn eerste High End klant met een relatiecrisis liep zo’n 6 a 7 jaar geleden bij ons in Naarden binnen. Tot die tijd werkte ik als High End vitaliteitscoach bij burn-out ( ik heb altijd in het Top segment van de markt gewerkt) En was ik daarnaast relatietherapeut. Deze klant kwam voor relatietherapie. Met zijn komst zo’n 7 jaar geleden ging ik mijn expertises bundelen. Ik merkte bij deze klant dat hij compleet uitgeput was door de combinatie High End performen en de stress van de relatiecrisis. De onzekerheid over zijn toekomst. Zijn vrouw wilde scheiden, dat was vrijwel direct duidelijk. Ze heeft de relatie geen enkele kans meer gegeven en soms is dat zo. Deze klant raakte direct in een diepe put. En vanwege het slaapgebrek en stress compleet uitgeput. Nu had ik kunnen denken. Hier stopt de relatietherapie. Dus mijn werk zit erop. In plaats daarvan gingen we samen ‘op pad’ en zijn realiteit zag er 12 maanden later compleet anders uit. Vandaag de dag stuurt hij mij nog wel een eens app om te laten weten hoe waardevol onze gesprekken waren. Ik kon mijn kennis bundelen en hem spoedig weer in zijn energie helpen. Daarnaast heb ik hem bijgestaan tijdens een ingewikkelde scheiding. De band met zijn kinderen is vandaag de dag hechter dan ooit. En hij vond zelf nieuw relatie geluk. Dit is niet één verhaal. Sinds die eerst klant volgenden er velen waarmee ik langdurig op pad ging na een relatie crisis. Ook koppels die wel bij elkaar bleven ondanks langdurig overspel heb ik gedurende een jaar op deze wijze begeleid.

De 2e reden ‘Ik kon mij nauwelijks concentreren op mijn werk tijdens de afwikkeling van de scheiding’

Als je in een relatiecrisis zit dan maken je hersenen overuren. Zowel ‘s nachts als overdags. Uitgekomen overspel kan traumatisch zijn. Evenzo een plots aangekondigde scheiding. Concentreren wordt hierdoor steeds lastiger. Je leeft op adrenaline. Ik kan mijn meerdere klanten herinneren waarmee ik helderheid heb geschept in deze periode. We haalden ingewikkelde thema’s ut elkaar. Ik hielp hen door te sparren en soms ook praktisch aan een netwerk van psychologen, diëtisten, scheidingsadvocaten, mediators, traumabegeleiding, hypotheekadviseurs tot accountants. Daarnaast hielp ik hen om de concentratie terug te krijgen. Door mijn vitaliteitsachtergrond en het enorme netwerk in de mentale en fysieke gezondheidzorg is het voor mij redelijk eenvoudig om klanten te coachen en kennis over te brengen ter bevordering van een verbeterde concentratie. We maken dus snel stappen. Binnen 1-2-3 maanden (dat lijkt nu misschien veel) hebben mijn klanten hun concentratie weer terug en komt de flow weer een beetje terug in het leven. Een en ander afhankelijk van de ernst van de stressklachten. Maar reken ongeveer 3 maanden als de stressklachten ernstig zijn.

De 3e reden ‘Ik had veel verantwoordelijkheden als leidinggevende/CEO/ondernemer en wilde niet ook nog mijn medewerkers/opdracht/omzet verliezen’

Het laatste wat mijn klanten willen is in een zogenoemde Wet van Murphey belanden. Dat voorkomen we dus ook. Je wilt door je huwelijksproblemen niet je bedrijf verliezen. Of door je gedrag de relatie met klanten en medewerkers verstoren. De negatieve spiraal stoppen is dus wat we direct gaan doen. Mijn klanten hebben veel verantwoordelijkheden en zijn vaak enorm loyaal. We gaan een weg zoeken tussen heel goed op jezelf passen in deze periode en passen op datgene wat nog meer belangrijk voor je is. Ook denk ik graag mee op strategisch niveau.

De 4e reden ‘Ik wilde niet mezelf verliezen’

Wellicht ken jij helaas ook iemand die vanwege relatieproblemen en de zorgen over de toekomst uit het leven is gestapt. Ik ken er helaas meerdere. Dat is enorm verdrietig. De dankbaarheid die mijn klanten tonen voor het feit dat ze er niet alleen voor hebben gestaan in deze periode raakt mij enorm en maakt dat ik dit werk ook met volle toewijding doe. In veel gevallen redt het letterlijk levens als iemand steun heeft in een crisis periode. Is mijn hulp voor jou niet toegankelijk, zorg altijd voor een steun netwerk. Voor iemand die er voor je is en kan zijn. Vraag om hulp! Zorg ervoor dat je de juiste handvatten krijgt. Velen van mijn High End klanten hebben alles in het leven waar mensen van dromen. En toch kan een dergelijke crisis hen behoorlijk uit het veld slaan. lanten die bij mij komen dreigen zichzelf te verliezen of geven aan dat ze het leven niet meer zo zien zitten. Ze hebben ernstige stressklachten en zijn radeloos.

De 5e reden ‘Ik had behoefte aan praktische tips om spoedig beter in mijn vel te zitten’

De ene persoon die start met ons traject staat er fysiek beter voor dan de ander. De ene persoon heeft 35 kg overgewicht, de ander is een vervend sporter. Hoe je ook binnenkomt. We stemmen de hulp om beter in jou vel te komen helemaal af op jouw startpunt. Hoe dan ook zit je na 12 maanden veel beter in je vel en weet je hoe je beter voor jezelf kan zorgen. We voeren bloedtests uit, kunnen je vitamine opname meten. Een hormoonanalyse uitvoeren. Een rust en inspanningstest uitvoeren. Een voedingsanalyse. Een breinbalans test. We hebben een fantastische masseuse in huis. Niets moet, maar we hebben toegang tot al deze professionals en er zijn geen wachttijden omdat we uitsluitend High End werken. Maar weet dat veel kennis en kunde door jarenlang samenwerken met alle professionals in mij zit en niet extra ingeroepen hoeft te worden. Ik kan je zo veel leren over goede zelfzorg dat je spoedig beter in je vel komt te zitten. Ongeacht je situatie.

De 6e reden ‘Ik moest mijn verhaal kwijt aan iemand en wilde er niet alleen voor staan’

Door onze samenwerking stond ik er niet alleen voor. Deze woorden raken mij altijd, ik heb het al benoemd. En toch is er een moment dat mijn klanten voelen dat ze het weer zelfstandig kunnen. Ook dat is een mooi moment. Als de juiste balans terug is gevonden tussen onafhankelijkheid en afhankelijkheid. Zodat je weer vol vertrouwen de dag tegemoet gaat en sterker uit deze relatiecrisis bent gekomen.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Wat mag je verwachten tijdens jouw High End Begeleiding – in 12 maanden naar een nieuwe realiteit?

 • Spoedig meer energie
 • Betere concentratie
 • praktische tips
 • emotionele ondersteuning
 • afgestemd aantal maanden professionele begeleiding en betrokkenheid naar behoefte
 • Goede bereikbaarheid, telefonisch (via de app bij acute vraagstukken of stress)
 • Maandelijks live meeting(s) en online evaluaties.
 • Een vertrouwenspersoon
 • Een brainstormpartner (ook voor de lastigere financiële en/of gezondheidsvraagstukken)
 • toegang tot mijn netwerk voor mentale en fysieke well-being. Kortom, we lossen de vraagstukken op.
 • Een concreet en ook praktisch haalbaar stappenplan
 • Toegang tot al mijn online relatie programma’s, al mijn video’s en boeken (wanneer gewenst)
 • Je gaat het licht weer zien en krijgt je humor terug
 • Verbeterde communicatie en verbinding met je omgeving.
 • Begeleiding uit een crisis, naar een situatie met rust, verbinding en hernieuwd vertrouwen in de toekomst en zonder stressklachten
 • Een nieuwe realiteit met een verbeterde zelfzorg

Welke investering vraagt High End persoonlijke begeleiding?

High End begeleiding is niet voor iedereen. Het is voor mensen die voelen dat ze moeten en vooral willen investeren in zichzelf en hun situatie. Er is geen wachttijd! Heb je behoefte aan een dergelijke samenwerking? Ben je benieuwd naar de investering? Een dergelijk individueel traject start voor een periode van 3 tot 6 maanden tot een jaar. Investeringen lopen uiteen van 7.500/15.000 Euro (periode van 3/6 maanden) tot 20.000 Euro (voor een heel jaar) tarieven zijn excl. btw en aftrekbaar voor de belastingdienst en worden voorafgaand gefactureerd. Afhankelijk van de overeengekomen termijn. Uiteraard is het mogelijk (soms wenselijk) om een partner te betrekken bij het traject. Vul gerust het contact formulier in, deel iets over je situatie en verwijs naar de behoefte aan persoonlijke High End begeleiding en stel al je vragen. We maken graag een telefonische/online/live afspraak en dan onderzoeken we samen of ik de juiste persoon ben om jou persoonlijk bij te staan. Warme groet Marieke

In 12 maanden naar een nieuwe realiteit – De investering in deze begeleiding is 20.000 euro excl. btw.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This