🔐

rijkdom in je relatie

6 redenen waarom anderen kozen voor High End Begeleiding

 – in 12 maanden naar een nieuwe realiteit –


tijdens een relatiecrisis en/of een scheiding

De eerste aanleiding: ‘De uitputting en enorme stress vanwege een relatiecrisis overweldigden mij’

Zeven jaar geleden verwelkomden wij onze allereerste klant voor high end begeleiding bij een relatiecrisis in onze praktijk in ‘t Gooi. Voordat deze klant ons pad kruiste, had ik mijn sporen verdiend als high end vitaliteitscoach gespecialiseerd in burn-out – altijd opererend in het topsegment van de markt – en was ik tevens actief als relatietherapeut.

 Deze specifieke klant zocht hulp voor relatietherapie. Met zijn aankomst, nu zo’n zeven jaar geleden, begon ik mijn expertises te combineren. Het viel op hoe deze klant volledig uitgeput raakte, niet alleen door zijn prestatiedruk op high end niveau maar ook door de stress veroorzaakt door de relatiecrisis en de onzekerheid over zijn toekomst.

De Scheiding:

Zijn partner wenste te scheiden, een besluit dat al snel duidelijk werd. Ze bood de relatie geen kans meer, en soms gebeurt dat gewoon. Deze klant belandde diep in de put, volledig uitgeput door slaaptekort en stress. Ik had kunnen denken dat mijn rol als relatietherapeut erop zat. Maar in plaats daarvan namen we samen de stappen vooruit, en 12 maanden later was zijn leven ingrijpend veranderd. 

Hij stuurt me nog steeds berichten om te laten weten hoe waardevol onze gesprekken waren. Door mijn expertise te bundelen, kon ik hem snel weer energiek maken en ondersteunde ik hem door een complexe scheiding. De band met zijn kinderen is nu sterker dan ooit, en hij heeft nieuw geluk in relaties gevonden. 

Dit verhaal is geen uitzondering. Sinds die eerste klant hebben velen mijn high end begeleiding gezocht na een relatiecrisis, inclusief koppels die samenbleven ondanks langdurig overspel, en hen heb ik gedurende een jaar op een vergelijkbare manier deze High End begeleiding mogen geven.

De tweede aanleiding: ‘Mijn concentratie op het werk leed onder de scheiding’

Wanneer je midden in een relatiecrisis zit, draaien je hersenen overuren, zowel ‘s nachts als overdag. Het ontdekken van overspel kan traumatisch zijn, net als een plotseling aangekondigde scheiding. Hierdoor wordt concentreren steeds moeilijker. Je leeft op adrenaline. Ik herinner me meerdere klanten bij wie ik duidelijkheid schiep in deze periode. We pakten complexe thema’s aan, en ik ondersteunde hen door te sparren en soms ook praktisch door een netwerk van psychologen, diëtisten, echtscheidingsadvocaten, mediators, traumatherapeuten, hypotheekadviseurs en accountants. 

Bovendien hielp ik hen hun concentratie terug te vinden. Dankzij mijn achtergrond in vitaliteit en een uitgebreid netwerk in zowel mentale als fysieke gezondheidszorg, was het relatief eenvoudig om klanten te coachen en kennis over te dragen om hun concentratie te verbeteren. We boeken door mijn High End begeleiding, snel vooruitgang. Binnen 1 tot 3 maanden – wat nu misschien lang lijkt – vinden mijn klanten hun concentratie terug en begint het leven weer enigszins te stromen, afhankelijk van de ernst van de stresssymptomen. Reken op ongeveer drie maanden als de stresssymptomen ernstig zijn.

De derde aanleiding: ‘Ik had veel verantwoordelijkheden als leidinggevende/CEO/ondernemer en wilde mijn medewerkers, opdrachten of omzet niet verliezen’

Het laatste wat mijn high end begeleiding klanten willen, is terechtkomen in een zogenaamde Wet van Murphy. Dat vermijden we dus. Je wilt door je huwelijksproblemen niet ook je bedrijf verliezen of de relatie met klanten en medewerkers verslechteren. 

Het stoppen van de negatieve spiraal is dan ook onze eerste stap. Mijn klanten dragen veel verantwoordelijkheid en tonen vaak grote loyaliteit. We zoeken naar een balans tussen goed voor jezelf zorgen in deze periode en zorg dragen voor wat nog meer belangrijk voor je is. Ook denk ik graag mee op strategisch niveau.

De vierde aanleiding: ‘Ik wilde niet mezelf verliezen’

Misschien ken je helaas ook iemand die vanwege relatieproblemen en zorgen over de toekomst uit het leven is gestapt. Helaas ken ik er meerdere. Dat is diep triest. De dankbaarheid van mijn klanten omdat ze niet alleen door deze periode hoefden, raakt mij diep en motiveert mij om mijn werk met volle toewijding te doen. In veel gevallen redt onze steun letterlijk levens. 

Als mijn hulp niet toegankelijk voor je is, zorg dan altijd voor een ondersteunend netwerk. Iemand die er voor je kan en wil zijn. Vraag om hulp en zorg dat je de juiste middelen krijgt aangereikt. Veel van mijn high end klanten hebben alles wat mensen zich kunnen wensen, maar toch kan een crisis hen diep raken. Klanten die bij mij komen, dreigen zichzelf te verliezen of zien het leven niet meer zitten vanwege ernstige stresssymptomen en wanhoop.

De vijfde aanleiding: ‘Ik zocht praktische tips om snel beter in mijn vel te zitten’

Hoe je ook bij ons binnenkomt, we passen onze begeleiding volledig aan jouw uitgangspunt aan. Sommige mensen kampen met overgewicht, anderen zijn fervente sporters. Binnen 12 maanden voel je je hoe dan ook veel beter en weet je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. 

We voeren bloedtests uit, meten vitamineopname, doen hormoonanalyses, voeren rust- en inspanningstests uit, analyseren je voeding, en bieden breinbalanstests aan. We hebben een fantastische masseuse. Niets is verplicht, maar we bieden toegang tot al deze professionals zonder wachttijden, omdat we uitsluitend vanuit een “high end begeleiding” filosofie werken. 

Veel kennis en kunde zit door jarenlange samenwerking met al deze professionals in mij en hoeft niet extra ingeroepen te worden. Ik kan je zoveel leren over goede zelfzorg dat je snel beter in je vel zit, ongeacht je situatie.

De zesde aanleiding: ‘Ik moest mijn verhaal kwijt aan iemand en wilde er niet alleen voor staan’

Door onze samenwerking voelde ik mij niet alleen. Deze woorden ontroeren mij altijd. Er komt echter een moment waarop mijn klanten voelen dat ze het weer zelfstandig aankunnen. Ook dat is een prachtig moment. Als de juiste balans tussen onafhankelijkheid en afhankelijkheid is gevonden, zodat je vol vertrouwen je dag tegemoet gaat en sterker uit de relatiecrisis komt.

 

Welke ervaring kan ik, relatietherapeut  Marieke Proper, met jou delen?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  

Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. 

Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. 

Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Wat mag je verwachten tijdens jouw High End Begeleiding – in 12 maanden naar een nieuwe realiteit?

Ontdek de kracht van transformatie met Marieke Proper van RijkdomInJeRelatie.nl. Stap in een wereld waar je binnen 12 maanden getuige bent van een ongekende metamorfose, zowel persoonlijk als professioneel. Met de High End Begeleiding die Marieke biedt, ga je op een reis die je leven zal veranderen. Hier is wat je kunt verwachten:

1. Onmiddellijke Verandering: Voel snel meer energie en een betere concentratie. Verwacht praktische tips die je dagelijks leven transformeren, samen met emotionele ondersteuning die je door de moeilijkste tijden loodst.

2. Maatwerk in Tijdsduur: Profiteer van een professioneel afgestemd begeleidingsplan, perfect gesynchroniseerd met jouw individuele behoeften, voor een periode die we samen zullen bepalen.

3. Altijd Bereikbaar: Of het nu via telefoon is voor die acute vragen of stressmomenten, of maandelijkse live meetings en online evaluaties; je hebt de ondersteuning die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

4. Een Partner in Groei: Marieke staat aan je zijde als vertrouwenspersoon en brainstormpartner, klaar om je door zowel financiële als gezondheidsuitdagingen te gidsen.

5. Exclusieve Toegang: Verkrijg toegang tot een uitgebreid netwerk voor mentale en fysieke welzijn, samen met een concreet en praktisch haalbaar stappenplan. Plus, exclusieve toegang tot alle online relatieprogramma’s, video’s en boeken van Marieke.

6. Herontdek Vreugde en Humor: Je zult het licht aan het einde van de tunnel zien, je humor terugvinden, en verbeterde communicatie en verbinding met je omgeving ervaren.

7. Van Crisis naar Rust: Wordt begeleid uit een crisis naar een leven vol rust, verbinding, en hernieuwd vertrouwen in de toekomst, vrij van stress.

8. Een Nieuwe Realiteit: Betreed een nieuw tijdperk van verbeterde zelfzorg, waar je elke dag wakker wordt in een verbeterde realiteit.

Jouw Investering in Transformatie!

Deze levens veranderende High End Begeleiding is beschikbaar voor een investering van slechts €5.000 excl. btw per kwartaal. Deze investering in jezelf is de eerste stap naar een radicaal nieuwe realiteit, waarbij de termijn altijd in gezamenlijke overeenstemming wordt bepaald.

Laat deze kans niet liggen om de persoon te worden die je altijd al hebt willen zijn. Met Marieke Proper’s High End Begeleiding ben je niet alleen! Stap vandaag nog in en begin aan jouw reis naar een nieuwe realiteit.

Heb je nog vragen? Neem contact op.

Scroll naar boven