🔐

rijkdom in je relatie

Boeken Auteur Marieke Proper

De Boeken van Auteur Marieke Proper:

In De Ban Van De Tweelingziel: Deel 1

Samenvatting

In De Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen? Madelin grijpt naar een strak donkerblauw jurkje. ‘Veilig en altijd goed.’ Ze trekt hem aan, smeert haar gezicht in, maakt zich op en gooit haar natte haren naar achteren. Als ze haar krullen nu ook nog moet föhnen wordt het helemaal zo laat en ze is erg nieuwsgierig naar de kennis van Jack.
 
Madelin kan intens genieten van nieuwe ontmoetingen. Dat kleurt haar leven. Ze loopt de trap af en de stemmen in de keuken worden luider. Ze hoort Jack vertellen over de crisis die ze hebben overwonnen door gewoon snoeihard te werken en alles aan te pakken. Op Spotify zet ze haar Ibiza playlist aan en loopt naar de bar waar de kennis van Jack met zijn rug naar haar toe zit. ‘Hey schat, wat zie je er weer geweldig uit. George, mag ik je voorstellen aan mijn prachtige vrouw Madelin.’
 
Auteur Marieke Proper: Lees ook eens de reviews op de bestelpagina door. 
cover

Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen?

In de Ban Van De Tweelingziel: Deel 2 ‘Als afscheid nemen onmogelijk blijkt’

Samenvatting

Ik voel de frequentie van liefde altijd heel sterk als we samenzijn. Zo sterk zelfs dat al mijn gedachten over hoe dingen zouden moeten of horen te zijn compleet vervagen. Ik vind het een lastige en tegelijkertijd mooie reis. Constant terug naar mezelf en weg van de onrust. Pff. Behoeftig. Daar ben ik nogal eens tegenaan gelopen. Ik merk dat ik gewend ben om mijn zin te krijgen. En nu krijg ik niet meteen mijn zin en dat is lastig. Ik heb mijn toevlucht gezocht in drank, sigaretten, werk en stappen tot midden in de nacht.
 
Alles wat ik aan kon grijpen, greep ik aan. Daarnaast heb ik wel duizend keer toegegeven aan overgave en voelen. Je opzoeken, voelen wat ik voel, je missen en dat oké vinden, zwichten en weer bij je zijn. Want alleen als ik bij je ben, stopt het vluchten. Of heb ik dan mijn ultieme escape ingezet? Ik ben er niet uit. Het voelt zo goed om bij je te zijn, het lijkt wel drugs (tóch een nieuwe verslaving?). Over behoeftig gesproken. Je vroeg laatst, ‘Droom je weleens weg?’
 
Als ik niet op de vlucht ben dan droom ik. Over samen reizen, uren vrijen, een huisje aan een open meer, alles achter mij laten en werken aan mijn gezondheid. Omdat ik weet dat hoe ik leef niet goed voor mij is. Ik droom over samenzijn en met je kussen de hele nacht. 
 
Ik droom van de tijd die niet meer voorbijvliegt en Assepoester die niet meer om twaalf uur thuis hoeft te zijn. Ik droom van tijd voor mezelf en ruimte voor ons. In de Ban Van De Tweelingziel Deel 2 ‘Als afscheid nemen onmogelijk blijkt’ is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen.
Hulp In Zicht Cover

HULP IN ZICHT, Het #1 zelfhulpboek voor als een dierbare kampt met een verslaving of psychische problemen.

Auteur Marieke Proper: Als iemand kampt met psychische problemen of een verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op jou als naaste. Je wilt hem of haar helpen en hebt al veel geprobeerd. 
Je weet vaak niet mee hoe. In dit boek geef ik je raadzame tips en een stappenplan voor als jou naaste kampt met ernstige psychische problemen of een verslaving. Dit boek is echt een handboek vol praktische tips.
liefde Vrede en geluk

Liefde Vrede & Geluk, de 7 Gouden geheimen.

Dit boek is los te koop, maar ook in combinaties met video’s en gesprekken. Wil je meer informatie over het online relatie coaching programma & incl. de 1-1 gesprekken en deze 7 Gouden Geheimen?

Maak jij je ernstige zorgen om jullie relatie door allerlei omstandigheden? Ben je opzoek naar de juiste handvatten voor betere communicatie? Is naar een relatietherapeut gaan nu geen optie of heeft dit eerder niet het gewenste resultaat opgeleverd?

 Wil je bouwen aan jouw zelfvertrouwen  en onafhankelijker in je relatie staan? Het vertrouwen in elkaar terug? Ga direct aan de slag met dit e-book. Het is een interactief boek dat je gelijk handvatten geeft en direct nieuwe perspectieven biedt.

Auteur Marieke proper is naast gepassioneerd schrijfster ook een bevlogen relatietherapeut, wat kan ze hierover met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. 

Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  

Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven.

Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan.

De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Scroll naar boven