Boeken Auteur Marieke Proper

In De Ban Van De Tweelingziel Deel 1

In de Ban Van De Tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen?
Lees ook eens de reviews op de bestelpagina door. 
Bestel dit E book direct!

Marieke Proper is naast auteur werkzaam als relatietherapeut, wat kan ze hierover met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

In De Ban Van De Tweelingziel deel 2In de Ban Van De Tweelingziel Deel 2 ‘Als afscheid nemen onmogelijk blijkt’

In de Ban Van De Tweelingziel Deel 2 ‘Als afscheid nemen onmogelijk blijkt’ is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het fijne mooie leven dat je had stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je Tweelingziel juist een zegen?
Link tekstDeel 2 direct bestellen E book deel 2 direct bestellen

 

 

 


HULP IN ZICHT, Het #1 zelfhulpboek voor als een dierbare kampt met een verslaving of psychische problemen.

Als iemand kampt met psychische problemen of een verslaving legt dit zonder twijfel een enorme druk op jou als naaste. Je wilt hem of haar helpen en hebt al veel geprobeerd. Je weet vaak niet mee hoe. In dit boek geef ik je raadzame tips en een stappenplan voor als jou naaste kampt met ernstige psychische problemen of een verslaving. Dit boek is echt een handboek vol praktische tips.

Bestel dit boek direct!

 

 

 

Liefde Vrede & Geluk, de 7 Gouden geheimen. 

Dit boek is los te koop, maar ook in combinaties met video’s en gesprekken. Wil je meer informatie over het online relatie coaching programma & incl. de 1-1 gesprekken en deze 7 Gouden Geheimen?

Wat kan online relatie coaching voor jou betekenen? (Bekijk de video!)

Maak jij je ernstige zorgen om jullie relatie door allerlei omstandigheden? Ben je opzoek naar de juiste handvatten voor betere communicatie? Is naar een relatietherapeut gaan nu geen optie of heeft dit eerder niet het gewenste resultaat opgeleverd? Wil je bouwen aan jouw zelfvertrouwen  en onafhankelijker in je relatie staan? Het vertrouwen in elkaar terug? Ga direct aan de slag met dit e-book. Het is een interactief boek dat je gelijk handvatten geeft en direct nieuwe perspectieven biedt.

Direct downloaden

Pin It on Pinterest

Share This