Gaan vrouwen tijdens de overgang vaker vreemd? En wat is de oorzaak?

Zijn jullie tijdens een periode van de overgang in relatieproblemen beland? Voel je een onweerstaanbare drang om seks te hebben met iemand anders dan je partner? Of heeft jouw partner je bedrogen en lijkt deze persoon niet meer zichzelf te zijn de laatste tijd? Als je jezelf/of je partner soms niet meer herkent door hormoonschommelingen of een disbalans dan is het extra belangrijk om deze video’s te bekijken! We starten met een interview speciaal voor mannen en vrouwen die met een overspelsituatie geconfronteerd zijn en zich afvragen of de overgang hierin een rol speelt. Vervolgens krijg je een tweede video van Hormoonexpert Marieken van der Leest te zien waarin precies uitgelegd wordt (ook aan de partner) wat deze hormoonverandering precies betekent.

We zitten mede door overspel in een relatie crisis. Speelt de overgang een rol?

Wanneer je meerdere van de onderstaande vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, zou het kunnen zijn dat je je bevindt in de overgangsfase of menopauze. En dan is het raadzaam om een hormoon analyse sessie te boeken met Marieken van der Leest om vast te stellen of/en in welke mate de (pre) menopauze bij jou speelt. En wat je kunt doen om weer meer jezelf te worden.

Ben je tussen de 35/40 en 60 jaar? En heb je last van bijvoorbeeld:

 • stemmingswisselingen
 • gespannen/gejaagd gevoel
 • concentratie problemen?
 • ongeïnteresseerdheid?
 • slaapproblemen?
 • neerslachtigheid/ niet gelukkig voelen?
 • geen zin in seks(met eigen partner)?
 • geen zin meer om te zorgen voor iedereen?
 • Last van vermoeidheid?
 • paniekaanvallen of angstig gevoel?
 • huilbuien?
 • minder zelfwaardering?

Marieken van der Leest

Hoe kan het zijn dat we in een overspel situatie zijn terechtgekomen?

Marieken van der Leest heeft een verdiepingsvideo voor je opgenomen over de overgang en beantwoord belangrijke vragen als ; Hoe kan het zijn dat we in een overspel situatie zijn terechtgekomen? Welke impact heeft de verandering van hormonen op het doen en laten van een vrouw in de leeftijdscategorie 35/40 tot 60 jaar,

Het is voor je 50/52ste niet zo gemakkelijk om via een bloedonderzoek te analyseren of je in de overgang bent. Zeker niet als je nog heel regelmatig menstrueert. De schommelingen in hormonen maken dat uitslag van een bloedonderzoek het ene moment kan uitwijzen dat je Oestrogeen laag is, maar het volgende moment laat de uitslag een reguliere oestrogeen spiegel zien. Marieken van der Leest kan aan de hand van een vragenlijst nagaan hoever jij in het overgangsproces zit en jou helpen jezelf en je gevoelens, verlangens en emoties beter te leren begrijpen. Daarnaast helpt ze je met handvatten om het overgangsproces soepeler te doorlopen.

Boek direct een hormoon analyse sessie

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Een online relatie analyse sessie

Velen van de vrouwen die contact opnemen zijn in de leeftijdscategorie 35-55. Juist ook vanaf dat moment veranderen je hormonen als vrouw enorm. In hoeverre speelt deze hormoonverandering richting de overgang een rol bij het Vreemdgaan? Mede doordat ik die vraag wilde beantwoorden voor jou ben ik een samenwerking aangegaan met Marieken van der Leest (specialist in overgang hormonen). Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om een online sessie te boeken met mij. Vul voor jouw vragen aan mij of aan onze hormoonexpert gerust het contactformulier in.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This