Afstandelijk gedrag van vrouwen en mannen

Afstandelijk gedrag, de oorzaak.

In dit artikel zal relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel en burn-out je meenemen in de verschillende oorzaken van afstandelijk gedrag bij mannen en vrouwen. Je ontdekt niet alleen de oorzaak, maar ze biedt ook handvatten om mee aan de slag te gaan.

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes om tot verbinding te komen

Afstandelijk gedrag van vrouwen of mannen kan verschillende oorzaken hebben. Ervaar je de laatste tijd afstandelijk gedrag van je vrouw/man of vriend(in), en vraag je je af waar dit afstandelijke gedrag vandaan komt? Hebben jullie zelfs relatieproblemen door dit afstandelijke gedrag? Afstandelijkheid kan voorkomen wanneer er een ander in het spel is. Maar ook als men geen goed gevoel heeft over de huidige relatie, dan kan er afstandelijk gedrag ontstaan bij zowel mannen als vrouwen.

Afstandelijk gedrag als overlevingsmechanisme

Als je ongelukkig bent in je relatie of je bent verliefd op een ander, dan ga je gedrag vertonen dat niet past bij wie jij in wezen bent. Je gaat handelen vanuit jouw overlevingsmechanisme. Dat kan betekenen dat je vlucht in je werk, in een hobby, in uitgaan of in een affaire. Wanneer er een ander in het spel is. Bij jou of je partner, dan kan ik je de videoreeks ‘Verliefd op een ander’ aanbevelen. Gratis te downloaden via de onderstaande link. je ontvangt 5 waardevolle video’s in de komende 3 dagen. Zodat je beter begrijpt wat er gebeurd als je man of vrouw afstandelijk doet, wanneer hij of zij verliefd is op een ander.

Hoe kan relatietherapie helpen bij afstandelijk gedrag van vrouwen en mannen?

Afstandelijk gedrag kan jullie relatie verslechteren, of dit gedrag nu vertoond wordt door mannen of vrouwen. Daarom is het belangrijk de oorzaken van dit gedrag te achterhalen. Enkele mogelijke oorzaken zijn:

‘Opnieuw in verbinding na afstandelijk gedrag’

Gaan jullie dwars door een relatie crisis op dit moment? Is jouw partner verliefd op een ander? Denk jij er zelfs over na om uit elkaar te gaan? Relatieproblemen kosten veel energie. Het brengt onzekerheid over de toekomst. Wil je wel samenblijven met iemand die zo afstandelijk doet? Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Online relatie coaching biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe. En niet fysiek naar een relatietherapeut wilt of kunt rijden.

Relatietherapie vanuit huis en geheel zelfstandig

Marieke Proper biedt een verschillende programma’s aan voor koppels met relatieproblemen. Waarmee je thuis, geheel zelfstandig of vanuit haar praktijk in ‘t Gooi aan de slag kunt en aan jullie relatie kunt werken. Je overwint een crisis en komt dichter bij elkaar. Ook als jullie nu in heel zwaar weer zitten omdat jouw partner verliefd is op een ander. Door samen te werken met Marieke Proper kom je terug in je eigen kracht. Afstandelijk gedrag stopt! Leert elkaar opnieuw kennen. En ontdekt wat jouw eigen behoeftes zijn in deze relatie. Marieke Proper heeft de ervaringen van honderden succesvolle trajecten gebundeld in verschillende remote en high end programma’s. Marieke helpt je verder in de volgende introductie video>>

 

Zelfstandig aan de slag met videolessen Volledige aanbod van Marieke Proper bekijken

Doe iets aan afstandelijk gedrag en neem contact op

Zit je met het probleem ‘mijn partner twijfelt aan onze relatie?’ doordat jij afstandelijk gedrag toont? Of heeft jouw partner zich teruggetrokken uit de relatie en ben je op zoek naar echt handvatten en passende hulp. Zoals je hebt kunnen lezen kan afstandelijk gedrag diverse oorzaken hebben, maar als je jezelf afvraagt ‘hoe kan ik mijn relatie redden?’, dan helpt – Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor – jullie graag professioneel verder. Zowel in de online relatietherapie als in de praktijk, gaan we samen op zoek naar de oorzaken van jullie problemen. Ook krijgen jullie helderheid over de keuzes die jullie kunnen maken en helpt ze patronen stap voor stap doorbreken. Zo hebben jullie beiden straks weer een goed gevoel over jullie relatie. Dit gebeurt via diepgaande gesprekken, zodat jullie zelfvertrouwen groeit en jullie meer rust krijgen. Ook voelen jullie je allebei beter en krijgen jullie meer levenslust. Zijn jullie daaraantoe? Vul dan het contactformulier in of stuur een WhatsAppbericht naar: 06-23549844.

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Onder aan deze pagina delen we ook enkele klantervaringen! 

Boek jouw intake

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

gerelateerd artikel

Pin It on Pinterest

Share This