Ben je het gevoel kwijt in je relatie?

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Het gevoel kwijt zijn in je relatie kan een grote impact op jullie beiden hebben. Het leukste aan de liefde is nu juist dat fijne gevoel. Het is normaal dat dat na een tijdje minder wordt. Als het helemaal weg is en het omslaat naar sleur of zelfs een afkeer naar je partner, dan is het belangrijk dat er iets verandert. Ik, Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor, heb diverse methoden om jullie te helpen als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie.

 

Hoe help ik jullie als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie?

Je denkt misschien ‘Hoe kan ik mijn relatie redden?’. Daar helpt ik jullie graag bij, want er zijn diverse manieren om de positiviteit terug te krijgen in jullie relatie en het negatieve gevoel kwijt te raken. Dit kan door online relatietherapie via vijf video’s in de serie ‘Verliefd op een ander’. Deze video’s zijn zeer geschikt voor jullie, als jullie jezelf herkennen in de volgende stellingen:

  • Eén van ons heeft gevoelens voor iemand anders dan de partner
  • Er is weinig contact tussen ons
  • Eén van ons, of wij allebei, piekeren flink over de relatieproblemen
  • Het gezin is voor ons beiden zeer belangrijk
  • Wij beiden hebben veel last van slaapproblemen
  • Er bestaan veel twijfels over onze relatie

Werk zelfstandig aan jullie relatie

Ook kun je het gevoel in je relatie terugkrijgen via zelfstudie met een van mijn boeken. Ik heb diverse boeken geschreven rondom diverse aspecten van de relatie. Ook staan er in de boeken goede tips om jullie relatie te redden. Mochten jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie en het positieve gevoel dat iemand écht bij je past weer terug willen vinden, dan is het aan te raden om eens een van mijn boeken te lezen. Lukt het je niet om zelfstandig uit een relatiecrisis te geraken? Schakel mijn high-end begeleiding dan in om jullie relatie in een jaar compleet te veranderen en een scheiding te vermijden. Mijn bestseller Samen Sterker (na overspel) raad ik je ook aan. Hier deel ik de zeven belangrijkste dingen die je moet weten als je nu een in een crisissituatie zit.

Download mijn video’s en lees mijn boeken

Als je het gevoel kwijt bent in je relatie, wil je dit graag weer terugkrijgen. Zo hoef je niet meer te twijfelen aan je relatie. Dit kan met mijn eenvoudige, maar doeltreffende methoden. Download mijn video’s of lees mijn boeken met handige, praktische tips. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over de Tweelingziel, dan bereik je mij via het contactformulier of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844.

Pin It on Pinterest

Share This