Ben je het gevoel kwijt in je relatie?

  • ✔ Ontdek nieuwe perspectieven
  • ✔ Online programma
  • ✔ Verschillende methodes

Het gevoel kwijt zijn in je relatie kan een grote impact op jullie beiden hebben. Het leukste aan de liefde is nu juist dat fijne gevoel. Het is normaal dat dat na een tijdje minder wordt. Als het helemaal weg is en het omslaat naar sleur of zelfs een afkeer naar je partner, dan is het belangrijk dat er iets verandert. Ik, Marieke Proper, #1 Relatie- & Gezinscounselor, heb diverse methoden om jullie te helpen als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie.

 

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Hoe help ik jullie als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie?

Er zijn diverse manieren om de positiviteit terug te krijgen in jullie relatie en het negatieve gevoel kwijt te raken. Dit kan door online relatietherapie via vijf video’s in de serie ‘Verliefd op een ander’. Deze video’s zijn zeer geschikt voor jullie, als jullie jezelf herkennen in de volgende stellingen:

  • Eén van ons heeft gevoelens voor iemand anders dan de partner
  • Er is weinig contact tussen ons
  • Eén van ons, of wij allebei, piekeren flink over de relatieproblemen
  • Het gezin is voor ons beiden zeer belangrijk
  • Wij beiden hebben veel last van slaapproblemen
  • Er bestaan veel twijfels over onze relatie

Werk zelfstandig aan jullie relatie

Ook kun je aan je relatie werken via zelfstudie met een van mijn boeken. Ik heb diverse boeken geschreven rondom diverse aspecten van de relatie. Ook staan er in de boeken goede tips om jullie relatie te redden. Mochten jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie en het positieve gevoel dat iemand écht bij je past weer terug willen vinden, dan is het aan te raden om eens één van mijn boeken te lezen.

Download mijn video’s en lees mijn boeken

Als je het gevoel kwijt bent in je relatie, wil je dit graag weer terugkrijgen. Zo hoef je niet meer te twijfelen over je relatie. Dit kan met mijn eenvoudige, maar doeltreffende methoden. Download mijn video’s of lees mijn boeken met handige, praktische tips. Heb je specifieke vragen, dan bereik je mij via het contactformulier of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844. Ook kun je je vragen stellen via info@rijkdominjerelatie.nl.

Pin It on Pinterest

Share This