🔐

rijkdom in je relatie

Gevoel kwijt in je relatie?

✔ Ontdek nieuwe perspectieven

✔ Online programma

✔ Verschillende methodes om tot verbinding te komen

Het gevoel kwijt zijn in je relatie kan een grote impact op jullie beiden hebben. Het leukste aan de liefde is nu juist dat fijne gevoel. Het is normaal dat dat na een tijdje minder wordt. Als het helemaal weg is en het omslaat naar sleur of zelfs een afkeer naar je partner, dan is het belangrijk dat er iets verandert. Marieke Proper heeft diverse methoden om jullie te helpen als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie.

Verschil tussen mensen die gelukkig zijn in hun relatie en diegene die het gevoel kwijt zijn

Ben je Verliefd een ander?

Als je verliefd bent op een ander, terwijl je al in een relatie zit. Dan is het best begrijpelijk dat je je gevoel kwijt bent in je relatie. Twijfelen aan je relatie kan enorm heftig zijn als je gevoelens hebt voor iemand ander. Relatietherapeut Marieke Proper, gespecialiseerd in overspel en burn-out heeft 5 video’s opgenomen die je geheel gratis kunt downloaden. Je gaat er veel aan hebben.

rijkdom in je relatie

Verliefd op een ander

Direct steun & inzicht
bij overspel & vreemdgaan​

Download 5 video’s

Hoe help ik jullie als jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie?

Je denkt misschien ‘Hoe kan ik mijn relatie redden?’. Daar helpt ik jullie graag bij, want er zijn diverse manieren om het gevoel terug te krijgen in jullie relatie en het negatieve gevoel kwijt te raken. 

Dit kan door online relatietherapie via de verschillende bewezen succesvolle videocursussen die Marieke Proper aanbiedt of door 1-1 samen te werken met Marieke Proper vanuit de praktijk in ‘Gooi.

Zelfstandig vanuit huis samenwerken en het gevoel in de relatie terugkrijgen

De verschillende video programma’s zijn zeer geschikt voor jullie, als jullie jezelf herkennen in één van de volgende stellingen:

Werk zelfstandig aan jullie relatie

Vanuit huis werken aan jullie relatie is helemaal van deze tijd en super effectief. Met het online relatie coaching programma van Marieke Proper gaan jullie met haar 7 modules aan de slag en ontdekken jullie of er nog een toekomst is. En of je het gevoel voor elkaar kan terugkrijgen.

Lees je graag boeken?

Ook kun je het gevoel in je relatie terugkrijgen via zelfstudie met een van boeken. Marieke Proper heeft diverse boeken geschreven rondom diverse aspecten van de relatie. Waaronder het e boek Liefde, vrede en geluk, de 7 gouden relatiegeheimen

Ook staan er in de boeken goede tips om jullie relatie te redden. Mochten jullie het gevoel kwijt zijn in jullie relatie en het positieve gevoel dat iemand écht bij je past weer terug willen vinden, dan is het aan te raden om eens een van Marieke haar boeken te lezen. 

Lukt het je niet om zelfstandig uit een relatiecrisis te geraken? Schakel mijn high-end begeleiding dan in om jullie relatie in een jaar compleet te veranderen en een scheiding te voorkomen.

Twijfelen aan je relatie? Onderneem actie!

Als je het gevoel kwijt bent in je relatie, wil je dit graag weer terugkrijgen. Twijfelen aan je relatie aan je relatie is slopend.

Met de doeltreffende methoden van Marieke Proper, die ervaringen van honderden koppels meebrengt, komen jullie uit een relatiecrisis.

Download mijn video’s of lees mijn boeken met handige, praktische tips. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld over de Tweelingziel, dan bereik je mij via het contactformulier of stuur een WhatsAppbericht naar 06-23549844.

gevoel kwijt in relatie
Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. 

Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Onder aan deze pagina delen we ook enkele klantervaringen! 

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gerelateerd artikel

Scroll naar boven