🔐

logo-rijkdominjerelatie

Wat te doen bij gevoelens voor een ander? – Webinar

Het zal je maar gebeuren! Je ontwikkelt gevoelens voor een collega, een goede vriend of een familielid van je partner. In mijn werkzame leven als relatietherapeut heb ik inmiddels honderden mensen begeleid tijdens een ingewikkelde fase waarin één van de twee gevoelens ontwikkelde voor een ander. Mijn kennis als relatietherapeut – gespecialiseerd in overspel, alle ervaringen die ik opdeed tijdens ontelbare sessies en de handvatten die ik hen meegaf deel ik graag met jou in een webinar van ongeveer een uur.

Wat te doen bij gevoelens voor een ander? – Inleiding van het Webinar (<2 min kijktijd)

Zijn minstens 3 stellingen voor jou van toepassing?
Op deze pagina krijg je gratis toegang tot het webinar ‘Wat te doen bij gevoelens voor een ander’. Om de uitzending direct te bekijken hoef je slechts naar beneden te scrollen! 

  • Ik ervaar sterke gevoelens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij steeds meer af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over de keuze die ik moet maken
  • Mijn relatie/gezin is belangrijk voor mij
  • Ik ervaar stress door deze situatie
  • Ik twijfel over mijn relatie
gevoelens voor een ander
gevoelens voor een ander

Wat gaat het Webinar jou opleveren? – Wat te doen bij gevoelens voor een ander?

Ben jij in een rollercoaster van emoties beland doordat je gevoelens hebt gekregen voor iemand anders? Heeft de relatie met die ander zich dusdanig ontwikkeld en verdiept dat je bent gaan twijfelen over je huidige relatie? Dan heb ik iets speciaal voor jou, om je in deze ingewikkelde periode bij te staan.

Verliefdheid of gevoelens voor een ander zetten jou wereld compleet op z’n kop. Je hebt jarenlang iets opgebouwd met je partner, een thuis, onderneming, gezin met kinderen en/of dieren en ineens klopt je hart sneller voor die ene persoon. Diegene heeft iets wezenlijks in jou losgemaakt en die gevoelens gaan niet zomaar weg. De gevoelens die je hebt voor de ander maken dat je gaat nadenken over je eigen relatie en je afvraagt welke keuze je te maken hebt. Je hebt behoefte aan helderheid.

Wat te doen bij gevoelens voor een ander? – Het complete Webinar (<60 min kijktijd)

Dit webinar is gratis te bekijken! Ik, Marieke Proper, relatietherapeut en bestseller auteur van diverse boeken over relaties, beantwoord tijdens de uitzending allerlei vragen die ik heb ontvangen van volgens van mijn besloten Facebookpagina. Na afloop van dit webinar heb je meer helderheid over de situatie en over de keuzes die voor je liggen. Ik ga je inzicht geven in wat deze gevoelens doen met jou en je relatie. Ik bied je ook een vervolgplan aan. Je kunt op deze pagina de video reeks Keuze maken bij overspel aanschaffen, of starten met mijn (bewezen resultaat) online relatie coaching programma van 7 weken.

Wat kan ik voor jou doen?

Allereerst wil ik je een vraag stellen. Ik ben benieuwd hoe je op mijn pagina bent gekomen? Waar zou je graag hulp bij willen? Of terwijl, heb jij een specifieke vraag aan mij? Je kunt contact opnemen door mij een mail te sturen info@rijkdominjerelatie.nl of door een WhatsApp bericht naar 06-23549844. Ik beantwoord dan spoedig jouw vraag.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij een goede Keuze maken bij Overspel? Inleiding (<5 min kijktijd)

Wil jij een keuze maken bij overspel? Je kunt de videoreeks Keuze maken bij overspel direct downloaden. Je ontvang 3 video’s die jou helpen zaken op een rij te zetten en een weloverwogen keuze te maken.

Voor wie heb ik de video reeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ opgenomen?

Het kan ook zijn dat jij al een keuze hebt gemaakt. Dat jij verder wilt met jouw partner na overspel. Ik heb dan een belangrijke video voor je opgenomen en vertel je graag wat Online relatie coaching voor jou en je relatie kan betekenen.

Special Edition
Special Edition
Scroll naar boven