Wat te doen bij gevoelens voor een ander? – Webinar

Het zal je maar gebeuren! Je ontwikkelt gevoelens voor een collega, een goede vriend of een familielid van je partner. In mijn werkzame leven als relatietherapeut heb ik inmiddels honderden mensen begeleid tijdens een ingewikkelde fase waarin één van de twee gevoelens ontwikkelde voor een ander. Mijn kennis als relatietherapeut – gespecialiseerd in overspel, alle ervaringen die ik opdeed tijdens ontelbare sessies en de handvatten die ik hen meegaf deel ik graag met jou in een webinar van ongeveer een uur.

Wat te doen bij gevoelens voor een ander? – Webinar

Zijn minstens 3 stellingen voor jou van toepassing?
Je ontvang 72 gratis toegang tot het webinar ‘Wat te doen bij gevoelens voor een ander’. En ik heb een speciale aanbieding voor je! 

  • Ik ervaar sterke gevoelens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij steeds meer af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over de keuze die ik moet maken
  • Mijn relatie/gezin is belangrijk voor mij
  • Ik ervaar stress door deze situatie
  • Ik twijfel over mijn relatie
gevoelens voor een ander

gevoelens voor een ander

Wat gaat het Webinar jou opleveren? – Wat te doen bij gevoelens voor een ander?

Ben jij in een rollercoaster van emoties beland doordat je gevoelens hebt gekregen voor iemand anders? Heeft de relatie met die ander zich dusdanig ontwikkeld en verdiept dat je bent gaan twijfelen over je huidige relatie? Dan heb ik iets speciaal voor jou, om je in deze ingewikkelde periode bij te staan.

Verliefdheid of gevoelens voor een ander zetten jou wereld compleet op z’n kop. Je hebt jarenlang iets opgebouwd met je partner, een thuis, onderneming, gezin met kinderen en/of dieren en ineens klopt je hart sneller voor die ene persoon. Diegene heeft iets wezenlijks in jou losgemaakt en die gevoelens gaan niet zomaar weg. De gevoelens die je hebt voor de ander maken dat je gaat nadenken over je eigen relatie en je afvraagt welke keuze je te maken hebt. Je hebt behoefte aan helderheid.

Het webinar is tot 10 okt gratis te volgen via mijn Youtube kanaal en via een besloten groep facebook (beter beeld!). Ik ga brandende vragen beantwoorden voor als je gevoelens hebt voor een ander. Na afloop van dit webinar heb je meer helderheid over de situatie en over de keuzes die voor je liggen. Je kan ook tijdens de uitzending vragen stellen. Ik ga je inzicht geven in wat deze gevoelens doen met jou en je relatie. Je krijgt een gevoel van steun, direct toepasbare handvatten en tips in een situatie die wellicht nieuw voor je is of waar je al maanden/jaren mee worstelt. Kan je niet live aanwezig zijn? Het webinar is na afloop 3 dagen gratis toegankelijk.

Webinar kijken via een besloten facebook groep Webinar kijken via Youtube

Heb je voor of na het kijken van dit webinar behoefte aan het delen van je verhaal of wil je bepaalde vragen voorleggen? Stel deze gerust.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.
Ja, ik wil meer weten over het online relatie coaching programma van 7 weken!
Special Edition

Special Edition

 

 

Pin It on Pinterest

Share This