🔐

rijkdom in je relatie

Ik twijfel over mijn relatie – ik ben verliefd op een ander

Inhoud

Kijk je liever video? Ik heb over deze blog ook een YouTube video opgenomen

Ik twijfel over mijn relatie – ik ben verliefd op een ander, twee korte zinnen met een enorme impact op jouw leven en dat van je partner en of je kinderen. Is dat wel wat je wilt? Je hebt maar één gezin. Je wilt rust en stabiliteit bewaren voor je kinderen. En zelf ook gelukkig blijven. Hoe kan je het in hemelsnaam allemaal goed doen in deze situatie? Je hebt behoefte aan goede raad, maar hoe kom je aan de juiste antwoorden?

Het zal je maar gebeuren dat je verliefd bent geworden op iemand anders. Wat wil dit zeggen over je huidige relatie? Moet ik het wel of niet vertellen? Houden we het stil? Hoe komen we dan aan hulp of goed advies? Je kunt mijn 5 delige video training gratis downloaden op mijn homepagina www.rijkdominjerelatie.nl

WAT NU? Jij en de ander hebben naar elkaar uitgesproken dat jullie elkaar leuk vinden. Vervolgens ontstaat al snel het gevoel dat we iets MOETEN met die gevoelens. Wat wij denken te MOETEN met onze gevoelens geeft stress en juist dan maken niet de beste keuzes. Seksuele aantrekkingskracht is de sterkste kracht en voorkomt uitsterven van de mens. Onderschat dus niet met wat voor krachten je uitgedaagd wordt op dit moment.

Jij en je partner hebben veel met elkaar opgebouwd. Een thuis, een leven vol herinneringen en een gezin. Jouw verliefde gevoelens opbiechten kan wel eens veel relatiestress veroorzaken en stukmaken wat juist klopt. Het contact verbreken met degene waar je verliefd op bent geworden lijkt soms de enige optie. Helaas heeft juist dat meestal een averechts effect. Je gaat juist nog meer aan iemand denken. Met dissociatie als gevolg. Of terwijl; het lukt niet meer om in het HIER en NU te zijn. Je bent met je gedachten contant bij de ander en gaat je eigen relatie onbewust saboteren. Of terwijl je zoekt naar goede redenen om je eigen relatie als slecht te bestempelen en je gevoelens voor de ander te rechtvaardigen. Waarom zou je überhaupt niet van meerdere mensen mogen houden? En je gaat je afvragen of we als mens wel monogaam zijn.

Als schrijver van In De Ban Van De Tweelingziel met 10.000 lezers en relatietherapeut heb ik velen mensen aan de telefoon gehad die verliefd zijn geworden op een ander.  Ik help ze hun gedachten te ordenen en daar waar mogelijk voorkomen dat een situatie escaleert.

Wil je een telefonisch consult aanvragen?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven