Verliefd en als overspel je overkomt

Jij of je partner Verliefd op een ander?

Heb jij of jouw partner gevoelens voor iemand anders ontwikkeld? Is er zelfs een affaire ontstaan vanuit deze gevoelens? Dan is de gratis videoreeks, van Marieke Proper een must watch. Je krijgt inzichten in wat verliefdheid met je doet, hoe je overhaaste beslissingen kunt voorkomen en hoe deze crisis jou en je partner uiteindelijk zelfs dichter bij elkaar kan brengen.

Wil je een verdieping op het Thema Verliefdheid, overspel en jouw huidige situatie?

Als je meer wilt weten over dit onderwerp, dan is het mogelijk om 4 juni a.s. bij het webinar Als overspel je overkomt’ aanwezig te zijn. Als je er niet LIVE bij kunt zijn is dit geen probleem. Het webinar wordt opgenomen. Je kunt het direct na afloop terugkijken voor slechts 14,77 euro

Overspel verliefd webinar

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

Hoe verder; Als overspel je overkomt?

In het webinar ‘Als overspel je overkomt’ beantwoorden we jouw belangrijkste vragen. En de vraag; Hoe nu verder? Vreemdgaan maakt grote impact op jou en op je partner. Maar ook als jouw partner niets van de vermeende verliefdheid of affaire afweet heeft het een effect op de relatie en jullie verbinding.  Als overspel jou overkomt doordat je verliefd bent geworden op iemand anders of bedrogen bent door jouw partner, dan staat jouw wereld en die van je partner op z’n kop. Marieke Proper helpt orde scheppen in deze chaos.

Voor wie is het Webinar; Als overspel je overkomt?

Dit webinar is zowel voor  diegene die verliefd is geworden op een ander, als voor de bedrogene. En voor eenieder die plots geraakt wordt door vreemdgaan, te maken krijgt met verliefde gevoelens van zichzelf of zijn of haar partner en op zoek is naar antwoorden en hoe om te gaan met deze situatie. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je een schat aan informatie en wordt jarenlange ervaring en kennis toegankelijk. 

Wie is relatietherapeut Marieke Proper?

In dit webinar ga je herkenning, steun en directe handvatten aangeboden krijgen van relatietherapeut Marieke Proper. Zij is oprichtster van het online platform rijkdominjerelatie.nl en al jaren gespecialiseerd in High end en remote begeleiding van koppels in een crisis situatie vanwege een affaire, incidenteel vreemdgaan of verliefde gevoelens. Tijdens dit deelt ze al haar kennis en ervaring, zodat je een chaos kunt voorkomen of beperken en bovenal meer begrip krijgt voor de situatie waarin je verkeerd.

Join the webinar Als overspel je overkomt

Hoe schaf ik mijn ticket aan voor dit Webinar?

Je kunt jouw ticket nu met een hoge korting aanschaffen. De ticketprijs is normaal 111,- euro en nu slechts 9,99,-. Ook als je er niet live bij aanwezig kunt zijn krijg je na afloop direct toegang tot de uitzending. Je mag vooraf eventuele vragen inzenden, deze gaat Marieke beantwoorden tijdens de live uitzending.

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

Is deelname aan het webinar Anoniem?

Zeker is deelname anoniem. Op jouw rekeningafschrift staat ook geen vermelding van de deelname aan dit webinar.

Kan ik tot het laatste moment beslissen of ik wil deelnemen aan dit webnar?

Deelname beperkt. We kunnen dus niet garanderen dat er nog tickets zijn als de tijd verstrijkt. Kan je niet bij de LIVE uitzending zijn, geen probleem. je ontvangt de uitzending na afloop direct in jouw inbox. Ook deze kortingsactie geldt beperkt. Wees er dus snel bij. En verzeker je van jouw ticket op deze pagina.

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel, een relatiecrisis of burn-out. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaan door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Als je wilt samenblijven met een partner, een scheiding wilt voorkomen, of juist aan de vooravond staat van een belangrijke keuzen dan kan je wel wat hulp gebruiken als jullie te maken krijgen met overspel. Ik begeleid jaarlijks honderden koppels in High End trajecten of remote om overspel te overwinnen en vertrouwen en verbinding te herstellen.

Naast therapeut en coach ben ik auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 (deel 3 komt uit in de zomer van 2024) en andere boeken over relaties. Natuurlijk is het mogelijk om een online sessie te boeken met mij. Heb je direct dringende spoedeisende hulp nodig? Whatsapp me dan en ik leg je uit hoe nu verder!

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This