Twijfel of ik mijn man ( of vrouw ) zal bedriegen?

Er is zo’n bekend gezegd. ‘Bij twijfel niet doen’..

Als je gevoelens hebt voor iemand anders dan is het enorm lastig om de aantrekkingskracht te weerstaan.

Dat heeft alles te maken met de reden waarom we ons zo aangetrokken voelen…

Verliefd zijn is spannend en brengt een gevoel van avontuur..

Maar we voelen ons ook gezien en gehoord door die ander. Zeker als er op een gevoelsniveau een sterke connectie is dan kan het enorm lastig zijn om trouw te blijven.

Vaak gaan we ook twijfelen of wij als mens wel gemaakt zijn voor monogamie.

Toch zit er nog een wezenlijk verschil (in het effect op je relatie) tussen seks hebben met iemand anders of op een dieper niveau een verbinding aangaan met een ander, aantrekkingskracht voelen en het risico lopen op een langdurige affaire. Een 2e relatie zo gezegd. Hoewel het eerste de relatie al de nodige stress en leed kan veroorzaken, kan het tweede leiden tot overspannenheid, burn-out en hele serieuze mentale voor beide partners of alle betrokkenen bij de relaties.

Ik ben Marieke Proper, relatietherapeut (gespecialiseerd in overspel en burn-out) en auteur van de bestseller In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. Het boek gaat over Madelin, een moeder van 2 kinderen die hals over kop verliefd wordt op een zakenrelatie van haar man. Er ontstaat een hele complexe situatie.

Is jouw partner verliefd op een ander? Ik heb meerdere video’s voor je opgenomen die je enorm kunnen helpen als jij Verliefd bent geworden op iemand anders.

Je kunt deze direct downloaden. Het kan ook fijn zijn om eens telefonisch je verhaal te doen. je krijgt direct handvatten hoe met de situatie om te gaan en kunt zo vaak veel leed voorkomen. Je kunt direct een telefonisch consult van een uur boeken.

 

Pin It on Pinterest

Share This