Mijn vrouw is verliefd op een ander – Verliefd op een ander

Je bent opzoek gegaan naar informatie omdat je vrouw;

 • gevoelens zegt te hebben voor een ander
 • vreemd is gegaan
 • zich steeds verder terugtrekt in de relatie
 • onzeker is over de relatie met jou
 • geen behoefte meer heeft aan intimiteit met jou
 • jij je zorgen maakt om jullie toekomst

Zijn 2 of meer van de bovenstaande stellingen op dit moment toepassing? Bekijk dan deze korte video

Hieronder stel ik je een paar belangrijke vragen. Ze geven direct inzicht in de motivatie die jij op dit moment (nog) hebt voor jullie relatie.

 • Wil jij je gezin bij elkaar houden?
 • Maak jij je zorgen om de mentale gezondheid van je jezelf of van je vrouw?
 • Wil je mogelijkheden onderzoeken om samen verder te gaan ondanks het overspel?
 • Is het jou insteek om sterker uit deze periode te komen?

Als je op 2 of meer van de bovenstaande vragen met JA hebt geantwoord lees dan verder.

Je geeft aan dat je ondanks de heftige situatie vertrouwen hebt in een gezamenlijke toekomst. Het is je insteek om hier samen doorheen te komen en van te leren. Dat is de juiste insteek. Je wilt onderzoeken welke handvatten er nodig zijn om samen positief verder te gaan. Dit is de allereerste stap naar de volgende fase.

Als je de meeste vragen met NEE hebt beantwoordt. Dan adviseer ik je het volgende artikel te lezen; Voorkom een vechtscheiding – In verbinding uit elkaar gaan. 

Natuurlijk is het een enorme klap om te horen dat je vrouw gevoelens heeft voor iemand anders, ondanks dat ben je voornemens (waarschijnlijk zelfs stellig overtuigd) om samen verder te gaan. Jullie hebben een leven opgebouwd. Met een thuis (kinderen), gezamenlijke vrienden, ontstane familiebanden en ontelbare herinneringen, mooie en verdrietige. Dat wis je niet zomaar uit.

Zeker als jullie nog thuiswonende kinderen hebben dan is het ook voor hen belangrijk om erachter te komen hoe jullie hier samen sterker uit kunnen komen. 

Ik heb nog een korte video voor je opgenomen.
Hierin stel ik je nog een paar HELE belangrijke vragen.

Je hebt zelf waarschijnlijk al heel wat ontdekt over de reden van dit overspel. Er zijn meerdere (lange vermoeiende maar kwetsbare) gesprekken geweest, je probeert je partner (soms vergaand) te begrijpen, te ondersteunen, maar hebt ondertussen ook behoefte aan perspectief.

Wat het vooral lastig maakt om verder te gaan is de onzekerheid die je vrouw heeft over haar gevoelens. Die maken haar aan het twijfelen en jou onzeker over haar motivatie voor jullie relatie. Om het gezellig te houden kan het zijn dat je het conflict probeert te vermijden. In de video heb ik je uitgelegd dat dit averechts werkt. Blijf jij juist heel erg het conflict opzoeken? Dan helpt dat jullie ook niet verder. Wat kan je dan wel doen? Ik heb een compleet stappenplan met maar liefst 7 modules voor je klaarstaan. Dit online relatie coaching programma helpt jullie verder na overspel!

Ik stel je eerst graag nog een paar vragen om er achter te komen of mijn online relatie coaching programma jou definitief verder kan helpen na overspel.

 • Heb je behoefte aan helderheid wat betreft de keuze van je vrouw?
 • Heb jij behoefte om motivatie te merken bij haar. Vechtlust voor de relatie?
 • Vind je het lastig om te benoemen waar je zelf precies behoefte aan hebt?
 • Ben jij voor je gevoel vooral aan het geven, maar krijg je weinig terug?
 • Loop je op je tenen in de communicatie omdat je vrouw tekenen van overspannenheid vertoont?
 • Durf je bepaalde vragen niet te stellen?
 • Merk je dat je niet verder komt samen en in een impasse zit?
 • Helpt de aanpak die je tot dusver hanteert jullie niet of in elk geval onvoldoende verder?

Heb je de meeste van de bovenstaande vragen bevestigend beantwoord dan kan ik je verder helpen. Dan is mijn online programma heel geschikt voor jou.

Als relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel helpt ik jou de situatie waar je in zit nog beter begrijpen, zodat je ook juist gaat handelen. De manier waarop je tot nu toe hebt gehandeld heeft jullie gebracht tot waar je vandaag staat. Vanaf nu is er een andere aanpak nodig om verder te komen. Om niet alleen samen te blijven, maar ook de ontspanning, romantiek en de verbinding terug te krijgen.

Ik begrijp heel goed dat je opzoek bent naar een oplossing voor deze stressvolle en soms ook uitzichtloze situatie. Je kunt liefde niet forceren, maar er zijn wel een heel aantal dingen die je anders kunt doen en moet weten over de situatie waar je in zit. Ik ga je dat perspectief bieden, plus een concreet stappenplan en uiteindelijk werkelijke ontspanning terugbrengen in de situatie.

Online relatie coachingRelatiecrisis? Volg bij mij online relatietherapie

Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen.

Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Ja, ik wil meer weten over het online programma

Heb na het zien van de video’s, het beantwoorden van alle vragen en het lezen van de informatie behoefte aan een telefoongesprek, omdat je meer wilt weten over het online programma? Vragen wilt stellen of dit programma ook echt waardevol kan zijn voor jou/jullie situatie? Mail mij dan kort je verhaal en ik neem spoedig contact met je op.

Ik kan mij ook voorstellen dat je nog niet toe bent aan een concreet stappenplan, maar dat je vooral behoefte hebt aan meer informatie en vooral nog beter wilt begrijpen in welke situatie je precies zit. Misschien heb je pas net gehoord dat je vrouw gevoelens heeft voor iemand anders en wil je weten wat dit betekent.

Speciaal daarvoor heb ik een videoreeks ‘Verliefd op een ander’ opgenomen. Deze video’s helpen je vooral beter begrijpen wat er gebeurd op het moment dat je verliefd wordt op iemand anders. Wat gebeurd er in je lijf/hoofd en binnen je relatie? Dit zijn dus vooral video’s voor meer inzicht.

((Ontvang je geen video’s? check dan je spambox))

Pin It on Pinterest

Share This