Overspel / Vreemdgaan? Help! Hoe komen we hier doorheen?

Speciaal voor jou, als jij momenteel in een relatiecrisis zit vanwege vreemdgaan / overspel, heb ik twee podcasts opgenomen. Ik ga tijdens deze video opnames een heel aantal belangrijke vragen voor je beantwoorden, ik noteer er hieronder een aantal;

Help! Hoe komen we hier doorheen? Podcast Deel 1

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Help! Hoe komen we hier doorheen? Podcast Deel 2

 

Zit jij in een crisis situatie vanwege overspel / vreemdgaan? Boek nu je relatie analyse

Tijdens de relatie analyse, (een telefonisch consult van 60 min met Marieke Proper.)  krijg je alle ruimte en aandacht om je vraagstuk te bespreken en vragen te stellen. We analyseren samen hoe de situatie heeft kunnen ontstaan. Dus wat de werkelijke oorzaak is. En welke mogelijkheden je nu hebt. Je krijgt handvatten mee om direct mee verder te kunnen. Je ontvangt na afloop van het gesprek een analyse, jouw relatieblauwdruk (een tekening) en een raadzaam advies.

Wat levert een relatie analyse sessie jou op?

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan?

Relatie Analyse sessie

Telefonische/online relatie analyse analyse

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan, omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet? Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Zeker met de enorme krapte op de huizenmarkt, hoge dubbele lasten die gaan ontstaan kan de onzekerheid over financiën je enorm bezighouden, maar zeker ook de emoties rondom het opgeven van een gezamenlijke thuis, familiebanden en vrienden & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Als jij op dit moment relatieproblemen ervaart, dan is het raadzaam om de volgende video te bekijken, om te zien of Online aan relatieproblemen werken voor jullie een goed alternatief is voor een bezoek aan een relatietherapeut (dat vaak toch een hoge drempel is voor partners)

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This