Overspel / Vreemdgaan? Help! Hoe komen we hier doorheen?

Overspel brengt je leven in een chaos. Hoewel het nu nog niet zo kan voelen, kunnen jullie er ondanks het vreemdgaan sterker uitkomen samen of apart. Ik help je deze crisis beter begrijpen en je hadvatten geven hieruit te komen. Met een tweetal podcasts die ik je aanbied en met de videoreeks die ik zorgvuldig heb samengesteld ‘Samen sterker na overspel’. Podcast Deel 1

Speciaal voor jou, als jij momenteel in een relatiecrisis zit vanwege vreemdgaan / overspel, heb ik twee podcasts opgenomen die hier sterker uitkomen mogelijk maken. Houd vertrouwen! Ook als het nu heel pittig is. Ik ga tijdens deze video opnames een heel aantal belangrijke vragen voor je beantwoorden, ik noteer er hieronder een aantal;

Overspel vreemdgaan samen sterker en vertrouwen terug

Overkom de chaos van uitgekomen overspel

In een wereld die plotseling op zijn kop staat door overspel, wil ik, Marieke Proper, je een hart onder de riem steken. Ik wil dat je vertrouwen houd. Ja, het is een tijd waarin alles wat eens vast stond, wankelt; je toekomst, je gevoel van verbondenheid, en zelfs hoe jij en je partner deze storm beleven. Maar er sterker uitkomen is mogelijk. En laat me je iets vertellen: je staat er niet alleen voor. Ontdek Jouw Weg naar Herstel met ‘Samen Sterker na Overspel’. Mijn 7-delige videocursus is speciaal ontworpen voor jou – of je nu samen met je partner deze uitdaging wilt aangaan of individueel de kracht wilt vinden om verder te gaan. Deze reis na overspel is zwaar, maar ik beloof je dat je hier sterker uit kunt komen. Met de juiste mindset en door het toepassen van bewezen strategieën en tools, kun je deze crisisfase achter je laten.

Exact weten wat je moet doen? Crisis -uitgekomen overspel.
Overspel vreemdgaan en sterker uitkomen met Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven. Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress.

Help! Hoe komen we hier doorheen? Podcast Deel 2

 

Wil jij je vertrouwen terug en er samen uitkomen? Boek nu je relatie analyse

Tijdens de relatie analyse, (een telefonisch consult van 60 min met Marieke Proper.)  krijg je alle ruimte en aandacht om je vraagstuk te bespreken en vragen te stellen. We analyseren samen hoe de situatie heeft kunnen ontstaan. Dus wat de werkelijke oorzaak is. En welke mogelijkheden je nu hebt.. Je krijgt handvatten mee om direct mee verder te kunnen en die je opnieuw vertrouwen geven in de toekomst. Er samen uitkomen is mogelijk. Blijf daarop vertrouwen. Zeker als dat is wat je wilt. Je ontvangt na afloop van het gesprek een analyse, jouw relatieblauwdruk (een tekening) en een raadzaam advies.

Wat levert een relatie analyse sessie jou op?

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan?

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan, omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet? Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Overweeg om er sterker uit te komen samen. Met remote of High End begeleiding van Marieke Proper komen jullie uit deze crisis.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerd artikel

Pin It on Pinterest

Share This