Overspel / Vreemdgaan? Help! Hoe komen we hier doorheen?

Speciaal voor jou, als jij momenteel in een relatiecrisis zit vanwege vreemdgaan / overspel, heb ik twee podcasts opgenomen. Ik ga tijdens deze video opnames een heel aantal belangrijke vragen voor je beantwoorden, ik noteer er hieronder een aantal;

Help! Hoe komen we hier doorheen? Podcast Deel 1

Welke ervaring kan ik, Marieke Proper, met jou delen als het gaat over Overspel en vreemdgaan?

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en in burn-out klachten. Ik weet alles van deze complexe mix van problemen die ontstaan door overspel / vreemdgaan en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Denk aan hormonen die uit balans zijn, stress & vermoeidheidsklachten klachten die ontstaan, depressie doordat je je lange tijd niet begrepen voelt en of het niet kunnen loslaten van die ander  (in veel gevallen blijkt die ander (overspel) een obsessie te zijn geworden). Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van overspel en vreemdgaan van groot belang om een enorme chaos te voorkomen. Vooral het maken van de juiste keuze is lastig voor mensen nadat ze zich bedrogen voelen. Kan ik die ander ooit nog vertrouwen? Maar ook; wat geef ik allemaal op als ik een scheiding aankondig? Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 ontving ik ontelbare mails van partners die in precies dezelfde onzekerheid zitten als jij. Wekelijks houd ik velen online sessies om inzichten & handvatten te bieden bij Overspel / vreemdgaan en/of een relatie crisis.

Help! Hoe komen we hier doorheen? Podcast Deel 2

 

Zit jij in een crisis situatie vanwege overspel / vreemdgaan? Boek nu je relatie analyse

Tijdens de relatie analyse, (een telefonisch consult van 60 min met Marieke Proper.)  krijg je alle ruimte en aandacht om je vraagstuk te bespreken en vragen te stellen. We analyseren samen hoe de situatie heeft kunnen ontstaan. Dus wat de werkelijke oorzaak is. En welke mogelijkheden je nu hebt. Je krijgt handvatten mee om direct mee verder te kunnen. Je ontvangt na afloop van het gesprek een analyse, jouw relatieblauwdruk (een tekening) en een raadzaam advies.

Wat levert een relatie analyse sessie jou op?

Denk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan?

relatie therapeut Marieke ProperDenk jij er zelfs wel eens over om uit elkaar te gaan na overspel / vreemdgaan, omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet? Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Zeker met de enorme krapte op de huizenmarkt, hoge dubbele lasten die gaan ontstaan kan de onzekerheid over financiën je enorm bezighouden, maar zeker ook de emoties rondom het opgeven van een gezamenlijke thuis, familiebanden en vrienden & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Als jij op dit moment relatieproblemen ervaart, dan is het raadzaam om de volgende video te bekijken, om te zien of Online aan relatieproblemen werken voor jullie een goed alternatief is voor een bezoek aan een relatietherapeut (dat vaak toch een hoge drempel is voor partners)

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This