Online relatie coaching programma 333

Inner circle 333Online relatie coaching programma 333

Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 3 maanden, bij #1 relatie therapeut Marieke Proper (gespecialiseerd in overspel & burn-out)  in samenwerking met psycholoog Rogier (gespecialiseerd in relatietrauma en hechtingsproblematiek/verlatingsangst). Met het Online relatie coaching programma 333 komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan met vertrouwen en verbinding.

 

Wat gaat het online relatie coaching programma 333 jou brengen?

‘Samen verder na overspel of een crisis?’ Ja, maar hoe? Wij hebben daar uitvoerig ervaring mee en goed over na gedacht. Vaak is er na overspel of een relatiecrisis weinig vertrouwen meer in een goede afloop. Het kan zelfs zijn dat je er over na denkt om uit elkaar te gaan. Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Ik ben Marieke proper en heb al honderden mannen, vrouwen en koppels samen verder geholpen na overspel of een pittige crisis. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen en de stress kan zelfs slapeloosheid veroorzaken. Onzekerheid over de toekomst, de financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen, brengen zoveel spanning dat dit een wezenlijk effect op je negatief gezondheid heeft. Het is dus raadzaam goede hulp in te schakelen en te starten met een stappenplan dat jullie weer op weg helpt. Vandaag biedt ik je een kans om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Het online relatie coaching programma 333 biedt een uitkomst voor jou/jullie als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe.

Met dit online relatie coaching programma beloof ik je helderheid, (zelf)vertrouwen, verbinding en betere gesprekken’

 • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
 • Perspectief voor de nabije toekomst
 • Je krijgt helderheid over keuzes
 • handvatten voor betere gesprekken
 • Herstelt (Zelf)vertrouwen
 • Rust na een tijd van spanningen
 • Toenemende motivatie voor de relatie
 • Je gaat je veel beter voelen
 • Levenslust en teamspirit keren terug

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel of een relatiecrisis ben ik een aantal samenwerkingen aangegaan o.a. psycholoog Rogier. Door mijn ervaring kan ik veel delen over de complexe mix van problemen die ontstaan door overspel en hoe je aan relatieproblemen kunt werken. Het trauma dat ontstaan is door overspel zit soms zo diep dat het raadzaam is een aantal gesprekken te hebben met een psycholoog om meer rust te kunnen krijgen. Vaak wordt daar binnen de relatietherapie onvoldoende aandacht aan besteed. Daarom geloof ik in samenwerkingen tussen verschillende disciplines en specialisaties. Rogier heeft zich binnen onze samenwerking gespecialiseerd in Trauma door overspel. Het is belangrijk dat een psycholoog precies snapt waar iemand doorheen is gegaan die bedrogen is. En die ook snapt hoe je als mens uit balans kunt raken door de stress & bijkomende vermoeidheidsklachten klachten. Die begrijpt dat er zelfs depressie kan ontstaan doordat je je lange tijd niet begrepen voelt en/of door het niet kunnen loslaten van hetgeen er is gebeurd. (als het vertrouwen stuk blijkt te zijn). Als je door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op het gebied van overspel van groot belang om tot heling van trauma te kunnen komen. Om mijn aanbod te vergroten en de mannen en vrouwen die bij mij komen nog beter te kunnen helpen is het van belang geweest om andere goede experts aan te sluiten waar jij op korte termijn een online sessie mee kunt hebben, zodat je spoedig een nieuw perspectief hebt. Vandaar ook deze samenwerking met Rogier.

Als auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2 ontving ik ontelbare mails van mensen die in precies dezelfde situatie zaten als jij.

RogierBindingsangst, verlatingsangst of trauma door overspel? Maak kennis met onze Psycholoog Rogier

Partners raken samen in de problemen als één of beiden niet in staat blijken om zicht te hechten of wanneer er iemand constant in angst leeft. Het wordt dan uiterst lastig om (daadwerkelijke) problemen die zijn ontstaan samen op te lossen en het staat ontspanning en plezier in de weg. Als partners verder willen (na overspel), ondanks een relatiecrisis, dan is dat een moedige beslissing, alleen weten partners niet altijd hoe ze dat vertrouwen op een diep niveau kunnen ervaren. Dit kan door een traumatische gebeurtenis lastig blijken, of doordat hechting in beginsel al lastig is gebleken. Bijvoorbeeld vanwege wezenlijke tekortkomingen in een vroege jeugd. Ben je mede door de bindingsangst, verlatingsangst en/of trauma momenteel niet in staat om relatiegeluk te ervaren, dan kunnen een aantal gesprekken met onze psycholoog een goede uitkomst bieden.

 

Wanneer kan je starten?

Je ontvangt na aanmelding direct jouw startpakket. Zodra je bent gestart plannen we ook de eerste online sessie met jou in! Je kunt in die zin direct starten. Dit online relatie programma van 3 maanden verandert jou/jullie leven al snel in positieve zin. Je wordt letterlijk (weer) een gelukkige versie van jezelf binnen de relatie. Je krijgt antwoorden en de kans om de stresspunten aan te pakken, Je zelfvertrouwen gaat groeien. En je krijgt inzichten waar jij je verdere leven baat bij hebt. Dit programma kan je geheel zelfstandig of samen met je partner, anoniem en in je eigen tijd doorlopen. Veranderingen ontstaan geleidelijk en als vanzelf.

In 7 weken;

 • Haal je weer het beste in elkaar naar boven
 • Durf je weer te vertrouwen
 • Ervaar je steeds meer zelfvertrouwen
 • Hebben jullie een relatiecrisis overwonnen
 • Voel jij je onafhankelijker
 • Samen sterker
 • Herstelt de aantrekkingskracht
 • Kom je terug verbinding

Online relatie coaching programma 333

Je ontvang direct een compleet aanschafpakket bij dit online relatie coaching programma 333;

 • Werkboek Liefde, Vrede & Geluk, 7 Gouden geheimen.
 • 7 modules met persoonlijk opgenomen video’s
 • Stappenplan verbindend communiceren
 • e-coaching & 24/7 Support
 • Bonus; De door mij geschreven ‘Heel je hart’ geleide meditatie voor innerlijke rust.
 • 3 maanden persoonlijke begeleiding
 • 3 online sessies met relatietherapeut Marieke Proper (gespecialiseerd in overspel & burn-out)
 • 3 online sessies met psycholoog Rogier (gespecialiseerd in relatietrauma en hechtingsproblematiek/verlatingsangst)
Wat is de investering van dit Online relatie coaching programma?

Heb je vragen, mail ons gerust! Warme groet Marieke Proper

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This