Wat doen? Mijn man gaat vreemd met beste vriendin.

Het is een shock en voelt als dubbel verraad als je man vreemdgaat met je beste vriendin. In een klap is je leven een chaos. In dit artikel helpen we jou verder. Je staat er vanaf nu niet meer alleen voor. De vele ervaringen van anderen kunnen jou helpen hier mee om te gaan. En eerst goed te bedenken wat jij wilt. Voordat je overhaaste beslissingen neemt

Man gaat vreemd met beste vriendinVoor wie is het Webinar; Als overspel je overkomt?

Voor ik veel meer kennis deel in dit artikel wil ik je alvast even wijzen op het aankomende webinar dat voor jou zeer interessant zal zijn. Dit webinar is zowel voor  diegene die verliefd is geworden op een ander, als voor de bedrogene. En voor eenieder die plots geraakt wordt door vreemdgaan, zoals jij nu bedrogen bent door jou man en beste vriendin. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je een schat aan informatie en wordt jarenlange ervaring en kennis toegankelijk. 

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

“Overwinnen van Verraad: Hoe Sophie’s Ontdekking van een Affaire Tussen Haar Man en Beste Vriendin Leidde tot Persoonlijke Groei”

In een onthutsende openbaring kwam Sophie erachter dat haar man, Bob, en haar beste vriendin, Maike, al meer dan twee jaar een geheime verhouding onderhielden. Dit blog, onder de deskundige leiding van Marieke Proper, een vooraanstaand relatietherapeut bij RijkdomInJeRelatie.nl, duikt diep in de complexiteit van verraad, herstel en persoonlijke versterking. Sophie’s ervaring, hoewel diep tragisch, werpt licht op het potentieel voor ongekende persoonlijke groei en herontdekking na een dergelijk verraad. Volg ons terwijl we Sophie’s transformerende reis van pijn naar kracht verkennen.

De Eerste Schok; Wat?! Jouw man gaat vreemd met beste vriendin

De ontdekking door Sophie bracht een vloedgolf van emoties met zich mee, waarbij elke emotie haar tot op het bot raakte. Het besef dat haar echtgenoot en haar vertrouwde vriendin haar zodanig konden verraden, was verlammend. In deze donkerste uren begon Sophie echter haar pad naar herstel, gewapend met de vastberadenheid om door haar pijn heen te werken.

Wat doen? Grenzen Stellen als Eerste Stap naar Heling

Met de steun van Marieke Proper nam Sophie de moedige stap om zowel Bob als Maike uit haar leven te verwijderen. Dit was niet alleen een actie om haar onmiddellijke emotionele welzijn te beschermen, maar ook een cruciale stap in het herdefiniëren van haar grenzen en zelfrespect.

De Rol van Professionele Begeleiding

Sophie’s besluit om professionele hulp te zoeken was een keerpunt in haar herstelproces. Onder begeleiding van Marieke Proper werkte ze aan het verwerken van haar verdriet, het opbouwen van veerkracht en het vinden van een weg naar vergeving – een pad dat, verrassend genoeg, meer over zelfliefde ging dan over het vergeven van anderen.

Reflectie en Groei

Door intensieve therapie en zelfreflectie begon Sophie te begrijpen dat haar identiteit en geluk niet afhankelijk waren van degenen die haar hadden verraden. Deze periode van introspectie leidde tot een diepe persoonlijke groei, waarbij Sophie nieuwe passies ontdekte en leerde te vertrouwen op haar eigen kracht en oordeel.

Het Opbouwen van een Nieuw Leven

Sophie’s reis was niet alleen een verhaal van herstel, maar ook van transformatie. Ze leerde zichzelf op een dieper niveau kennen en bouwde een nieuw leven op met mensen die haar waarde erkenden en respecteerden. Deze nieuwe gemeenschap bood haar niet alleen steun maar ook een gevoel van verbondenheid en doel.

Conclusie: Licht na het Verraad

Sophie’s verhaal is een krachtig getuigenis van de menselijke veerkracht en het vermogen om te groeien uit de diepste verraad. Ondersteund door de expertise van Marieke Proper, toont haar reis aan dat het mogelijk is om voorbij pijn en verraad te bewegen naar een plaats van kracht, zelfontdekking en hernieuwde vreugde.

Dit verhaal, hoewel specifiek voor Sophie, biedt universele lessen over de kracht van zelfzorg, de waarde van professionele begeleiding, en het belang van het opbouwen van ondersteunende gemeenschappen. Het herinnert ons eraan dat, ongeacht de uitdagingen, er altijd een weg vooruit is, gevuld met potentieel voor groei en geluk.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen o.a. na overspel en burn-out. Sommige mensen voelen zich alleen staan met hun probleem. Een handjevol mensen begeleid ik jaarlijks persoonlijk met High End begeleiding.  Vele honderden begeleid ik online (individueel of als stel) of met losse sessies in de praktijk. Ik help hen door één van de moeilijkste perioden van hun leven.

Vaak is het lastig om een keuze te maken voor de toekomst, is het vertrouwen stuk, de aantrekkingskracht weg, is er liefdesverdriet van een verbroken affaire en/of zorgen de vragen over de toekomst voor heel veel stress. Ik heb honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen enorm om spoedig meer helderheid te ervaren. Naast mijn werk als coach en therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik als online ondernemer vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Remote hulp van Marieke Proper

We zitten midden in een relatiecrisis vanwege uitgekomen overspel, wat ik kan ik doen? Schaf de videoreeks ‘Keuze maken bij Overspel’ aan voor meer helderheid, nu EUR 19,77 Online Live Webinar; verliefdheid, ontrouw en hoe verder?

 

Mijn man gaat vreemd heeft een verhouding

Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk voor relatietherapie. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Kom je daarvoor graag naar Marieke haar praktijk in ‘t Gooi? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Boek jouw intake

Afsluiting

Het gesprek over overspel is complex en geladen met emotionele, morele en sociale dilemma’s. Dit maakt het een van de meest taboe-onderwerpen in onze samenleving. Zonder ruimte voor open discussie en begrip blijft de cyclus van geheimhouding, pijn en vergelding voortbestaan. De vraag blijft: hoe kunnen we dit onderwerp op een gezondere manier benaderen, waarbij we ruimte bieden voor begrip en genezing?

Het doorbreken van het taboe rond overspel vereist moed, empathie en een diepgaand begrip van menselijke relaties. Sterkte aan iedereen die met deze complexe kwestie te maken heeft.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This