🔐

rijkdom in je relatie

Ik durf geen knoop door te hakken, ik wil wel scheiden.

Inhoud

Ben je langdurig ongelukkig in je relatie? Durf je geen knoop door te hakken? Ik wil wel scheiden!

In dit artikel lees je;

  • Welke dingen we doen om een impactvolle beslissing als een scheiding uit te stellen
  • Hoe we daadkrachtiger kunnen worden in onze relatie

Welke dingen doen we om een impactvolle beslissing als een scheiding uit te stellen?

Veel mensen vinden het lastig om beslissingen te nemen om uit elkaar te gaan. Ook al zijn ze al jaren ongelukkig. Dat is begrijpelijk. Scheiden is ook MEGA impactvol. Je hebt samen een leven opgebouwd. Een thuis, met eventueel kinderen, dieren, herinneringen, gezamenlijke vrienden en familierelaties opgebouwd. En ondanks alles wat je samen hebt, kan het zijn dat één van de partners soms al jaren de relatie beëindigen, maar weigert een daadwerkelijke knoop door te hakken.

Ondertussen groeit de onzekerheid over de relatie, is twijfelen doorgeslagen in piekeren en laten we het na een keuze te maken door voldoende afleiding te zoeken. Deze partners staan slechts met een half been in de relatie. Maar zijn mentaal al uitgecheckt. Met alle gevolgen van dien. Een veel gekozen ‘oplossing’ om een impactvolle beslissing als een scheiding uit te stellen blijft een affaire (download mijn gratis video reeks ‘Verliefd op een ander’ direct, als dit bij jou ook speelt).

Een affaire maakt het samenleven met een partner waar je eigenlijk van wilt scheiden dragelijk, maar lost het onderliggende problemen natuurlijk niet op.  Het zorgt voor tijdelijke verlichting van het pijnlijke gevoel over de relatie en geeft momenten van kort geluk.

Ik wil wel scheiden, maar dan?

Maar helaas helpt het ons meestal niet om knopen door te hakken. In tegendeel! We blijven eerder nog langer hangen in een ongelukkige relatie. Het is van belang om je te realiseren dat je niet kunt genieten van je leven, als je gedachten over je eigen relatie negatief zijn. Het slokt veel van je kostbare energie op. Je zoekt constant naar manieren om je leven leuker te maken en je zorgen tijdelijk te verlichtten, zonder jullie HOOFDPROBLEEM aan te pakken.

Je hakt geen knoop door, en lost gaan relatieprobleem op en blijft onnodig lang hangen in een situatie die jou (en je partner) ongelukkig maakt. Meestal spelen afhankelijkheid en onzekerheid een grote rol in het voortduren van relaties die simpelweg slechts zijn. Je bent bijvoorbeeld financieel afhankelijk en/of voelt onvoldoende zelfvertrouwen om een eigen leven op te bouwen.

Hoe we daadkrachtiger kunnen worden in onze relatie

Als we de knoop niet durven door te hakken, maar ook niet langer in een ongelukkige relatie willen zitten, dan hebben we nog een andere optie. namelijk ons relatieprobleem aanpakken en werken aan het opbouwen van onze onafhankelijkheid en ons zelfvertrouwen binnen de relatie. Maak (eventueel samen met online relatie coach marieke Proper) inzichtelijk op welke vlakken je afhankelijk bent. En zorg dat je inzicht krijgt. Sluit je ogen niet langer voor financiële verantwoordelijkheden, of ga zorgen taken anders verdelen.

Dit zijn lastige, maar zeker hele waardevolle en impactvolle transities binnen relaties. Creëer evenwicht. Neem verantwoordelijkheden erbij en leg taken bij je partner neer. Zodat jullie beiden onafhankelijker worden. Door dingen te doen die je spannend vindt bouw je zelfvertrouwen op. Je wordt langzaam sterker. Ik heb een programma van 7 weken voor je klaarstaan. Dat je helpt je gegarandeerd dé transitie te maken binnen je relatie die hoognodig is en wenselijk, om gedurende de tijd, maar ook in de nabije toekomst al meer vrijheid, onafhankelijkheid en kracht te voelen.

Je gaat 7 weken lang aan je eigen leven werken. In je eigen relatie staan. Goed rondkijken naar verbeterpunten. De communicatie hierover oppakken met elkaar en ervoor zorgen dat als je dan toch geen KNOOP doorhakt, je relatie in elk geval vele tientallen procenten verbetert. Jij weer plezier gaat ervaren in je leven. De balans in jou terugkeert. De stress heeft immers nu lang genoeg vat op je gekregen. Aan het einde van mijn online coaching programma ben je onafhankelijker en vol zelfvertrouwen en voel je voldoende kracht om zelf verder te gaan.

Wil jij weten of het programma geschikt is voor jou persoonlijke situatie?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Voor wie is het Webinar; Als overspel je overkomt?

Voordat ik je nog meer waardevolle inzichten geef in dit artikel, wil ik je alvast wijzen op een aankomend Webinar dat je niet mag missen. Of je nu verliefd bent geworden op iemand anders, bedrogen bent, of onverwacht geconfronteerd wordt met vreemdgaan – dit Webinar is er voor jou.

Stel je voor: je bent bedrogen door je man en je beste vriendin. Dit Webinar biedt je de kans om een schat aan informatie te krijgen, gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande kennis. Door deel te nemen, krijg je toegang tot onmisbare inzichten die je helpen deze uitdagende situatie te begrijpen en te verwerken.

Overspel verliefd webinar

Ben je klaar voor een diepgaande verkenning van verliefdheid, overspel en jouw huidige situatie? Grijp dan nu je kans!

Op 4 juni kun je deelnemen aan het exclusieve Webinar ‘Als overspel je overkomt’. Ontdek de nuances van deze complexe onderwerpen en krijg waardevolle inzichten die je kunnen helpen jouw situatie beter te begrijpen.

Kun je er niet live bij zijn? Geen zorgen! Het Webinar wordt opgenomen, zodat je het op je eigen tempo kunt terugkijken. En dat  TIJDELIJK van normaal €111 Nu voor slechts €14,77.

Mis deze unieke gelegenheid niet om je kennis te verdiepen en praktische tips te krijgen die je direct kunt toepassen. Schrijf je vandaag nog in!

Check de datum en schaf nu jouw WEBINAR ticket aan

Herken jij jezelf in minstens drie van deze stellingen?

  • Ik ervaar sterke verlangens voor iemand anders dan mijn partner
  • Ik sluit mij af binnen mijn huidige relatie
  • Ik pieker over mijn keuzes
  • Mijn gezin is belangrijk voor mij
  • Ik slaap slecht
  • Ik twijfel over mijn relatie

Download dan nu ‘Verliefd op een ander’ en ontvang direct de eerste video gratis!

Ben jij in een rollercoaster van emoties beland door gevoelens voor iemand anders? Heeft de relatie met die ander zich zo ontwikkeld dat je twijfels hebt over je huidige relatie? Dan zijn deze vijf video’s perfect voor jou. Ze bieden je inzichten, steun en praktische handvatten om met deze complexe situatie om te gaan.

De eerste video ontvang je direct na aanmelding. Wacht niet langer en krijg de hulp die je nodig hebt!

ik wil wel scheiden
 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven