Met een ander naar bed geweest. Wat nu?

Er is iets in jouw leven gebeurd dat jou onzeker maakt over het voortbestaan van je relatie. Je bent met een ander naar bed geweest en zoekt naar manieren om hier mentaal mee om te gaan. Je bent nooit eerder vreemdgegaan en dit zal je behoorlijk overvallen.

Nooit eerder vreemdgegaan, mail Relatietherapeut Marieke Proper

Relatietherapeut Marieke Proper

Nooit eerder vreemdgegaan en nu wel met een ander naar bed geweest?

Op het platform rijkdominjerelatie.nl helpen we jou verder om jezelf en de situatie waar je in zit beter te begrijpen. Marieke Proper is oprichtster van het platform, relatietherapeut gespecialiseerd in overspel & burn-out. Marieke helpt jaarlijks honderden mensen overspel situaties doorgronden en voorbijkomen.

2 vragen die je jezelf kunt stellen als je met een ander naar bed geweest bent.

Marieke heeft koppels geholpen om met begrip voor elkaar te scheiden, dan wel samen verder te gaan na overspel en elkaar weer te vertrouwen. Een crisis te overkomen als het overspel uitkomt. In dit artikel deel ik 2 vragen met je die je jezelf kunt stellen als je met iemand anders naar bed bent geweest. Het zijn twee voor de hand liggende vragen. Marieke Proper gaat je handvatten geven bij de situatie waar jij midden in zit, zodat je leven niet ongewild en onbedoeld ‘eindigt’ in een chaos.

Ben jij vooral benieuwd wat de reden is dat je met een ander naar bed bent geweest?

Het kan zijn dat je (nog) niet op zoekt bent naar handvatten, maar dat je vooral wilt weten wat de reden dat je met iemand anders naar bed bent geweest? Dan raad ik je aan een online relatie analyse te boeken. Binnen een uur weet je de exacte reden van het overspel. We analyseren je huisige relatie, de overspelsituatie en ik stel je een aantal crusciale vragen om tot jouw relatieblauwdruk te komen. Na afloop van deze online sessie ontvang je een samenvatting, een tekening van jouw relatie blauwdruk en weet jij exact waarom jij ervoor open stond en met iemand anders naar bed bent geweest. Dergelijke informatie kan je verder helpen, ook bij het maken van een keuze over je relatie.

Ja, ik wil meer lezen over de online relatie analyse met Marieke Proper

ontrouw ontdekt verliefd affaire vreemdgaanStel jezelf deze 2 vragen.

1e vraag; Ben ik verliefd? Met een ander naar ben geweest & verliefd?

Een cruciale vraag om jezelf te stellen is deze; Ben ik verliefd op die ander? Want als dat zo is dan raad ik je aan mijn gratis videoreeks Verliefd op een ander direct te downloaden. Alle informaties die ik je geen in de video’s hebben duizenden andere mannen en vrouwen enorm veel inzichten gegeven. Als je niet zeker weet of je verliefd bent dan is het raadzaam je af te vragen wat maakt dat je toch met iemand anders naar bed bent gegaan. Ben je nog gelukkig met je partner? Zit je niet lekker in je vel? Had je te veel gedronken? Ben je verleid? Wat maakt dat je met iemand anders naar bed ging terwijl je van je eigen partner houdt? Als je geen antwoord hebt op die vraag, dan is het raadzaam om een online relatie analyse te boeken. Je krijgt binnen een uur Dieper inzicht in de reden van het overspel

2e vraag; Moet ik dit delen met mijn partner? Nooit eerder vreemdgegaan en vertellen?

Moet ik het mijn partner vertellen dat ik met een ander naar bed ben geweest? Dit is een belangrijke vraag om jezelf te stellen en het antwoord op dit vraag is van meer zaken afhankelijk. Overspel kan een tsunami aan emoties en pijn teweeg brengen bij een partner en daarmee ook bij jou. Vaak willen we onze man of vrouw helemaal geen pijn doen. Dat is één van de redenen waarom overspel vaak een geheim blijft. Een andere reden waarom we het niet delen is angst. We zijn bang direct op straat te worden gezet. Bang ons huis en gezin te verliezen. Bang voor de financiële gevolgen. We voelen ons afhankelijk van onze partner op een bepaald gebied en zijn bang dat als dit uitkomt we onze zekerheden verliezen. Dit tezamen vormen voor ons hele gegronde redenen om niet te vertellen dat we met een ander naar bed zijn geweest. Toch is het wel goed dat je jezelf de vraag stelt; moet ik dit met mijn partner delen? Deze vraag maakt je menselijk. Je wilt je partner niet bedriegen. Je wilt doorgaans geen dingen achterhouden. Als het overspel een one night stand betreft en je bent enorm geschrokken. Dan is het goed om jezelf af te vragen wat de reden is van het overspel. Stel je krijgt thuis weinig aandacht. En dat is de reden dat je ervoor openstond en met iemand anders naar bed bent geweest. Dan is het goed om met je partner te praten over het feit dat jullie langs elkaar heen leven. Wil je een gesprek met je partner voorbereiden? Dat kan. Ik heb honderden gesprekken voorbereid samen met mannen en vrouwen die hun partner wilde vertellen van het overspel.

Deelnemen aan het Webinar? Super interessant als jij wilt weten wat je kunt doen

Wil je na het lezen van dit artikel jouw verhaal delen met Marieke Proper voor raad en daad? Overweeg je hulp voor jezelf te zoeken, remote of High end?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Gerelateerd artikel 

Pin It on Pinterest

Share This