🔐

rijkdom in je relatie

Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven

Inhoud

Ontdek de Kracht van Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven met Marieke Proper!

Ben jij op zoek naar richting in een persoonlijke of relatiecrisis? Voel je dat het tijd is om jouw grenzen duidelijk te stellen en je diepste behoeften te communiceren? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou. Marieke Proper, gerenommeerd relatietherapeut van Rijkdominjerelatie.nl, presenteert een exclusief webinar: “Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven – Jouw Gids voor Persoonlijke Groei en Relatieherstel” voor slechts 22,-.

Wat Je Kunt Verwachten:

In dit krachtige uur (waarin je tevens een inkijk krijgt  in het online relatie coaching programma) deelt Marieke Proper essentiële inzichten en praktische tools die specifiek zijn ontworpen voor mensen die zich in een relatiecrisis bevinden of die hun persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau willen tillen. Dit webinar is jouw kans om de geheimen te ontdekken van effectieve communicatie en zelfbewustzijn die je zullen empoweren om jouw waarheden moedig te leven.

Hoe We Je Helpen:

  • Inzichtelijke Strategieën: Leer de kunst van het stellen van grenzen en het uitdrukken van je behoeften met behulp van bewezen strategieën die je relaties zullen transformeren.
  • Praktische Handvatten: Ontvang concrete handvatten en actiegerichte stappen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.
  • Nieuwe Perspectieven: Krijg toegang tot vernieuwende perspectieven die je zullen helpen je situatie vanuit een ander licht te zien, waardoor je nieuwe oplossingen voor oude problemen kunt vinden.

Het Resultaat: Na het bijwonen van dit webinar zul je uitgerust zijn met de kennis en vaardigheden om:

  • Jouw grenzen duidelijk en respectvol te stellen.
  • Jouw diepste behoeften effectief te communiceren.
  • De kwaliteit van je relaties te verbeteren.
  • Een sterker, meer zelfbewust individu te worden.

Dit webinar is niet zomaar een lezing; het is een interactieve ervaring die jou centraal stelt. Of je nu worstelt met relatieproblemen of simpelweg streeft naar persoonlijke groei, dit webinar is afgestemd op jouw unieke situatie.

Mis deze kans niet om je leven en relaties te transformeren. Krijg nu toegang tot het Webinar: “Grenzen Stellen en Behoeften Aangeven” en zet de eerste stap naar een rijker en meer vervullend leven. Jouw reis naar zelfontdekking en relatieherstel begint hier!

Download het webinar direct voor slechts 22,-
Relatietherapeut Marieke Proper
Relatietherapeut Marieke Proper

Welke ervaring kan relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

Persoonlijke trajecten zijn altijd High End.  Wat inhoud dat Marieke er is voor jou/jullie en ook op de momenten dat je haar nodig hebt. Zowel in de praktijk, als telefonisch en online. Ze helpt je door de moeilijkste fase heen. En heeft hierin veel succes behaald. Voor mensen in overspel situaties is het lastig om een keuze te maken. Marieke helpt je de juiste keuzes maken en het vertrouwen terug te krijgen in elkaar, te helen van liefdesverdriet (van een verbroken affaire) en/of van een scheiding of relatie trauma’s uit het verleden. Ze helpt jaarlijks honderden koppels en individuen met een bewezen strategie.

‘Kom je samen met je partner in relatietherapie?’

Relatietherapie biedt uitkomst voor jou/jullie als je verder wilt na overspel (of een diepe crisis), maar niet weet hoe? Het is cruciaal om actie te ondernemen en niet te blijven steken in de verwarring en pijn die een relatiecrisis of overspel met zich meebrengt. Een intakegesprek met Marieke Proper kan een wereld van verschil maken. Met haar expertise en empathische benadering biedt Marieke een veilige ruimte om je gevoelens te uiten, te begrijpen wat er is gebeurd, en te werken aan herstel.

Met deze intake beloofd Marieke helderheid, inzichten en perspectief’

Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis. Je krijgt helderheid over keuzes en antwoorden op je vragen en een duidelijk stappenplan naar herstel en perspectief voor de nabije toekomst.

Auteur Marieke Proper

Naast therapeut is Marieke o.a. auteur van de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1, deel 2 en deel 3 (2024).Daarnaast schreef Marieke het zelfhulp boek Hulp In Zicht. Marieke heeft vele video’s voor je klaarstaan. Daarnaast is ze actief op Spotify, en de verschillende social media platforms.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerd artikel over grenzen stellen

Volg Marieke en maak je klaar om de beste versie van jezelf te worden.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven