🔐

rijkdom in je relatie

Geen behoefte aan intiem zijn met je eigen man of vrouw. En gevoelens voor een ander. Wat te doen?

Inhoud

Geen behoefte aan intiem zijn met je eigen man of vrouw?

En gevoelens krijgen voor een ander?

Wat te doen?

Zojuist heb ik een video met je gedeeld, voor als jij worstelt met een sterk gevoel omdat je niet meer intiem wilt zijn met je eigen partner en gevoelens hebt voor iemand anders. Om geen argwaan te wekken en of de ander niet te kwetsen, neigen we soms toch in te gaan op pogingen van onze partner om intiem te zijn. We gaan daarmee over onze grenzen en voorkomen dat we hoeven te praten over onze gevoelens. Maar het is absoluut niet zonder risico’s voor onze gezondheid.

We riskeren een depressie of een burn-out als we constant over onze eigen grenzen heen stappen en toch intiem zijn. We gaan ons hierdoor alleen maar verder terugtrekken in onze schulp, minder communiceren en door de stress en piekergedachten zelfs minder goed slapen. Op deze pagina vind je allerlei informatie die je vanaf vandaag de inzichten en handvatten kan bieden om ervoor te zorgen dat je helderheid krijgt en handvatten om met deze lastige situatie om te gaan.

Geen behoefte aan intiem zijn met je eigen man of vrouw
Geen behoefte aan intiem zijn met eigen man of vrouw

En gevoelens voor een ander. Wat te doen?

Als eerste is het raadzaam om de Gratis video reeks Verliefd op een ander te downloaden. Je ontvangt 5 video’s die je veel steun, herkenning en handvatten gaan geven om om te gaan met deze uiterst ingewikkelde situatie. Check je spambox als je niet direct een mail ontvangt na inschrijving.

 

 

Geen behoefte aan intiem zijn met je eigen man of vrouw, maakt dat we al snel denken dat we een keuze moeten maken.

Als we Het niet meer voelen, dan zijn we geneigd te denken dat we de relatie moeten verbreken. Je gevoelens voor de ander staan behoorlijk in de weg. Jij en je partner hebben veel samen opgebouwd. Een heel leven. Gemeenschappelijke vrienden, familiebanden, een gezin en of dieren en een gezamenlijk huis. Dat geef je niet zomaar op. De worsteling van binnen geeft stress. Het is belangrijk om eerst rust en helderheid te vinden en geen overhaaste beslissingen te nemen. Dingen te zeggen die je niet kan terugdraaien. Zoek raad en helderheid voordat je een keuze maakt.

Volg je gevoel en zoek uit waar jullie de verbinding zijn verloren, zodat je openstond voor een ander.

Stel grenzen aan intimiteit. ga niet over je grenzen heen. Ga in jezelf opzoek naar antwoorden. Hoe komt het dat je openstond voor deze andere man of vrouw. Wat heeft die persoon jou gebracht? Wat heb je gemist binnen je eigen relatie? Stel jezelf eerlijke vragen. En vraag jezelf tegelijkertijd af of de route van de affaire ook de route is om te bewandelen.

Je neemt grote risico’s met datgene dat je zorgvuldig hebt opgebouwd samen en het kan jullie beiden veel verdriet doen als een affaire uitkomt. Over je grenzen gaan op intiem gebied en het gesprek niet aangaan met elkaar kan leiden tot depressie en of burn-out. Het is van belang dat je je weer gaat openen. Desnoods naar een buitenstaander als mij. Een professional die zonder oordeel luistert en met je meedenkt.

Hoe kan ik jou helpen als je geen behoefte hebt aan intimiteit met je partner en gevoelens hebt voor iemand anders?

Ik heb allerlei vormen om jou bij te staan. Video, online relatie coaching programma’s , telefonische sessies of consulten in de praktijk. Om na te gaan hoe ik je van dienst kan zijn vraag ik je om het contactformulier in te vullen, zodat we samen kunnen kijken of en hoe ik je het beste kan bijstaan.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Welke ervaring kan ik relatie therapeut, Marieke Proper, met jou delen?

relatie therapeut Marieke Proper‘Als professional ben ik erin gespecialiseerd om jullie te helpen relatieproblemen te overwinnen. Door samen te werken brengen we herstel na overspel, emotionele genezing en vertrouwen terug. Door mijn betrokkenheid ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. Je kunt online met mij samenwerken, of vanuit mijn praktijk in het Gooi.

Waar ik jaarlijks mannen en vrouwen met succes begeleid in High End trajecten.   Ik heb reeds honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen om spoedig weer vertrouwen te ervaren.

Naast mijn werk als therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

 

 

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven