Ben je klaar voor een doorbraak in je relatie, boek een strategie call?

Ontdek hoe de Exclusieve 360° strategie call met Marieke Proper, jouw/jullie eerste stap kan zijn naar een diepere, rijkere relatie en een leven vol voldoening. Met meer dan 15 jaar ervaring in relatietherapie en een speciale focus op de complexiteiten van intimiteit, vreemdgaan en burn-out, biedt Marieke Proper een unieke kans om in deze strategie call de kern van je relatie- en persoonlijke uitdagingen te bereiken en direct een plan te maken voor de toekomst.

Wat kun je verwachten van een 360 strategie call?

  • Diepgaande Persoonlijke Analyse: Een 60/90 minuten durend persoonlijk gesprek waarin we jouw/jullie situatie uitgebreid bespreken, van je relatiestatus tot aan eventuele zakelijke uitdagingen.
  • Op Maat Gemaakte Aanpak: Gebaseerd op de intake, ontwikkelen we een strategie die specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.
  • Vertrouwelijkheid & Ondersteuning: Een veilige ruimte waar openheid en vertrouwelijkheid voorop staan, zodat je je vrij voelt om te delen en te verkennen.
  • De Eerste Stap naar Verandering: Deze call is speciaal ontworpen om jou een duidelijk pad voorwaarts te bieden, met praktische stappen en inzichten.

Voor Wie Is de 360 strategie call?

De Exclusieve 360° Intake Call is perfect voor jou als:

Je diepere verbinding en rijkdom in je relatie wilt ontdekken.
Je worstelt met de nasleep van vreemdgaan of burn-out.
Je klaar bent voor een leven en relatie vol intimiteit en geluk.
Je bereid bent om te investeren in je persoonlijke groei en relatieherstel.

Strategie call Rijkdom in je relatie vreemdgaan

Relatietherapeut Marieke Proper

Wat Maakt Dit Anders?

Unieke Specialisatie: Marieke haar expertise in relatietherapie, met een focus op herstel na vreemdgaan, hormoonherstel bij gebrek aan intimiteit & burn-out, biedt een zeldzaam inzicht en benadering die je nergens anders zult vinden.

Holistic View: De 360° benadering kijkt naar alle aspecten van je leven en relatie, voor een volledig begrip en een grondig actieplan.

High-End Persoonlijke Aandacht: Met slechts een beperkt aantal intakegesprekken beschikbaar, ben je verzekerd van Marieke haar volledige aandacht en expertise.

Exclusief programma voor high-end professionals met een druk bezette agenda

Marieke Proper, met haar exclusieve programma’s, heeft al honderden stellen en individuen succesvol begeleid en ondersteund, waaronder high-end cliënten die haar aanpak zeer waarderen. Haar benadering focust op aandacht voor de persoon en de situatie, een unieke methode die ver afstaat van de standaard aanpak. Bij Marieke gaat het niet om het aantal uren, maar om de kwaliteit en de resultaten. Het verwerkingsproces en de heling van de ziel vereisen meer dan enkele afspraken in een traditionele praktijk.

Investeer in Jouw Toekomst

Deze Exclusieve 360° Intake Call is jouw kans om te investeren in de meest waardevolle aspecten van je leven: je relaties en jezelf. Marieke haar toewijding aan jouw succes en welzijn is ongeëvenaard, en dit is de eerste stap naar de transformatie waar je naar op zoek bent. High End begeleiding varieert van intensiteit en duur. Het is altijd maatwerk. Als je spoedig de juiste stappen wilt maken, voor jouw leven en relatie, dan ben je bij Marieke Proper aan het goede adres.

Hoe aan te Melden?

Ruimte voor deze exclusieve intakegesprekken en High End begeleiding is beperkt. Om jouw plek te verzekeren en de eerste stap te zetten naar een leven en relatie vol verbinding, vertrouwen en succes op alle vlakken, klik hieronder voor meer informatie en om je aan te melden. Voorafgaand aan deze 360 call stellen we je alvast wat belangrijke vragen en leren we jou graag alvast beter kennen. Na ontvangst van dit intakeformulier nemen we contact met je op voor het inplannen van de 360 strategie call. Reserveer Jouw Exclusieve 360° strategie call, vul het intake formulier in.

Gevraagde investering voor deze strategie call is momenteel 300,- incl. btw. Ondernemers ontvangen wanneer gewenst een zakelijke factuur. Wanneer er vanuit de intake High End begeleiding wordt aangegaan ontvangt u geen factuur voor de intake.

Wees niet bang om te investeren in je toekomst. Rijkdom in je relatie is opgericht door Marieke Proper, die ook auteur is van meerdere boeken.

(Her)Ontdek de Rijkdom in Jouw Relatie: De Exclusieve 360° Strategie Call

Ben je/ zijn jullie klaar voor een doorbraak in je relatie en leven? Ontdek hoe de Exclusieve 360° Intake Call met Marieke Proper, jouw eerste stap kan zijn naar een diepere, rijkere relatie en een leven vol voldoening. Met veel ervaring in haar praktijk in relatietherapie en een speciale focus op de complexiteiten van vreemdgaan en burn-outs, biedt Marieke een unieke kans om de kern van je relatie- en persoonlijke uitdagingen te bereiken. Ter voorbereiding volgen hier alvast vragen over jouw / jullie situatie.

Intake Formulier

Persoon(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Email adres(Vereist)
Adres

Werk & Opleiding

Relatiestatus en Gezinssamenstelling

Ervaringen met Vreemdgaan en Burn-outs

Financiën en Budget (Niet Verplicht)

Hulpverleningsgeschiedenis en Doelen

Overige Informatie

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Gerelateerd artikel

Pin It on Pinterest

Share This