Help! Ik zit in een affaire met mijn Tweelingziel

Dit artikel is speciaal geschreven voor jou als je verwikkelt bent geraakt in een ingewikkelde situatie omdat je hals over kop verliefd ent geworden op iemand anders en je nu afvraagt wat je moet doen met de gedachten ; ‘Help! Ik zit in een affaire met mijn Tweelingziel’

Voor ik raadzame tips ga geven over hetgeen je kunt doen wanneer je verliefd bent geworden en in een affaire zit met jouw Tweelingziel zal ik kort iets over mezelf vertellen, maar ook voorbeelden geven uit mij praktijk van mensen die in een affaire zitten met hun tweelingziel. Ik werk als relatietherapeut, gespecialiseerd om mensen in verbinding te brengen na een crisis en of overspel. In dit artikel, maar ook via video (YouTube) en met mijn boeken help ik velen duizenden mensen die onzeker zijn over hun relatie. Ik heb 2 bestsellers geschreven, waaronder In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 en 2, de boeken gaan over het leven van de jonge moeder Madelin die verliefd wordt op een zakenrelatie van haar man.

‘Een rollercoaster! zo omschrijf ik een affaire met mijn Tweelingziel’

Als je het gevoel hebt in een affaire te zitten met jouw Tweelingziel dan kunnen we stellen dat je leven op dit moment één grote chaos dreigt te worden, als dit zo door gaat. De verliefdheid is zo heftig dat je er alles voor op het spel zet en enorme risico’s neemt. Wellicht heb je kinderen, een gezamenlijk thuis en verantwoordelijkheden met een partner en jarenlang in een monogame relatie geleefd. Jij bent helemaal niet het type vreemdganger. Maar nu je in deze affaire zit lijkt er bijna geen weg terug. De verliefdheid houd je de hele dag bezig. Je slaapt er zelfs slecht van. Ik heb 5 video’s voor je opgenomen als je hals over kop verliefd bent geworden en jij de grip op je leven dreigt kwijt te raken. Ik geef je tips en inzichten waar je specifiek in deze situatie veel aan hebt. Zeker voor mensen die helemaal niet willen scheiden is het belangrijk om Nu in actie te komen. Download de video reeks Verliefd op een ander geheel gratis.

‘Een affaire met mijn Tweelingziel. Ik voel mij thuis, begrepen, we hebben een enorme aantrekkingskracht. Het is gewoon onmogelijk om de relatie te stoppen. Ik wordt direct heel verdrietig en deprie’ zegt Yvette.

Ik heb honderden vrouwen en mannen gesproken met een vergelijkbaar verhaal als Yvette. Yvette is 23 jaar getrouwd. Eigenlijk altijd best tevreden geweest. Heeft een leven waar velen jaloers op zijn. Een mooi huis, een boot, een lieve zorgzame vader voor haar twee kinderen. Een man die begripvol is en waar ze zelfs de affaire aan heeft opgebiecht. ‘Hij wil onze relatie redden en ons niet kwijt’ Yvette heeft het contact en de affaire met wat zij omschrijft als haar tweelingziel al talloze keren verbroken. Ze beland dan in een diep donker gat van gemis en pijn. Het verdriet is te groot om te kunnen dragen. Ze voelt zich niet meer seksueel aangetrokken tot haar man en weet zich geen raad. Ook zij wil eigenlijk helemaal niet scheiden. Maar wat moet ze nu doen? Yvette en haar man overwegen een tweede huis te huren, zodat Yvette kan nadenken.

Zit jij in een vergelijkbare situatie als Yvette dan kan het helpen om eens met een onafhankelijk persoon te praten. Iemand met veel professioneel ervaring met zeer vergelijkbare situaties. Een telefonisch consult van een uur geeft lucht, helderheid en perspectief.

‘Een affaire met mijn Tweelingziel. Ik heb mijn gezin meer dan 10 jaar voorgelogen.’

Er komen meer dan eens mensen bij mij die al meer dan 10 jaar een affaire hebben. Wat maakt dat deze relaties standhouden? Wat doen deze mensen zichzelf en hun omgeving aan. Hoe kijken ze erop terug? Waarom lukt het niet de affaire te stoppen. Chantal en Menno komen bij mij omdat ze hun affaire willen stoppen. Na meer dan 10 jaar. Ze weten echter niet hoe ze zonder al te veel kleerscheuren van elkaar los kunnen komen. Chantal had altijd gehoopt dat Menno zijn gezin zou verlaten en gewacht tot dat moment. Menno is erachter gekomen dat hij niet langer een dubbelleven wil leiden. De onderlinge verhouding heeft hen heel veel gekost. Ze hebben zich beiden jarenlang in bochten gewrongen om elkaar te zien. Zijn een keer zwanger geraakt. Hebben meermaals overwogen hun huwelijken te verbreken. Hebben zich meer dan 10 jaar niet seksueel opengesteld voor hun eigen partners. Beiden veel relatieproblemen gehad. Waarvoor? Om hun affaire in stand te kunnen houden en maar geen keus te hoeven maken. Nu ze bij mij zijn vallen er veel tranen en wordt de relatie definitief beëindigd. Chantal is boos en voelt zich gebruikt. Ze is aan het lijntje gehouden. Meer dan 10 jaar. Zo zegt ze zelf. Het verdriet zal ze in haar eentje verwerken.

De bovenstaande zijn er 2 van de ontelbare die ik met mij meedraag. De namen en situaties zijn verdraaid om privacy te waarborgen, maar ik kan je verzekeren dat het niet overdreven is. Er is veel verdriet dat schuilgaat achter deze deuren. Een zielsverwant tegenkomen en ermee in een affaire belanden is een zware last om te dragen. Als je niet sterk genoeg bent om de lessen eruit mee te nemen en je leven te transformeren kan je in een jarenlange situatie zitten die veel energie kost en weinig brengt.

Herken jij je in het verhaal van Yvette of Chantal? Of heeft jouw partner een affaire opgebiecht? Stuur mij gerust een mail,

Warme groeten, Marieke Proper info@rijkdominjerelatie.nl Whats app 06-23549844

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This