Er wordt zo veel geschreven over Tweelingzielen. Ikzelf schreef er zelfs meerdere boeken over. In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 & 2 gingen maar liefst 10.000 keer over de toonbank. Nu komt er een derde deel aan. Misschien is die ten tijde dat jij dit artikel leest al uit. Houd de boekenwinkels in de gaten 🙂

Als je tweelingzielen (een stel) ontmoet dan voel je aan alles dat er een bijzondere levenslijn is tussen beiden. Echte liefde is voelbaar, merkbaar en waarneembaar in de energie. Ook een omgeving kan die STERKE energie moeiteloos oppikken.

((Meer lezen over Tweelingzielen? Ik heb een blog geschreven met maar liefst 21 kenmerken van Tweelingzielen . Klik gerust even door naar dat artikel. ))

1. Gemoedelijk

Ik zou de relatie als gemoedelijk omschrijven. Waarom? Omdat ik weet dat deze twee zielen waanzinnig goed samen kunnen zijn. Uren, dagen, weken en eeuwig zelfs. Ego zaken en angsten kunnen bij tijd en wijlen ook tussen hen ellende, verdriet en of onrust veroorzaken. maar als het beiden lukt boven zichzelf uit te stijgen dan zou ik de relatie eerder als gemoedelijk omschrijven.

2. Kwetsbaar

Als het Tweelingzielen lukt zich te openen naar elkaar dan zijn hele kwetsbare onderwerpen bespreekbaar. Diepe geheimen worden gedeeld. Pijnen geheeld. Ik zou zeggen dat alles bespreekbaar is tussen tweelingzielen. De verbinding verdiept zich ook als één of beiden zich echt durft open te stellen en zijn of haar meest kwetsbare gedachtes bloot durft te geven. Praten over dagelijkse emoties en pijnen werkt direct helend binnen deze relatie, omdat echte empathie wordt ervaren.

3. Vrijheid

Tweelingzielen die voorbij ego en angsten komen durven elkaar vrij te laten, maar ook te praten over wat deze vrijheid met hen doet. Open relaties komen vaak voor binnen deze connecties. Een open relatie is niet persé makkelijk. Ook niet voor Tweelingzielen. Oude pijnen kunnen geraakt worden. Angsten getriggerd. Het is boeiend om dit proces met elkaar door te spreken. Zo verlies je niet de verbinding met elkaar, maar tevens blijft vrijheid voor beiden binnen handbereik.

4. Gelijkgestemd

Tweelingzielen luisteren en durven te confronteren daar waar ze het niet met elkaar eens zijn, bijv. door verschil in opvoeding en/of bijgebrachte normen en waarden . Hierdoor kunnen er lange gesprekken ontstaan over vroeger. Ze houden van filosoferen en elkaar dingen leren. Ze zijn er in de regel op uit om gelijkgestemd te zijn, dus snijden ze graag onderwerpen aan waarover ze het snel eens zijn en die hen beiden bezighoudt op dat moment. Ze kunnen één onderwerp helemaal uitdiepen. Ze zijn er op uit de ander (ondanks een soms lichte confrontatie) een beter gevoel te geven over zichzelf en praten hoopgevend over de uitdaging waar de ander mee kampt.

5. Aantrekking

Typerend is de enorme aantrekkingskracht tussen Tweelingzielen. Ze gaan het liefst dicht bij elkaar zitten. Kijken elkaar graag in de ogen. Fantaseren over intiem zijn met elkaar. En houden een lijntje, ook als ze elkaar langer niet zien door omstandigheden. Ze dromen dan over intimiteit met elkaar, of fantaseren tijdens de seks met iemand anders over hun Tweelingziel. Eigenlijk is geen aanraking zo sterk als die van je Tweelingziel.

In een affaire beland met je Tweelingziel?

Ai, dat is pittig. In dat geval adviseer ik je de gratis video reeks Verliefd op een ander te kijken. Dit heeft je leven zeer waarschijnlijk behoorlijk op z’n kop gezet. Het kan zijn dat je kampt met slaapproblemen en of grote WAT NU? vraagstukken. Ik help je graag jezelf en jouw situatie beter begrijpen.

Pin It on Pinterest

Share This