🔐

rijkdom in je relatie

Maar liefst 21 kenmerken van een Tweelingziel

Inhoud

Zit jij in een relatie en ben je verliefd geworden op iemand anders, een andere Tweelingziel? Ik heb vijf video’s voor je opgenomen die je geheel gratis kunt downloaden. In de afgelopen jaren ben ik met honderden, zo niet duizenden mannen en vrouwen in contact geweest die in dezelfde situatie zaten als jij. Ik zal wat helderheid en herkenning proberen te scheppen in deze ingewikkelde tijd. Mijn roman In De Ban Van De Tweelingziel is meer dan 10.000 keer verkocht. Alle verhalen van zowel mijn mannelijke als vrouwelijke lezers en klanten tezamen hebben mij veel inzichten gegeven. Ik deel mijn inzichten graag met jou, om je verder te helpen.

Maar liefst 21 kenmerken van een tweelingziel samengesteld

Zielsverwanten ontmoeten elkaar niet – ze zijn al verbonden – Rumi (The Essential Rumi). Sommige zielsverwanten zeggen dat ze het bij de eerste ontmoeting direct wisten. Een dieper gevoel bij elkaar te horen. Dat is uniek! Het is altijd goed om je bewust te zijn van de mensen waarmee je leeft en die je ontmoet. Je ontmoet sommige mensen namelijk niet zomaar. Een overzicht van 21 kenmerken van zo’n tweelingziel:

 1. Deze persoon speelt vanaf jullie ontmoeting een hele belangrijke rol in je eigen ontwikkeling.
 2. Je voelt met deze persoon een directe, intense verbinding die tegelijkertijd stimulerend én confronterend is.
 1. Je hebt het gevoel dat je eindelijk een “thuis” of veilige plek hebt gevonden bij je tweelingziel.
 2. Je bent in staat om 100% je authentieke zelf te zijn – zonder de angst voor afwijzing, vervolging of oordeel van hem of haar.
 3. Je belichaamt beiden de yin en yang. Met andere woorden; je donkere kant wordt gebalanceerd door hun lichte kant, en hun donkere kant wordt in evenwicht gehouden door jouw lichte kant.
 4. In zijn of haar bijzijn voel je dat je groter bent dan je beperkte identiteit. Je voelt je nooit klein bij deze persoon. Je komt in tegenstelling tot bloei.
 5. Hij of zij maakt je een beter persoon en je maakt hem of haar een beter persoon. Het is je er altijd aan gelegen dat het de ander goed gaat en andersom. Onvoorwaardelijke liefde.
 6. Het kenmerkt een spirituele relatie. Met andere woorden; je behoudt nog steeds je vrijheid, ook al heb je misschien een relatie met hem of haar.
 7. Je bent nauwkeurig afgestemd op de energie van je tweelingziel en ze zijn nauwkeurig afgestemd op de jouwe. Dit betekent dat jullie je beiden heel erg bewust zijn van het huidige spel van energie (gelukkig of verdrietig, boos of vergevingsgezind, open of achterhoudend) aanwezig in de verbinding. Jullie zijn beiden daarom zeer empathisch naar elkaar.
 8. Je hebt het gevoel dat je je hele leven op deze persoon hebt gewacht. Geduld is in jullie relatie sowieso een belangrijk sleutelwoord.
 9. Jullie verbinden beiden diep en weerspiegelen elkaars diepere waarden en aspiraties voor het leven buiten oppervlakkige overeenkomsten. Egopatronen worden direct blootgelegd en spelen binnen deze relatie geen rol.
 10. Je tweelingziel is een spiegel van wat je vreest en verlangt. Tegelijkertijd vormt deze relatie een bron van innerlijke genezing. In veiligheid kan je oude pijnpatronen langzaamaan onder ogen zien en liefdevol samen bekijken.
 11. Als je het slachtoffer wilt spelen, zal je tweelingziel een sterk persoon zijn die weigert je medelijden of medeleven te geven. Hij of zij helpt je deze patronen te doorbreken.
 12. Als je creativiteit onderdrukt wordt, zal je tweelingziel een bloeiende kunstenaar zijn. Op deze manier dagen onze tweelingvlammen ons uit onze eigen talenten te ontwikkelen en ermee bezig te blijven. Ze helpen ons bij het overwinnen van faalangst.
 13. Het maakt niet uit hoe vaak je je tweelingziel vermijdt of verlaat, je bent altijd magnetisch tot elkaar aangetrokken en blijft elkaar onverminderd zien, voelen en stimuleren. (Verwar dit niet met destructieve relatiecomplexen.)
 14. Eén van jullie is volwassener dan de ander en dient vaak als de leraar, counselor of vertrouwenspersoon binnen de relatie.
 15. Je leert belangrijke levenslessen zoals vergeving, dankbaarheid, empathie en ruimdenkendheid door hem en haar.
 16. Jullie verbinding is veelzijdig. Met andere woorden, je tweelingvlam is waarschijnlijk je beste vriend, minnaar, leraar, verzorger en muze tegelijk.
 17. Je tweelingvlam probeert je niet te veranderen. Ze accepteren je voor wie je bent en in welke fase je bent en moedigen je aan hetzelfde voor jezelf te doen (en omgekeerd).
 18. Je kunt overal eerlijk over zijn. Dit is heel bijzonder, maar waar. Je kunt bijvoorbeeld ook spreken over het afstandelijke gedrag van je huidige vrouw.
 19. Samen voel je je allebei gedreven naar een hoger doel, spiritueel, sociaal of ecologisch.

Lees meer over jouw tweelingziel

In de ban van de tweelingziel is een verhaal over liefde, passie, grenzen verleggen, jezelf verliezen en opnieuw leren kennen. Valt het mooie leven dat je hebt stukje bij beetje uit elkaar of is de ontmoeting met je tweelingvlam juist een zegen? Er is ook een deel 2 van In de ban van de tweelingziel. Download ook eens mijn video’s. Ook kun je mijn contactformulier invullen of een WhatsAppbericht sturen naar 06-23549844. Ik help je dan graag met mijn unieke vorm van relatietherapie.

Zit jij in een vaste relatie en heb jij diepe gevoelens voor iemand anders?

Bekijk dan mijn videoreeks Verliefd op een ander helemaal gratis en vindt herkenning, steun en handvatten.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven