🔐

rijkdom in je relatie

Wel of niet uit elkaar na overspel? Deze 2 mensen maakten de juiste beslissing!

Inhoud

Wel of niet uit elkaar na overspel?

Dit is een vraag die mensen de hele dag bezig kan houden. Een vraag waar je ook ‘s nachts van wakker kan liggen. Voors en tegens gaat afwegen. Je partner het boetekleed poogt toe te schuiven of kapot gaat van schuldgevoelens. Dit is ook een innerlijke strijd waarbij je je geheel kunt gaan afsluiten voor je gevoelens en of voor je partner. Eenieder die in een overspel situatie is beland worstelt met deze vraag. Ga je wel of niet uit elkaar na overspel? En als je dan al bij elkaar blijft, wat is er dan nog over van het vertrouwen en of de relatie? Kan je überhaupt wel verder samen? Een Keuze maken bij overspel is echt razend lastig. Er staat zoveel op het spel. Je thuis, familie, de banden met vrienden, soms zelfs je baan en ga zo maar voort.

Verliefd op een ander?

Heb jij diepe gevoelens voor iemand anders. Dreigen jij en je partner elkaar te verliezen? Sluit jij je steeds verder af binnen je relatie doordat je gevoelens hebt voor een ander? Heeft de verliefdheid een enorme impact op jouw doen en laten? Dan raad ik je aan direct de videoreeks ‘Verliefd op een ander’ te downloaden. Marieke Proper, Relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel legt je in 5 duidelijke video’s helemaal gratis uit, wat er met jou gebeurd op het moment dat je verliefd wordt op iemand anders. Je krijgt anoniem en kosteloos inzichten, handvatten en een nieuw perspectief.

Deze 2 mensen maakten de juiste beslissing!

Er zijn  twee type mensen die mij achteraf bedanken. In de video vertel ik er ook over. Vaak krijg ik een jaar na dato nog bedankmails. Deze twee type mensen maakten de juiste beslissing.

  • De ene besloot de verbinding met zichzelf te herstellen en werkelijk in het hier en nu weer contact te gaan maken met zijn of haar partner. Deze partners hervonden het geluk en deze mensen schreven mij hoe blij ze waren dat ze juist NIET zijn gaan scheiden. Deze mensen hebben een reden gevonden in het ontstaan van de verliefdheid om aan de relatie te werken. Dit waren vaak mensen met jonge kinderen onder de tien jaar, die een behoorlijk harmonieuze relatie hadden met hun partner en om bepaalde redenen toch openstonden voor een ander. Met deze mensen heb ik samengewerkt en zij hervonden zichzelf en elkaar weer in de relatie en zijn heel blij dat ze een scheiding af konden wenden.
  • Dan is er een tweede type mens dat mij achteraf bedankt. Dat zijn mensen die in een zeer destructieve relatie zaten. Een relatie met veel ruzie en onbegrip. Met veel pijn en verdriet. Mannen of vrouwen die een zeer dominante partner hadden of een partner die zeer instabiel was. Een ongelijkwaardige relatie, met weinig inlevingsvermogen en/of amper begrip voor de ander. Deze mensen waren al jaren diep ongelukkig in hun relatie, onzeker over zichzelf geworden en angstig om alleen verder te gaan, maar ook diep ongelukkig. Deze mensen hebben met mijn hulp de relatie kunnen verlaten en een eigen leven kunnen opbouwen. Stap voor stap.

Telefonisch consult voor meer helderheid bij de vraag Wel of niet uit elkaar na overspel?

Wil jij na het zien van deze video en het lezen van dit artikel meer weten over wat een telefonisch consult met relatietherapeut Marieke Proper voor jou kan betekenen? Of wil je eerst jouw verhaal delen? Om te zien of een telefonisch consult jou verder kan helpen?

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven