🔐

rijkdom in je relatie

Wat zijn de 3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht en de 4 redenen dat jij je nu niet aangetrokken voelt tot je eigen partner?

In deze video vertel ik je in ongeveer een half uur de 4 redenen dat jij je nu niet aangetrokken voelt tot je eigen partner. Het kan zijn dat de aantrekkingskracht er nooit echt is geweest. Het kan ook dat jullie het gevoel van passie en intimiteit ooit wel voelde, maar dat in de loop der tijd is verdwenen. Tot slot kan een bepaalde gebeurtenis ervoor hebben gezorgd dat jij je nu niet meer tot je partner aangetrokken voelt, of andersom hij/zij niet (meer) tot jou. Een pijnlijke en verdrietig situatie waar ik je graag bij verder help. Maar voor ik de 3 sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht met je kan delen, is het belangrijk dat jij weet wat de reden(en zijn) is dat de aantrekkingskracht momenteel ontbreekt.

Natuurlijke aantrekkingskracht versus Broer/Zus relatie

Als de aantrekkingskracht tussen partners ontbreekt, of nauwelijks (meer) aanwezig is, dan kan dat een enorme druk leggen op jouw relatiegeluk. Je kan je zorgen gaan maken over jullie toekomst samen. Je bent immers een romantisch stel en wilt geen broer/zus relatie. Het kan zelfs zijn dat jij je wel tot iemand anders aangetrokken voelt en niet tot je eigen partner. Dat is enorm lastig. Je hebt dan het gevoel dat je iets mist. Zeker als jij graag bij je partner wilt blijven en een fijn intiem leven voor jou (en/of voor je partner) belangrijk is, is het goed om de situatie eens vanuit een ander perspectief te bekijken. Dat kan op 11/11 tijdens de online Masterclass die ik geef speciaal voor jou als jij de aantrekkingskracht met jouw partner terug wilt krijgen, maar niet weet hoe? Ik help al jaren koppels in een overspel situatie(s). Ik heb honderden koppels geholpen om het vertrouwen terug te winnen en door een crisis te komen. En weet dat het voor veel koppels lastig is om ook weer een fijn intiem leven te krijgen samen, zeker na een crisis. In deze masterclass ga ik je exact vertellen wat er nodig is voor meer natuurlijke aantrekkingskracht.

Wat het jou oplevert als jij je nu aanmeldt voor de online masterclass,3 sleutels tot natuurlijke Aantrekkingskracht;

  • Je begrijpt beter waarom er nu weinig aantrekkingskracht is
  • Je zal stoppen met vrijen vanuit een schuldgevoel
  • Je krijgt 3 belangrijke sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht die werken
  • Je krijg direct handvatten om direct mee verder te kunnen

Na aanschaf ontvang je direct de Online Masterclass met de 3 sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht in jouw inbox.

Deze masterclass is voor mensen die niet willen settelen voor een broer/zus relatie. Voor partners die hun relatie graag in stand willen houden en willen weten wat hun partner nu in vuur en vlam zet. Voor mannen en vrouwen die waarde hechten aan een diepe verbinding en intimiteit belangrijk vinden en dat nu missen binnen hun partner relatie. Voor partners die voelen dat er iets wezenlijks mist (een bepaald gevoel) en hier graag iets aan willen gaan doen, zodat ze het gevoel van passie en intiem willen zijn terug krijgen in de relatie. Na aanschaf ontvang je direct toegang tot de drie sleutels tot natuurlijke aantrekkingskracht met jouw eigen partner.

Scroll naar boven