Een keuze maken bij overspel, download nu de videoreeks en ontvang direct 3 video’s

Voor wie heb ik de video reeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ opgenomen?

Voor als;

  • jij twijfelt over je huidige relatie
  • je overweegt om je relatie te verbreken
  • je stress hebt van al het piekeren
  • jij verliefd bent geworden op iemand anders
Ja, ik wil de videoreeks ‘Keuze maken bij overspel’ aanschaffen.

 

Door wie is de pagina; Keuze maken bij overspel, geschreven?

Deze pagina is geschreven door Marieke Proper, auteur van bestseller In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 & 2, relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel, relatiecrisis en burn-out. Deze pagina is geschreven nadat ik honderden gesprekken heb gevoerd met mensen die in overspel situaties terecht zijn gekomen. Velen van hen zijn bij mij in de praktijk geweest en heb ik geholpen in het proces van het maken van een weloverwogen keuze. Velen wilden scheiden en heb ik begeleid tijdens het proces van uit elkaar gaan. Een aantal cruciale inzichten van klanten vanuit gesprekken en deze impactvolle trajecten maak ik in de videoreeks Keuze maken bij overspel, graag toegankelijk voor jou.

Wat maakt het zo lastig voor partners om een Keuze te maken bij overspel?

De keuzes waarmee mensen worstelen in een situatie rondom overspel of een affaire, zijn het al dan niet verbreken van de relatie en/of de affaire. Parallel loopt er vaak een rouwproces. Omdat er iemand losgelaten wordt. Een partner waarmee je een langdurige relatie hebt opgebouwd loslaten is heel complex en pijnlijk, maar een affaire verbreken ook. Er wordt wel degelijk liefde gevoeld voor een affaire.

Laten we het eens verder uiteenzetten;

Onze relatie verbreken brengt allerlei vraagstukken met zich mee. Zowel emotioneel als materieel. Onze relatie vormt een belangrijke bouwsteen. Een stabiele factor. Een relatie hebben, ook al is deze niet perfect geeft in een bepaalde mate zekerheid. Daarnaast heeft het verbreken van een relatie grote gevolgen. We worden geconfronteerd met onze afhankelijkheden. Dat geldt niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze partner. Denk alleen al aan het thuis dat je samen hebt gecreëerd. Voor eventuele kinderen als die er zijn is het minstens zo impactvol.

Denk ook aan gezamenlijke vrienden en familie. Vaak vergeven partners liever het overspel dan alles overhoop te halen. Een scheiding is heftig. Hoewel een keuze maken ogenschijnlijk een opluchting kan lijken komt er met een scheiding zoveel op je af. Emoties van je partner. Je eigen verdriet. Schuldgevoelens naar de kinderen, het zoeken van een nieuw huis, financiële zorgen, ga zo maar door. Dat een keuze maken na overspel verdomd lastig is, dat is heel begrijpelijk.

Hoe gaat het nu met jou?

Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens kunnen plaatsmaken voor zorgen over de toekomst. Je wilt een weloverwogen beslissing maken. Maar hoe gaat dat als de gehele situatie aanvoelt als een emotionele rollercoaster?
Allereerst; Hoe gaat het met je? Hoe slaap je? Sta je in de alert-stand of ben je op momenten nog ontspannen? Heb je het gevoel van dag tot dag te leven. Doe je je dingen op de autopiot? of ben je in contact met je eigen behoeftes en lukt het je hiernaar te handelen? Het is goed om jezelf een aantal van dit soort vragen voor te leggen, omdat je voor een belangrijke keuze staat.
Zoals ik al zei; kan het verbreken van welke relatie een rouwproces op gang brengen.
Dit geldt ook voor het verbreken van een affaire. Daar kan je vaak wel wat hulp bij gebruiken. Diepe pijnen (ook uit het verleden) kunnen aangeraakt worden. Neem gerust contact op als je merkt dat dit een enorme impact heeft op jou functioneren.

Als je verliefd bent op een ander dan gebeurd er van alles in je lichaam. Je gaat allerlei hormonen aanmaken. Gelukshormonen, knuffelhormonen, etc.  Die persoon heeft je hoofd op hol gebracht en je hart sneller laten kloppen. Je laten ervaren dat er meer is en enkele pijnlijke zaken in je relatie blootgelegd. De situatie is er dus niet makkelijker op geworden. En de keuze al helemaal niet. Die keuze geeft stress en daardoor maak je weer allerlei stresshormonen aan. Ik vertel je daar graag meer over..

Welke 3 keuzes kan je maken bij overspel?

Vaak denken we dat we 2 keuzes hebben.

Of we verbreken de relatie, of we blijven bij elkaar.

Dat zijn beide hele belangrijke keuzes om uit een te zetten. Maar er is meer. Er is zelfs nog een derde keuze, waar ik je graag van op de hoogte breng. Ik wil je ook graag meer vertellen over de hormonen waar je mee te maken hebt en de mogelijke gesprekken die je kunt voeren met je partner en met degene waarmee je in een affaire zit (mocht dat actueel nog zo zijn). Ik heb 3 video’s voor je opgenomen. Specifiek voor als jij in deze situatie zit.

De video’s bieden je nieuwe inzichten over de situatie waar je in zit en hoe die is ontstaan. Ik bied je een nieuw perspectief voor de toekomst en handvatten en tips om juist in deze lastige situatie om te gaan met de keuzes die voor je liggen.

Keuze maken bij overspel

Keuze maken bij overspel

Warme groeten,
Ps; behoefte aan online relatie coaching? Na aanschaf van de videoreeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ krijg je korting op mijn online relatie coaching programma van 7 weken. In dit relatie coaching programma krijg je alle handvatten en een concreet stappenplan om samen verder te gaan na overspel.

Pin It on Pinterest

Share This