WAT TE DOEN ALS JE VERLIEFD BENT GEWORDEN OP EEN ANDER (terwijl je dacht dat je een goede relatie had)?

Ik geef je hierbij 3 tips..

1. BLIJF RUSTIG

Als we verliefd worden op iemand vanbuiten onze relatie dan raken we al vrij snel in paniek. We denken dat we van alles moeten veranderen en vooral de vraag HOE NU VERDER?? raast als een malle door ons hoofd. Ik vraag je tegen natuurlijk te reageren en vooral rustig te blijven. Verliefdheid is een gevoel. Gevoelens veranderen constant. Onderzoek liever even een tijdje je gevoel. Wat voel je eigenlijk precies? Ga ook opzoek naar de reden. Wat maakt deze persoon zo speciaal? Wat doet hij of zij precies? Wat maakt hij/zij bij je los?

2. NEEM GEEN BESLISSING

Hoezeer je ook denkt dat je consequenties moet verbinden aan je gevoel. Neem je voor om voorlopig geen enkele beslissing te nemen. Verliefdheid bestaat o.a. uit een combinatie van hormonen. (Ook wel de roze bril genoemd) En hoewel ik oprecht geloof dat je verliefdheid een reden heeft, dient je eerst te onderzoeken wat de redenen zijn. Tegelijkertijd ingrijpende veranderingen doorvoeren voorkomt dat je opzoek kunt gaan naar de ware redenen van je verliefdheid en die zijn nu juist zo boeiend.. geef jezelf dus de tijd.. Hoe verleidelijk het ook is om gelijk in actie te komen…

3. ZOEK MEER VRIJHEID OP

Breng tijd alleen door om na te denken. Ga wandelen, sporten en goed voor jezelf te zorgen. Vaak zijn we geneigd om te gaan vluchten als we onze gevoelens proberen te verbergen, negeren of verstoppen. En helaas gaan we in zo een periode juist slechter voor onszelf zorgen en te veel drinken of vluchten in andere middelen of zaken. Zet in plaats van te vluchten een aantal zaken voor jezelf op een rij en ga goed voor jezelf zorgen.. deze fase kost namelijk veel energie..

En zet voor jezelf op een rij wat het gevoel achter het gevoel is. Wat zit er achter de Verliefdheid? Mis je vrijheid? Onafhankelijkheid? Of is het iets anders? Heb je behoefte aan aandacht? Mis je goede communicatie? Ontspanning? Intimiteit met je eigen partner? Qualitytime?

Ik heb speciaal voor jou een video klaargezet. En hiermee help ik je om jouw behoefte op een rij te zetten.

Ga dat gewoon eens doen!!

Het heeft verheldering..

Ik wens je veel rust, vrijheid en liefde toe 1f49e?

Gratis downloaden via

Pin It on Pinterest

Share This