🔐

rijkdom in je relatie

Van Broer zus relatie, 4 x waarom aantrekkingskracht mist

Inhoud

Broer zus relatie

Een veel gehoorde term in mijn praktijk voor relatietherapie, waar veel stellen komen omdat vreemdgaan het onderwerp is van de crisis. Maar is er gebeurd? Waarom leven jullie als broer en zus? In de dynamiek van een relatie verandert de initiële spark vaak in een comfortabele samenleving, waardoor het kan voelen alsof je van hartstochtelijke lovers naar chill roomies bent gegaan. Deze shift, vaak gezien als de overgang van heftige verliefdheid naar een cozy companionship, is een herkenbaar stadium voor veel koppels. Kom erachter waarom aantrekkingskracht mist en het voelt meer als een broer zus relatie. Breek uit deze comfortzone en blaas je de vonk weer leven in die je relatie ooit zo spannend maakte? Er zijn 4 redenen waarom de aantrekkingskracht verdwijnt.

4 x waarom aantrekkingskracht mist

Verlangen naar herstel aantrekkingskracht

Veel partners missen de tijd van die rush van verliefdheid, spannende ontdekkingen, en samen nieuwe dingen beleven. De vraag is hoe je die excitement en diepgang terugbrengt in een relatie die nu voelt als bekend terrein? Kan dat überhaupt? Cruciaal hierbij is het motiveren van beide partners om samen op deze ontdekkingstocht te gaan. Soms zit er nog van alles in de weg, wrok, een verliefdheid (affaire) of een heel druk leven.

De Routinebrekers

Het gebeurt vaak dat de ene partner eerder klaar is om de routine te doorbreken dan de andere, wat kan leiden tot spanning of irritatie. De vragen “Zoekt mijn partner ook naar meer avontuur?” en “Hoe breken we samen uit deze gewoontes?” worden dan actueel. Het is belangrijk om deze issues open te gooien, maar hoe doe je dat zonder je partner te overrompelen of onbedoelde druk op jullie band te leggen?

De Aantrekkingskracht van het Onbekende

Op zoek naar die verloren spark kan de verleiding groot zijn om buiten de relatie te kijken naar wat mist binnenin. Maar, biedt een affaire echt de oplossing of is het een kortstondige escape die meer kwaad dan goed doet? Flirten met het idee van een affaire kan verleidelijk zijn voor die instant thrill, maar het brengt grote risico’s met zich mee voor de toekomst van je relatie.

De Groeifases van Liefde

Elke relatie kent zijn eigen groeifases:Van de buzz van nieuwe liefde naar een diepere connectie en soms naar een vibe van routine. Het herkennen en waarderen van deze fases is key om samen te blijven groeien. Elke fase heeft zo zijn eigen vibe en uitdagingen. Veel koppels vergeten adem te halen tussen de fases en racen door het leven. Ze leven langs elkaar en ieder goed gesprek ontbreekt. Zonde. Maar er is hoop. Ook voor mensen die langdurig in patronen zitten.

Marieke Proper: relatietherapie met online mogelijkheden

Door actief deel te nemen aan het online programma van Marieke Proper ontdek je stap voor stap dat het terugvinden van de liefde en passie meer vraagt dan het alleen maar willen; het vereist actie, communicatie, en soms professionele steun. Met een aanpak die is afgestemd op jouw unieke situatie, biedt Marieke die support om door de complexe emoties heen te navigeren en geeft ze praktische tips om die liefdesvlam weer aan te wakkeren. Neem contact op met Marieke Proper via Rijkdominjerelatie.nl, stuur een mail naar info@rijkdominjerelatie.nl of een Whatsapp naar 06-23549844 en start jullie pad naar vernieuwde liefde en geluk.

Inzet is Cruciaal

Je relatie is meer dan alleen jullie twee; Het is de basis van je happiness, toekomstdromen, en emotioneel welzijn. Daarom is het zo belangrijk om te vechten voor deze kern van je bestaan en om hulp te zoeken als je voelt dat je vastloopt. Met de juiste support en toewijding kun je samen de passie weer aanwakkeren en bouwen aan een future vol liefde en begrip. Rijkdominjerelatie.nl staat klaar om je te ondersteunen op deze journey. Door nu contact op te nemen met Marieke Proper, neem je de eerste stap naar het revitaliseren van de liefde en passie in je relatie.

Samen op Avontuur

Het herontdekken van liefde en passie gaat verder dan het plannen van spannende dates of het verkennen van nieuwe intieme aspecten. Het draait om het verdiepen van jullie emotionele connectie, het begrijpen van elkaars wensen en behoeften, en het samen bouwen aan een toekomst waarin jullie beiden je gewaardeerd en vervuld voelen.

Communicatie verbeteren relatie:

De Brug naar Verbinding Open en eerlijke communicatie is essentieel om uit de sleur te komen. Het delen van gevoelens, angsten, en verlangens kan kwetsbaar aanvoelen, maar is cruciaal voor het creëren van een diepere connectie. Marieke Proper helpt koppels om hun communicatie te verbeteren, waardoor ze elkaar beter begrijpen en samen kunnen werken aan hun relatie.

Samen Groeien Relaties

Een relatie kan opbloeien door voortdurende aandacht en oprechte inzet van beide partners. Samen nieuwe dingen leren en ervaren houdt de relatie levendig en interessant. Dit kan variëren van het oppakken van nieuwe hobby’s tot het stellen van gezamenlijke doelen.

Kies voor Jullie Relatie

In plaats van buiten de relatie te zoeken naar avontuur, benadrukt Marieke het belang van samen werken aan een vervullende en opwindende verbintenis. Dit kan betekenen: het plannen van romantische uitjes, date nights, of het samen verkennen van nieuwe aspecten van jullie intimiteit, binnen de veilige grenzen van jullie relatie.

Persoonlijke Steun

Bij Rijkdominjerelatie.nl bieden we allerlei vormen van steun bij het transformeren van je relatie. Of je nu worstelt met communicatie-issues, trauma door overspel, een gebrek aan passie ervaart, of gewoon zoekt naar manieren om je relatie te versterken, Marieke Proper biedt de support die je nodig hebt. Met een mix van persoonlijke sessies, praktische oefeningen, en bewezen strategieën, online of in de praktijk helpt ze koppels hun relatie te transformeren naar een fase van hernieuwde liefde en verbinding.

Begin Vandaag Aan Jullie Nieuwe Hoofdstuk

Onthoud dat het nooit te laat is om verandering te brengen in je relatie. Met de juiste mindset, toewijding, en professionele begeleiding, kunnen jij en je partner de liefdesvlam weer aanwakkeren en een nog sterkere, liefdevolle band opbouwen.

Wil je naar de praktijk komen?

Screenshot 20240208 111944 WhatsApp 1
Bezoek de praktijk in ‘t Gooi

Relatietherapie in ‘t Gooi

In het hart van het Gooi, vlak bij de bossen van natuurmonumenten, in een jaren dertig pand, houd Marieke Proper praktijk. Veel van haar werkzaamheden vinden online plaats. Echter in haar warme praktijkruimte ontvangt ze succesvolle mannen en vrouwen die een zware periode in hun relatie doormaken en behoefte hebben aan steun en een bewezen succesvolle aanpak, om uit een relatiecrisis te komen.

Boek een intake en start met relatietherapie

Overweeg jij om te starten met relatietherapie? Geen wachtlijsten & bewezen strategieën. Marieke Proper is auteur van Bestseller romans In De Ban Van De Tweelingziel en heeft interessante boeken geschreven over het oplossen van relatieproblemen.

Onder de volgende link delen we ook enkele klantervaringen! 

Boek jouw intake

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Gerelateerde artikelen op een andere site

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven