We zijn zo ongelofelijk druk tegenwoordig. Ontbijt maken, aankleden, kinderen naar school, lunch smeren, was doen, boodschappen, huishouden en dan nog WERKEN. En niet te vergeten TV kijken en SLAPEN waar we vaak de meeste tijd aan besteden. Eigenlijk moeten we nog sporten en seks hebben met elkaar, maar de meeste van ons kunnen hier amper de energie voor vinden.

Prioriteiten
Ons liefdesleven is in het begin heel belangrijk voor ons. We genieten ervan en maken er volop tijd voor. Sterker nog, we besteden graag iedere vrije minuut aan elkaar.

Het probleem?
Prioriteiten verschuiven en de vrije minuten hebben we ineens niet meer voor elkaar vrijgemaakt.

Zeker als er kinderen komen, cariere gemaakt wordt en de tijd in snel vaart verstrijkt zijn er zoveel andere dingen belangrijk. Verantwoordelijkheden, sport van de kinderen, stress, rennen, heen en weer rijden en voor we het weten zijn we ELKAAR een beetje VERLOREN in de waan van de dag.

Tot elkaar komen

In maart 2017 bezocht ik het LOVEBUBBLES landgoed. Wat een oase van rust en romantiek, waar koppels die tot elkaar willen komen 24 uur samen in een LOVEBUBBLE zitten, slapen, praten, bubbelen, eten en vrijen.

Hier binnen staat de tijd echt even stil.

Met de eigenaresse had ik een bijzonder gesprek over de uitdagingen van mannen en vrouwen in een relatie van deze tijd en wat volgens haar de sleutel is naar SUCCES.

Toch echt communicatie en echte aandacht voor elkaar.

Eerst ga je de LOVEBUBBLE in met de TALKINGSTICK. Maar ik zal niet te veel verklappen van dit interview dat bestaat uit twee delen. De LOVEBUBBLES MOCHT IK HELAAS NIET FILMEN, DIE ZIJN GEHEIM.

DEEl 1

DEEL 2

Speciaal voor jou hem ik ook een 3-delige video training DIRECT IN VERBINDING MET JE PARTNER klaargezet. DOWNLOAD NU GRATIS

Pin It on Pinterest

Share This