ūüĒź

rijkdom in je relatie

RELATIETHERAPIE IN EEN MODERN JASJE

Inhoud

Relatietherapie in een Modern Jasje: De Transformatie van Relaties in ‘t Gooi

Relatietherapie in 'T Gooi: Hoe compatibel zijn wij? Hebben jullie botsende karakters en weinig compatibiliteit? Lijken jullie water en vuur?

In de steeds veranderende wereld van vandaag heeft de dynamiek binnen relatietherapie, vooral die in ‘t Gooi, maar ook in de rest van Nederland, een significante evolutie ondergaan. Vroeger waren we sterk afhankelijk van onze partners voor emotionele en financi√ęle steun, maar tegenwoordig streven individuen binnen relaties naar veel meer zelfstandigheid en gelijkwaardigheid. Deze verschuiving is positief voor hoe we liefde en verbintenis interpreteren, maar introduceert ook nieuwe uitdagingen die om onze aandacht vragen. Door middel van moderne online en offline programma’s probeer ik flexibel in te spelen op jullie budget, behoeftes en agenda!

Hierdoor heb ik vrijwel geen wachtlijst en of kan je direct starten met relatietherapie, samen of alleen!

Moderne Relatie Dynamieken

Tegenwoordig navigeren koppels door een complex landschap van verantwoordelijkheden en verwachtingen. Het is niet ongewoon dat beide partners voltijds werken, betrokken zijn bij het beheer van een eigen onderneming, en tegelijkertijd de zorg voor kinderen en huishoudelijke taken op zich nemen. Deze ontwikkelingen, samen met financi√ęle verplichtingen en een actief sociaal leven, vereisen een vernieuwde benadering van intimiteit en verbinding.

Het Belang van Verbinding en Intimiteit

Hoe behouden we in deze hectische tijden de boeiende, liefdevolle verbinding met onze partner, terwijl we het vuur van passie aanwakkeren? De sleutel ligt in het vinden van balans tussen dagelijkse verplichtingen en het onderhouden van een gezonde, vervullende relatie, zonder elkaar en onze gezamenlijke opbouw uit het oog te verliezen.

Online Relatietherapie: Een Tijdige Oplossing

Ge√Įnspireerd door mijn jarenlange ervaringen in ‘t Gooi als relatietherapeut en het besef dat veel koppels vaak te laat hulp zoeken, heb ik een landelijk online platform ontwikkeld. Dit platform biedt moderne, proactieve hulp die aansluit bij de directe behoeften van stellen, een discrete, toegankelijke en onmiddellijk effectieve oplossing biedend.

Mijn Missie: Versterken van Relaties

Mijn doel is om koppels die in hun relatie vastlopen, snel te ondersteunen naar meer verbinding en passie. Door video’s en werkboeken kunnen stellen zelfstandig in hun eigen tempo aan hun relatie werken, een benadering die niet alleen tijdseffici√ęnt is maar ook kosteneffectief.

De 7 Gouden Geheimen voor een Rijke Relatie

Het hart van mijn aanpak, zowel online als in mijn praktijk hier in ‘t Gooi, is het “7 Gouden Geheimen voor een Rijke Relatie” stappenplan. Dit plan is geschikt voor alle soorten relaties en biedt praktische tools en inzichten om relaties te transformeren.

Tot Slot

De evolutie van relaties van afhankelijkheid naar zelfstandigheid vraagt om een vernieuwde benadering van liefde, verbinding en intimiteit. Mijn praktijk voor relatietherapie in ‘t Gooi en mijn online platform zijn speciaal ontwikkeld om moderne koppels te ondersteunen in deze transitie. Het is tijd om oude, ineffectieve patronen achter ons te laten en te bouwen aan relaties die floreren in de hedendaagse wereld.

Door in te spelen op de moderne behoeften met toegankelijke, effectieve middelen, streef ik ernaar een positieve bijdrage te leveren aan hoe relaties worden beleefd en versterkt. Mijn missie is helder: koppels helpen om snel een staat van grotere verbinding en passie te bereiken, zodat ze samen een rijker en bevredigender leven kunnen leiden.

(download tijdelijk een preview (22,-) uit het online programma van de 7 gouden geheimen voor een rijke relatie)

(En schaf voor slechts 19,77 euro het waardevolle werkboek aan, zodat je samen aan de slag kunt met een simpel stappenplan)

Of start direct met het complete online relatie coaching programma (999,-)

remote therapie relatieproblemen Marieke Proper
Remote & Live Relatietherapie, Relatieproblemen & Marieke Proper

Marieke Proper: ‚ÄėAls professional ben ik erin gespecialiseerd om jullie te helpen relatieproblemen te overwinnen. Door samen te werken brengen we herstel na overspel, emotionele genezing en vertrouwen terug. Door mijn betrokkenheid ontstaat er weer vertrouwen in de toekomst. Je kunt online met mij samenwerken, of vanuit mijn praktijk in het Gooi.

Waar ik jaarlijks mannen en vrouwen met succes begeleid in High End trajecten.   Ik heb reeds honderden koppels en individuen succesvol bijgestaan. De betrokkenheid, de steun en de directe toegang tot mijn kennis, kunde en adviezen helpt mensen om spoedig weer vertrouwen te ervaren. Naast mijn werk als therapeut ben ik o.a. auteur de bestsellers In De Ban Van De Tweelingziel deel 1&2. En heb ik vele video’s voor je klaarstaan op mijn website en YouTube kanaal.

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gerelateerd artikel

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven