Door wie is de pagina geschreven?

Deze pagina is geschreven door Marieke Proper, auteur van bestseller In De Ban Van De Tweelingziel deel 1 & 2relatietherapeut, gespecialiseerd in overspel, relatiecrisis en burn-out. Deze pagina is geschreven nadat ik honderden gesprekken heb gevoerd met mensen die in overspel situaties terecht zijn gekomen. Velen van hen zijn bij mij in de praktijk geweest en heb ik geholpen in het proces van het maken van een weloverwogen keuze. De inzichten vanuit deze gesprekken en trajecten maak ik in deze videoreeks graag toegankelijk voor jou, als jij ook te maken hebt met een situatie waarin je een keuze wilt maken bij overspel.

Verliefd op een ander?

Ben jij Verliefd op iemand anders? Een affaire of een verliefdheid doet veel met je. Aanvankelijke geluksgevoelens maken snel plaats voor zorgen over de toekomst. Misschien heb je het gevoel dat je moet kiezen of kan je die ander niet vergeten. De gehele situatie kan aanvoelen als een emotionele rollercoaster en grote twijfels brengen over je huidige relatie.

Download 5 video’s, Verliefd op een ander

Rek tijd voor goede keus

Een keuze maken bij overspel, download nu de videoreeks en ontvang direct 3 video’s Voor wie heb ik de video reeks ‘ Keuze maken bij overspel ‘ opgenomen? Voor als jij twijfelt over je huidige relatie Voor als je overweegt om je relatie te verbreken Voor als je stress hebt van al het piekeren Voor als jij verliefd bent geworden op iemand anders

Coaching video bij het maken van een keuze bij Overspel

Relatie crisis? Overspel?

Relatiecrisis? Volg bij mij online relatietherapie Online relatietherapie, anoniem, waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd. Start direct met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Met mijn hulp komen jullie uit een relatiecrisis en kunnen jullie een mooie toekomst tegemoet gaan.

Online coaching programma van 7 weken

Relatie crisis? Overspel? Partner is vreemdgegaan, verliefd op een ander? Rek tijd voor goede keus

Heb je behoefte aan advies, een luisterend oor en/ of een brainstormpartner bij een brandend relatievraagstuk? Wil je graag met een bepaald relatievraagstuk aan de slag? Heb je behoefte aan inzichten en veranderingen? Behoefte aan helderheid rondom belangrijke keuzes? Tijdens een telefonisch consult krijg je alle ruimte en aandacht om je vraagstuk te bespreken. We bekijken alles vanuit jouw gevoelswereld en die van de betrokken. Kijken naar directe en indirecte gevolgen van keuzes. Je krijgt handvatten mee om direct mee verder te kunnen.

Behoefte aan een telefonisch consult

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 48 uur persoonlijk te beantwoorden.

Pin It on Pinterest

Share This