🔐

rijkdom in je relatie

Professionele hulp, 3 tips vreemdgaan partner

tips vreemdgaan partner

Inhoud

Zoek je Professionele hulp en tips vreemdgaan partner?

In dit artikel deel ik minimaal 3 tips met je, van grote waarde, voor als jullie je momenteel in een relatiecrisis bevinden vanwege het vreemdgaan van jouw partner. Ik zal mij kort voorstellen. Ik ben relatietherapeut Marieke Proper, ik biedt professionele hulp bij overspel & burn-out. Vreemdgaan en bedrog trekken een zware wissel op jou als partner en op jullie relatie. Hoe gaan jullie verder en hoe kan je elkaar ooit nog vertrouwen? Door dit artikel ervaar je dat je niet alleen bent. En krijg je direct tips bij vreemdgaan.

Wanneer Vertrouwen Wankelt: Het Verhaal van Jan en de Weg Naar Herstel

Jan, 45 jaar oud, bevond zich in een situatie die hij nooit voor mogelijk had gehouden. Een goede vriend van de familie bracht hem onverwacht nieuws dat letterlijk zijn wereld op zijn kop zette: screenshots van een profiel op een datingsite die onomstotelijk bewezen dat zijn 39-jarige vrouw een actief op Tinder zit. Dit nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel voor Jan, die dacht dat hij en zijn vrouw een gelukkig huwelijk hadden. Jan zocht via Google naar naar tips vreemdgaan partner & Professionele hulp bij bedrog .

De Eerste Schok: Wat Nu?

De ontdekking van het Tinder-profiel van zijn vrouw veroorzaakte een vloedgolf van emoties bij Jan. Van ontkenning tot woede, van verdriet tot verwarring; het is een tumultueuze tijd waarin de grond onder zijn voeten lijkt te verdwijnen. Het is in deze periode dat de vraag “Wat nu?” het meest prangend is. Van Marieke Proper kreeg hij direct al 3 tips

Het Advies van Marieke Proper

Als relatietherapeut bij Rijkdominjerelatie.nl, raad ik aan om deze situatie met grote zorgvuldigheid te benaderen. De eerste stap is om een moment van rust te nemen om de eerste schok te laten bezinken. Het is belangrijk om niet overhaast te handelen of conclusies te trekken. Emoties lopen hoog op, en het is essentieel om weer helder na te kunnen denken over de volgende stappen. Zorg eerst voor helderheid.

Een Intakegesprek als Beginpunt

Een intakegesprek met mij, Marieke Proper, kan een waardevolle eerste stap zijn om grip te krijgen op de situatie. Tijdens dit gesprek krijg je de ruimte om je verhaal te doen, je emoties te uiten en samen zullen we onderzoeken welke handvatten er zijn om met deze delicate situatie om te gaan. Het is belangrijk om te onthouden dat je er niet alleen voor staat.

Samen Beslissen Hoe Verder

Na het intakegesprek kunnen we samen beslissen hoe en wat de beste vervolgstappen zijn. Dit kan variëren van individuele begeleiding om persoonlijk sterker te staan, tot relatietherapie als beide partners bereid zijn aan de relatie te werken. In elke stap is het doel om duidelijkheid te krijgen over de situatie en te werken aan herstel, of dat nu samen of individueel is.

Communicatie en Grenzen Stellen

Communicatie met je partner is cruciaal. Het is belangrijk om een moment te kiezen waarop jullie beiden klaar zijn voor een open en eerlijk gesprek. Uitdrukken hoe de ontdekking je heeft geraakt en luisteren naar de uitleg van je partner, kan verhelderend werken. Echter, het stellen van grenzen over wat acceptabel is binnen jullie relatie is even belangrijk.

Conclusie: De Weg Naar Herstel

Het pad dat Jan bewandelt na de ontdekking van het Tinder-profiel van zijn vrouw is niet makkelijk. Emoties, vertrouwen en de toekomst van de relatie staan op het spel. Toch is herstel mogelijk, met de juiste ondersteuning en inzet. Een intakegesprek bij Rijkdominjerelatie.nl kan het begin zijn van een proces naar duidelijkheid, herstel en hopelijk, hernieuwd vertrouwen.

Online en zelfstandig op weg naar herstel

In situaties als deze is het cruciaal om professionele hulp te zoeken. Het is een complexe periode waarin begeleiding niet alleen troost biedt, maar ook praktische stappen naar een oplossing. Jan’s verhaal is een herinnering aan hoe complex relaties kunnen zijn en het belang van open communicatie, begrip en professionele ondersteuning in tijden van crisis. Geheel zelfstandig en online werken aan herstel? Vraag via het contactformulier naar de mogelijkheden.

Is jouw partner Verliefd op een ander?

Als vreemdgaan niet alleen op lust is gebaseerd, maar er zijn ook gevoelens in het spel, dan kan je wel wat hulp gebruiken. Lees dan verder voor de juiste tips en informatie. Ik heb 5 video’s gratis voor je opgenomen. De videoreeks Verliefd op een ander kan je geheel kosteloos en vrijblijvend downloaden.

Zitten jullie in een crisis doordat je partner sterkte gevoelens heeft voor iemand anders?

Wil jij je relatie niet opgeven, ook niet nu jouw partner heeft aangegeven sterke gevoelens te hebben voor iemand anders. Dan kan je wel wat professionele hulp gebruiken. Sommige mannen of vrouwen willen in deze situatie eerst thuis zelfstandig aan de slag met tips en tools. Ik deel jarenlange ervaring en kennis met je in de videoreeks Samen sterker na overspel en vertel je er vast meer over in de volgende video.

 

Via de volgende link vertel ik je meer over de videoreeks Samen sterker na overspel. Deze videocursus kan je aanschaffen voor slechts 277,-. In deze reeks deel ik jarenlange ervaring en kennis van koppels die in precies dezelfde situatie hebben gezeten als jullie. Koppels die hier samen sterker uit zijn gekomen.

Zitten jullie in een crisis doordat jouw partner gevoelens heeft voor iemand anders?
Relatietherapeut Marieke Proper

Boek je intake met Marieke Proper

Bezoek De Praktijk Kortenhoef
Online Intake
Mail; info@rijkdominjerelatie.nl
Whatsapp 06-23549844

Contactformulier

Heb je een vraag voor mij? Vul dan het contactformulier in en ik doe mijn uiterste best om jouw vraag binnen 24 uur persoonlijk te beantwoorden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde artikelen op  psychologiemagazine

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven