🔐

rijkdom in je relatie

Online relatietherapie? Hoe werkt dat?

Inhoud

online relatietherapie

Online relatietherapie? Hoe werkt dat?

Als je relatie therapie overweegt, dan is dat vaak al een hele stap. Misschien onderzoek je nu of relatietherapie ook online kan. Op deze pagina ga je antwoord krijgen op de vraag; Online relatietherapie? Hoe werkt dat?

Online relatietherapie is relatief anoniem, kan je volgen waar en wanneer je wilt, dat is van deze tijd en zijn alvast een aantal voordelen. Maar Online relatietherapie? Hoe werkt het? Je kunt direct starten en er is geen wachtlijst met het online relatie coaching programma van 7 weken bij #1 relatiecoach Marieke Proper, auteur van Bestseller romans en interessante boeken over het oplossen van relatieproblemen. Maar daarmee is de vraag, hoe werkt het? nog niet beantwoord.

Voor wie is online Relatietherapie geschikt?

Gaan jullie dwars door een relatie crisis op dit moment? Denk jij er zelfs over na om uit elkaar te gaan? Omdat je niet meer weet hoe je nu verder moet. Dat is een pittig vraagstuk. De angst om alleen verder te gaan kan je aangrijpen. Onzekerheid over financiën, een gezamenlijke thuis & vele gemaakte herinneringen. Ze spelen allemaal een rol en maken het waard om nader onderzoek te doen naar de herstel mogelijkheden. Online relatietherapie biedt uitkomst voor jou als je verder wilt na overspel en/of een diepe relatiecrisis, maar niet weet hoe.

Met online relatie relatietherapie beloof ik je helderheid, verbinding en betere gesprekken’

Maar er is veel meer;

  • Inzichten in de werkelijke oorzaak van de relatie crisis
  • Perspectief voor de nabije toekomst
  • Je krijgt helderheid over keuzes
  • handvatten voor betere gesprekken
  • Zelfvertrouwen
  • Rust na een tijd van spanningen
  • Toenemende motivatie voor de relatie
  • Je gaat je veel beter voelen
  • Levenslust en teamspirit keren terug

Welke ervaringen kan ik met je delen?

Ik ontvang al jaar en dag individuen en koppels voor relatietherapie in de praktijk in ‘T Gooi voor een consult. Waar je eerst zag dat mensen of naar de praktijk  kwamen of een online programma volgden, zie ik nu steeds vaker dat mensen voor een combinatie kiezen. We zijn mede door Corona gaan ervaren dat online en offline goed samengaan en beiden effectief zijn.

online relatietherapie

Een online programma volgen is efficiënt. Ik heb klanten uit Maastricht en Assen. Mensen die oprijden naar Naarden omdat ze weten dat ik hun kan helpen.  Mensen komen voor een intake, en nog een sessie en gaan vervolgens vanuit huis met het online programma aan de slag. Een combinatie tussen online en offline is mogelijk, toch heel persoonlijk en zeer effectief. Scheelt reistijd!

‘Als professional ben ik gespecialiseerd in relatieproblemen na overspel. Ik weet alles van deze complexe mix van problemen die zijn ontstaan door en na overspel. Denk aan hormonen die uit balans zijn, burn-out klachten die zijn ontstaan, depressie door liefdesverdriet en of het niet kunnen loslaten van die ander  (obsessie). Als je overspel hebt meegemaakt of door een diepe crisis gaat met elkaar dan is expertise op al deze gebieden van groot belang om chaos te voorkomen.

Zoals ik al zei kan je dit Online relatie coaching programma samen met je partner of geheel zelfstandig doorlopen.

Het programma wordt door deelnemers omschreven als uiterst effectief en precies wat zij nodig hadden’ Marieke Proper

Hoe werkt het?

Het is fijn om vooraf even wat vragen te stellen. Stuur voor je begint een mail en stel je vragen. Leg jullie situatie kort uit. Zo kunnen wij samen overleggen of dit online programma écht is wat jou/jullie gaat helpen. We kunnen ook altijd even samen bellen. Zo ben je er zeker van dat als je start, dit online relatietherapie programma jou ook gaat brengen wat je ervan verwacht.

Je ontvangt na aanschaf direct je startpakket.

Het programma wijst voor zich en is heel eenvoudig te volgen. Je hoeft geen expert te zijn in online werken. Dit programma kan iedereen volgen.

Je krijgt toegang tot de modules met een wachtwoord. Je hoeft nergens in te loggen. De modules zijn te volgen in een besloten omgeving op deze website. Geen facebook groep waarin je moet delen. Alles is anoniem.

Wanneer kan je starten?

Je ontvangt na aanmelding direct jouw startpakket. Je kunt direct starten. Dit online relatie programma van 7 weken verandert jou leven al snel in positieve zin. Je wordt letterlijk (weer) een gelukkige versie van jezelf binnen de relatie. Je krijgt antwoorden en de kans om de stresspunten binnen de relatie aan te pakken. Je zelfvertrouwen gaat groeien. En je krijgt inzichten waar jij je verdere leven baat bij hebt.

Ja, ik meer praktische informatie over het programma

Join The Webinar: Als Overspel je overkomt!

dubbeleven dopamine verslaving

Registreer je nu voor mijn dynamische webinar: “Als overspel je overkomt“.

Geconfronteerd met ontrouw? Dit webinar is een must-attend voor iedereen die zoekt naar helderheid en richting. Ontdek de krachtige impact van vreemdgaan, zowel op jou als je partner, en dat zelfs als de affaire nog onder de radar is. In een wereld die totaal op zijn kop staat, door verliefdheden of een ontrouwe partner, biedt Marieke Proper heldere strategieën om de controle terug te pakken. Neem de regie over jouw situatie weer in handen—meld je NU aan voor dit webinar en begin het pad naar herstel en empowerment.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In een relatie crisis?

Scroll naar boven